1281 clboosterhoutbinkgroep[23]

Showroom zonnepanelen

Onze zonnepanelen showroom is op afspraak geopend. Je kan vrijblijvend een afspraak maken voor informatie over zonnepanelen voor jouw woning. Laat je contactgegevens achter in het formulier en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen!

Plan een afspraak in

Jouw dak = ons vak

Natuurlijk wil je je woning energiezuiniger maken. Niet alleen vanwege de oplopende energierekening, maar ook voor een groenere toekomst. Zonnepanelen zijn vaak de ideale oplossing. Maar hoe werkt het precies en welke panelen kies je dan? Daar gaan wij je bij helpen. Tijdens een bezoek aan onze showroom laten we je verschillende zonnepanelen en omvormers zien. Onze specialisten bespreken samen met jou welke panelen het meest geschikt zijn. Dat niet alleen, we kunnen ter plekke een berekening met de opbrengsten en investeringskosten voor je maken en staan klaar om je voor te lichten over de subsidieregelingen.

bink solar 05

Waarom BINK?

BINK, gevestigd in Sprundel, is gespecialiseerd in het realiseren van turn key zonnepaneleninstallaties voor bedrijven, particulieren en instellingen. Sinds 2009 plaatst BINK PV-installaties op daken van kantoorgebouwen, huizen en fabriekshallen. In totaal hebben we al meer dan 100.000 zonnepanelen geïnstalleerd.

BINK is onderdeel van BINK; een familiebedrijf dat sinds 1979 is uitgegroeid van een eenmanszaak naar een betrouwbare elektrotechnisch dienstverlener met drie gespecialiseerde merken onder een dak; BINK, BINK en BINK.

1281 clboosterhoutbinkgroep[23]

Onze producten

BINK installeert enkel en alleen kwalitatief hoogwaardige producten. Om jou de zekerheid te bieden die je zoekt, hebben wij uit het gigantische aanbod van soorten, merken en fabrikanten een zorgvuldige keuze gemaakt. Deze keuzes zijn gebaseerd op kwaliteit, prijs, leverbetrouwbaarheid en garanties.

Klant aan het woord

vroegindeweij

"Complimenten voor de zonnepanelen van BINK!"

''In februari 2013 zijn, in opdracht van de verhuurder, zonnepanelen op het dak van onze woning aangebracht. Kort daarna is de binneninstallatie met omvormer in orde gemaakt. Door de monteur werd duidelijk uitgelegd hoe het systeem werkt. De installatie verliep vlot. Ook binnenshuis werd alles snel en netjes aangebracht en werd het afval netjes opgeruimd. Echt complimenten voor de medewerkers, dat mag best wel eens gezegd worden. Nu is het nog wachten op zonnig weer, maar dat heeft niemand in de hand.''

Meer over de ervaring van Familie Vroegindeweij

Plan je bezoek aan onze showroom

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
foto verkoopgesprek(1)