terreinbewaking

Terreinbeveiliging

Met goede terreinbeveiliging hoef jij je geen zorgen meer te maken over attractieve zaken of goederen die op jouw terrein staan. Wanneer er goederen opgeslagen zijn uit de risicoklasse 2 en 3 is buitenschildetectie zelfs een eis. De belangrijkste reden om voor terreinbeveiliging te kiezen is vroegtijdige detectie. Hierdoor heeft de opvolging meer tijd om de schade te minimaliseren bij een inbraakpoging. Kies voor terreinbeveiliging van BINK en zorg ervoor dat jouw terrein en pand goed beveiligd is.

Vraag een offerte aan

Houd ongewenste gasten buiten

Moet jij voldoen aan gestelde eisen vanuit de BORG risicoklassen of vanuit TAPA? Of maak jij je ‘s avonds zorgen omdat jouw terrein onbemand is? Dan is het goed om na te denken over terreinbeveiliging met bijvoorbeeld termisch detectie, schrikdraadbeveiliging of camerabeveiliging. Afgelegen terreinen zijn vaak een aantrekkelijk doelwit voor diefstal en vandalisme. Er zijn weinig mensen in de omgeving, waardoor ze ongestoord hun gang kunnen gaan. Juist dan is het belangrijk om je terrein optimaal te beveiligen om schade te voorkomen of zo klein mogelijk te houden. Een goede beveiliging neemt een hoop zorgen weg en zorgt voor een veilig gevoel.

Welke oplossingen bieden we aan?

Bij BINK bieden we een groot scala aan kwalitatieve terreinbeveiliging aan: van inbraakdetectie tot camerabeveiliging. Maar wat het meest belangrijk is: BINK zorgt ervoor dat jij ontspannen en met een zeker gevoel je terrein en gebouw achterlaat.

 

Schrikdraadbeveiliging

Bij schrikdraadbeveiliging wordt er bij contact een elektrische schok afgegeven. Ook gaat er altijd tegelijkertijd een alarm af om te waarschuwen. Dit is een zeer effectieve als ook betaalbare oplossing.

 

 

Hekwerk & Hekwerkdetectie

Een hekwerk zorgt ervoor dat het voor ongewenste bezoekers moeilijk wordt het terrein te betreden. Hekwerkdetectie geeft een signaal af als iemand het hekwerk kapot zaagt, over het hekwerk probeert te klimmen of het hekwerk kapot knipt.

 

Gronddetectie

Gronddetectie is estetisch een mooie oplossing omdat het niet zichtbaar is. Het kan zowel onder vloeren als onder de grond geplaatst worden. Er zijn meerdere technieken van gronddetectie mogelijk. Als er detectie plaatsvindt, wordt er een signaal afgeven aan het alarmsysteem.

 

 

Infrarood detectie

Actieve infrarood detectie geeft een signaal af wanneer een indringer het terrein betreedt. Deze vorm van terreinbeveiliging kan op meerdere manieren worden toegepast zoals in een groot magazijn, maar ook bij een specifiek raam.

 

Camerabeveiliging

Door gebruik te maken van (thermische) camera’s, met eventueel ook AI-techniek, kunnen personen gesignaleerd worden. Het is een van de meest bekende beveiliging die we kennen. Na waarneming kan er een signaal afgegeven worden aan het alarmsysteem.

 

 

360 Laser detectie

Laser detectie beveiliging maakt gebruik van onzichtbare laserstralen om bewegingen te detecteren en beveiligingsalarmen te activeren. Het is een geavanceerde en betrouwbare methode om eigendommen te beschermen tegen indringers.

 

Radar detectie

Radar detectie is een effectieve beveiliging voor terreinen, daken, grote bedrijfsruimten en complexen. Het is makkelijk te installeren en heeft weinig onderhoud nodig.

 

Toegangscontrole

Met een toegangscontrolesysteem bepaal jij wie toegang krijgt tot een pand, een bepaalde ruimte of specifiek terrein.

terreinbeveiliging

Terreinbeveiliging op maat

Ieder terrein heeft een andere manier van beveiligen nodig. Tijdens een vrijblijvend gesprek zal een specialist van BINK het terrein verkennen en een veiligheidscheck uitvoeren. Hiermee wordt in kaart gebracht waar de zwakke punten van het terrein zitten. Op basis daarvan wordt er een plan op maat gemaakt om te zorgen dat jouw terrein de juiste combinatie van beveiligingssystemen krijgt. Iedere situatie heeft andere beveiligingsmaatregelen en systemen nodig.

Klant aan het woord

logoplussupermarkt

"Plus Gommers, 10 jaar klant bij het bedrijfsonderdeel beveiligingstechniek van BINK"

‘Tien jaar klant zijn bij het jubilerende bedrijfsonderdeel beveiligingstechniek van BINK’, voor Rob Gommers van Plus Gommers een bewuste keuze. Als klant van het eerste uur, neemt hij ons mee in de waarden binnen zijn ondernemerschap en de overeenkomsten en ervaringen met BINK. We spreken hem in zijn supermarkt in het winkelcentrum van de wijk Kortendijk in Roosendaal. Waar zesendertig camera’s preventief bijdragen aan de beveiliging van zijn bedrijf en waar de beelden worden ingezet wanneer dat nodig is.

Meer over de ervaring van Rob Gommers

Toepassingen

Onze terreinbeveiliging is geschikt voor verschillende soorten terreinen en type klanten. BINK helpt onder andere bij het beveiligen van distributiecentra, kantoren, winkels, bedrijventerreinen en utiliteitsgebouwen. Maar ook als eigenaar van een particuliere villa kan je bij ons terecht. We zorgen ervoor dat ieder terrein goed is beveiligd. 

Waarom beveiliging van BINK

  • We zorgen ervoor dat de beveiliging van het terrein afgestemd is op jouw wensen en jouw situatie.
  • We zijn vakkundig en leveren enkel duurzame oplossingen. We beschikken dan ook over de juiste certificaten.
  • We houden ons aan ons woord. Afspraak is afspraak.
  • Jarenlange ervaring in het beveiligingen van terreinen.

Alarmverificatie door de meldkamer

Alle beveiligingssystemen kunnen we doorschakelen naar een meldkamer. Gaat het alarm af dan vraagt de meldkamer om een alarmverificatie. Dit is nodig om vast te stellen dat het daadwerkelijk om een inbraak of vandalisme gaat en om valse meldingen te voorkomen.

buitenbeveiliging

Service en onderhoud

Heb je te maken met een storing of een defect aan je terreinbeveiliging? BINK staat 24/7 voor je klaar. Loop je ergens tegenaan dan kun je ons altijd bellen bij een storing of schade, zodat jouw terrein altijd beveiligd blijft. Hiernaast onderhouden we ook graag jouw installaties. Dit kan via een onderhoudscontract. Wij raden een jaarlijkse onderhoudsbeurt aan om storingen te voorkomen. Zo blijft jouw beveiliging altijd actief. BINK is ook gecertificeerd om keuringen uit te voeren.

In 5 stappen geregeld

  1. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de beveiliging van jouw terrein
  2. Een experts bekijkt samen met jou naar jouw wensen en situatie
  3. Ontvang een offerte die speciaal voor jou op maat is gemaakt
  4. Op basis van de offerte maak jij een keuze die het beste bij jou past
  5. Onze installateur komt de beveiliging op het terrein installeren

Jouw terrein beveiligen?

Zorg dat je terrein goed beveiligd is. Laat je adviseren door één van onze beveiligingsadviseurs. Vul hieronder het offerteformulier in of neem via onderstaande gegevens contact met ons op.

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK