beveiliging bedrijfspand

Beveiliging bedrijfspand

De beveiliging van je bedrijfspand goed op orde hebben is belangrijk. Dit zorgt voor een veilige omgeving van je collega’s, klanten en jezelf. Een alarmsysteem zorgt ervoor dat spullen bewaakt blijven wanneer niemand aanwezig is. BINK kan zorgen voor een goede beveiliging van jouw bedrijfspand met kwalitatieve beveiligingssystemen. Zo is het personeel en het bedrijfspand goed beveiligd.

Je bedrijfspand beveiligen kan op verschillende manieren

BINK levert en installeert verschillende beveiligingssystemen voor elk type bedrijfspand. Een alarmsysteem om inbrekers buiten de deur te houden en de pakkans te verhogen. Een toegangscontrole zodat je zelf kan bepalen wie toegang heeft tot specifieke ruimtes binnen het pand. Het kan lastig zijn om een keuze te maken. BINK heeft jarenlang ervaring in het beveiligen van bedrijfspanden. We kijken met je mee welke beveiligingssystemen het beste passen in jouw situatie én welke plek hiervoor het beste is.

beveiligingssysteem

Alarmsysteem

Je bedrijf en eigendommen beveiligen doe je met een alarmsysteem van BINK. Een alarmsysteem schrikt af, waardoor het risico op inbraak aanzienlijk kleiner wordt. Hierdoor ga jij na een werkdag met een goed gevoel naar huis. We zoeken graag samen met jou naar een geschikt systeem is voor jouw bedrijfspand. We luisteren naar jouw wensen en kijken ook naar eventuele eisen vanuit de verzekeraar.

camerabeveiliging

Camerabeveiliging

Camerabeveiliging is een van de meest gangbare systemen om je bedrijf te beveiligen. Het schrikt inbrekers af en de kans dat ze gepakt worden, wordt met het ophangen van camera’s groter. De camera’s kan je overal bedienen via een app op je telefoon. Je kan live beelden zien, maar ook terugkijken. Wij analyseren graag jouw bedrijfspand om de zwakke punten in kaart te brengen en te versterken.

bedrijf beveiligen

Inbraakbeveiliging

De beveiliging van een bedrijf begint vaak bij inbraakbeveiliging. Het heeft een preventieve werking, maar verhoogt ook nog eens de pakkans. De meeste installaties die worden toegepast zijn alarmsystemen, camerabeveiliging, hang- en sluitwerk en buitenverlichting. Er wordt jaarlijks veel ingebroken, zorg daarom voor goede inbraakbeveiliging.

paxton

Toegangscontrole

Toegangscontrole ter beveiliging van je bedrijfspand is ook een goede optie. Met dit systeem bepaal jij zelf wie bevoegd is voor welke ruimte. Dit is gunstig voor de veiligheid van het pand, maar ook van je medewerkers. Toeganscontrole kan op verschillende manieren toegepast worden, bijvoorbeeld met een slagboom of een code bij de deur.

comelit

Intercom systeem

Door een intercom kan jij vanaf een afstand, zonder dat je de deur hoeft te openen, zien of horen wie er voor de deur staat. Doordat je zelf kan bepalen om de deur op afstand te openen met het intercomsysteem, zorg je ervoor dat mensen niet zomaar ongewild binnen kunnen komen. Ideale beveiliging, zeker voor flatgebouwen en bedrijfspanden.

ontruimingsplan

Brandmeldinstallatie

Een ander veelgebruikt beveiligingssysteem voor bedrijven is een brandmeldinstallatie. Deze installatie maakt een melding wanneer er sprake is van brand. Hierbij kun je denken aan rookmelders, noodverlichting en handmelders. Je kan dit weer koppelen aan branddeuren of blusinstallaties. Zo wordt een brand snel ontdekt en hebben medewerkers meer tijd om zichzelf in veiligheid te brengen.

terreinbeveiliging

Terreinbeveiliging

Terreinbeveiliging is essentieel voor bedrijven om hun eigendommen te beschermen. Hekwerkdetectie, schrikdraadbeveiliging  en gronddetectie zijn enkele maatregelen die bedrijven kunnen nemen om hun terrein te beveiligen. Vroege detectie van indringers is de belangrijkste reden om te kiezen voor terreinbeveiliging, hierdoor hebben opvolgers meer tijd om schade te minimaliseren bij een inbraakpoging.

Combineer verschillende beveiligingssystemen

Alle systemen functioneren los van elkaar, maar je kan de systemen ook koppelen. Stem alle systemen op elkaar af en zorg voor optimale veiligheid.

Klant aan het woord

logoplussupermarkt

"Plus Gommers, 10 jaar klant bij het bedrijfsonderdeel beveiligingstechniek van BINK"

‘Tien jaar klant zijn bij het jubilerende bedrijfsonderdeel beveiligingstechniek van BINK’, voor Rob Gommers van Plus Gommers een bewuste keuze. Als klant van het eerste uur, neemt hij ons mee in de waarden binnen zijn ondernemerschap en de overeenkomsten en ervaringen met BINK. We spreken hem in zijn supermarkt in het winkelcentrum van de wijk Kortendijk in Roosendaal. Waar zesendertig camera’s preventief bijdragen aan de beveiliging van zijn bedrijf en waar de beelden worden ingezet wanneer dat nodig is.

Meer over de ervaring van Rob Gommers

Beheer en onderhoud

Beheer is een belangrijk aspect bij installaties en soms zelfs verplicht. Dit is het geval bij een brandmeldinstallatie. Een beheerder is verantwoordelijk voor verschillende taken zoals dagelijks controleren van de bediening, maandelijks visueel een controle uitvoeren en ieder jaar een controle van alle sturingen. Gebeurtenissen moet de beheerder bijhouden in een logboek. Deze taak vraagt veel van je en daardoor wordt dit vaak uitbesteed. BINK neemt dit graag uit handen. Naast het beheer kunnen wij ook het onderhoud voor onze rekening nemen. Onderhoud zorgt ervoor dat installaties minder vaak een storing hebben en dat de levensduur langer is. Wij kunnen het onderhoud voor één keer voor onze rekening nemen of structureel via een onderhoudscontract.

keurmerk

BORG gecertificeerd en volgens de VRKI eisen

De Verbeterde Risicoklassenindeling (VRKI) is een manier om te bepalen hoe groot het inbraakrisico van een pand is. Aan de hand van het inbraakrisico komt naar voren welke preventieve maatregelen getroffen moeten worden om je bedrijf veilig te maken. Belangrijke risicofactoren zijn de ligging van het bedrijfspand en de hoeveelheid waardevolle spullen die in het bedrijfspand aanwezig zijn. Met het BORG certificaat toon je aan dat jouw bedrijfspand goed beveiligd is tegen inbraak. Hiermee krijg je soms korting op je inboedelverzekering, maar het zorgt er ook voor dat de kosten worden gedekt als er toch ingebroken wordt. BINK is een erkend beveiligingsbedrijf dat jou van een BORG certificaat kan voorzien.

Van loodsen tot kantoorgebouwen en van winkels tot schoolgebouwen

BINK zorgt voor een goede beveiliging van je bedrijfspand. Wij zorgen voor kwalitatieve beveiligingssystemen voor vele soorten panden en verschillende type klanten. Van grote loodsen tot kleine of grote kantoorgebouwen. Van een supermarkt tot een overheidsinstelling. Als professioneel beveiligingsbedrijf zorgen wij dat jouw bedrijfspand veilig is.

Waarom je bedrijf beveiligen door BINK?

Vakkundig

Wij werken alleen met deskundige medewerkers die weten wat vakmanschap inhoudt. Wij bezitten daarnaast ook verschillende certificaten.

 

 

Hoge klanttevredenheid

De tevredenheid van de klant staat bij ons centraal. Laat het ons weten als je verwachtingen anders zijn. Samen vinden we een passende oplossing. Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 9.6.

 

Kwaliteitsproducten

Het is belangrijk dat je kan vertrouwen op de beveiliging van je huis. Wij werken daarom alleen met de beste merken en beste leveranciers.

 

Duurzame relaties

BINK is een familiebedrijf, waarbij we duurzame relaties belangrijker vinden dan snel winst maken.

Ook jouw pand laten beveiligen door BINK?

Wil je jouw bedrijfspand laten beveiligen? BINK is de expert op het gebied van beveiliging voor bedrijven. We onderzoeken welk beveiligingssysteem het beste past in jouw situatie. We kijken waar de gevoelige plekken zitten van jouw bedrijfspand en geven vervolgens advies op maat. Neem direct contact op met een van onze adviseurs. Bel naar 076 599 1700 of vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. Onze adviseurs nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
pand beveiligen