bink   solar   09

Zonnepanelen Sprundel

BINK onderscheid zich door de jarenlange ervaring die we als bedrijf opgedaan hebben. Zowel bij bedrijven als bij particulieren en instellingen adviseren en installeren wij zonnepanelen. De afgelopen jaren hebben wij veel zonnepanelen in Sprundel geplaatst. Dankzij de ervaring van de afgelopen jaren hebben we duidelijke keuzes gemaakt wat betreft onze product samenstelling. Hierdoor kunnen wij kwaliteit garanderen. Is jouw dak de volgende waarop wij aan het werk zijn?

Vraag een offerte aan

Zonnepanelen in Sprundel?

Het wordt steeds populairder om zonnepanelen op je dak te laten plaatsten. Het is een logische trend, het is niet alleen goed voor het milieu maar je bespaart er ook flinke kosten mee. Maar.... Hoe werkt het

Zonnepanelen bestaan uit zonnecellen, deze zonnecellen zetten daglicht om in gelijkstroom. Gelijkstroom kan echter nog niet worden gebruikt in een woning, daarom bevatten onze zonnepanelen een omvormer, deze zet de gelijkstroom om naar wisselstroom. Tada! De elektriciteit is klaar voor gebruik. Op een lange zonnige dag wek je natuurlijk meer stroom op dan in de winter. Toch valt er in de winter genoeg licht op de zonnecellen om zonne-energie op te wekken.

Zonnepanelen monitoren in Sprundel

Met ons gebruiksvriendelijke monitoringsysteem geven wij je inzicht in de opbrengsten. Je hebt altijd toegang tot de gegevens via je computer of mobiele telefoon. De dagelijkse, maandelijkse en jaarlijkse prestaties kan je gemakkelijk inzien. Ons monitoringsysteem informeert je daarnaast regelmatig per e-mail.

Klant aan het woord

multimate

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Daarnaast willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Door mijn positieve ervaring met BINK zijn ze zeker aan te raden!"

Meer over de ervaring van Piet Oomen

Garanties voor zonnepanelen in Sprundel

Zonnepanelen in Sprundel? Wij bieden 5 garanties.

Totaalpakket
Wat wil zeggen: engineering, installatie, advertising en service van/bij jouw zonnepaneleninstallatie.

Prijs/prestatie
Wij werken met kwalitatief hoogwaardige producten, scherpe offertes voor topkwaliteit, stuk voor stuk bekende wereldmerken die voldoen aan de hoogste standaards.

Bedrijfszekerheid/betrouwbaarheid
Onderdeel van de BINK met meer dan 35 jaar lang ervaring

Garantie en service
Bij ons krijg je een systeemgarantie van 5 jaar. Voor de zonnepanelen in Sprundel krijg je daarnaast een standaardgarantie van 10 jaar en geldt bovendien een vermogensgarantie van 25 jaar.

Service- en onderhoudscontract (optioneel)
Een jaarlijkse inspectie op locatie, 48-uurs storingservice, verzekeringen van de installatie en uitgebreide garanties.

Zonnepanelen van BINK in Sprundel aanschaffen?

Voor meer informatie over BINK zonnepanelen in Sprundel kan je contact met ons opnemen door vrijblijvend het onderstaand formulier in te vullen. Wil je direct één van onze adviseurs spreken? Neem dan contact op door te bellen naar 076 599 1700. Onze adviseurs staan je graag te woord.

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
bink   solar   02