clboosterhoutbinkgroep[23]

Bbl-traject bij BINK

We snappen dat de stap van het vmbo naar het bedrijfsleven best groot is en dat je veel vragen hebt. Daarom bieden wij je de mogelijkheid tot een kennismaking en rondleiding bij BINK! 

Tijdens de kennismaking kunnen jij en je ouders/verzorgers de sfeer binnen ons bedrijf proeven, laten we je ons bedrijf zien en beantwoorden we al je vragen over een bbl-traject bij BINK. Heb jij interesse in een kennismaking en rondleiding? Laat je contactgegevens achter in het formulier en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen!

Meld je nu aan

Werken, leren en geld verdienen?

Maak kennis met ons bbl-traject

Heb jij interesse in de techniek en wil je werken en leren combineren? Wellicht is een bbl-traject bij BINK iets voor jou! Na je vmbo opleiding kan je een bbl-opleiding volgen via een mbo-school bij jou in de buurt. Je gaat één dag in de week naar school en werkt vier dagen bij BINK onder het toeziend oog van vak volwassen monteurs of (project)coördinatoren. 

bink demakersvantechniek[22]

Extra praktijkbegeleiding

Wij bieden bbl-leerlingen naast hun reguliere opleiding, extra training en praktijkbegeleiding via Tech Talents. Vanuit Tech Talens krijg je een Talent Coach toegewezen, deze verbindt jou als bbl-leerling met de begeleidend monteur of projectleider. De Talent Coach bezoekt je minimaal vijf keer per schooljaar op je werklocatie. Met je Talent Coach bespreek je hoe het gaat, waar je mee bezig bent en waar je tegenaan loopt. Dit doe je samen met je praktijkbegeleider, je begeleider vanuit school of samen met je ouders/verzorgers. Besproken punten worden meteen opgepakt en opgevolgd. Jouw Talent Coach is er ook voor je bij eventuele uitdagingen en problemen op school, op je werk of met je praktijkbegeleider. 

Een greep uit de bbl-trajecten

We hebben aankomend schooljaar ruimte voor de begeleiding van nog vier bbl-leerlingen in de volgende functies:

Assistent monteur elektrotechniek

Als assistent elektromonteur leer jij onder begeleiding van een ervaren elektromonteur de fijne kneepjes van het vak en assisteer je bij het aanleggen van elektrotechnische installaties.

Lees verder

Assistent monteur beveiligingstechniek

Als assistent monteur beveiligingstechniek leer jij onder begeleiding van een ervaren monteur de fijne kneepjes van het vak en assisteer je bij het aanleggen van elektronische beveiligingsinstallaties zoals camerasystemen en brandmeldinstallaties.

Lees verder

Assistent monteur werktuigbouwkunde

Als assistent monteur assisteer jij de monteur bij de installatie-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan w-installaties.

Lees verder

Meld je aan voor een kennismaking

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
bink 27