Collega's aan het woord

johnantens

"Werk monteur elektrotechniek is heel afwisselend"

John

Al 37 jaar werkt John Antens uit Wernhout naar volle tevredenheid bij BINK. Zijn loopbaan van monteur naar projectleider elektro startte in Achtmaal, vervolgens verhuisde hij mee naar Zundert waar het familiebedrijf aan de Hofdreef nog verder groeide. De laatste jaren werkt hij vanuit Sprundel, waar het bedrijf sinds 2018 gehuisvest is. John vertelt over zijn team, de werkzaamheden van met name de monteurs en de afwisselende projecten.

Bekijk het verhaal van John
basdoms

"BINK is een fijne werkgever"

Bas

Sinds mijn eerste werkdag ben ik blij dat ik de keuze heb gemaakt om bij BINK te gaan werken. Naast dat het een familiebedrijf is met veel sociale en fijne collega’s, zijn er ook volop mogelijkheden om door te groeien. Zo ben ik gestart in de functie van service monteur en nu inmiddels werkzaam als service coördinator.

Bekijk het verhaal van Bas
huubverduijn

"Mooie projecten met een leuk team"

Huub Verduijn

Ik ben sinds 1,5 jaar werkzaam bij BINK als uitvoerder elektrotechniek. Toen ik begon bij BINK werd ik warm ontvangen. Zo heb ik een paar dagen meegelopen met een hoofdmonteur om het bedrijf en de gang van zaken te leren kennen. Een fijne manier om mijn directe collega’s te leren kennen.

Bekijk het verhaal van Huub Verduijn

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 uur tot 17:00 uur
bink groep 03