zonnepanelen bergen op zoom

Zonnepanelen Bergen op Zoom

BINK staat voor echt vakmanschap, bij ons kun je niet alleen terecht voor een installatie, maar ook voor advies vooraf! Wij zijn een betrouwbaar familiebedrijf dat onderdeel is van de BINK. Daarnaast mogen wij ons dé zonnepanelen expert in Zuid-Nederland noemen. Wij kunnen zonnepanelen leveren voor particulieren, scholen en (agrarische) bedrijven in de gemeente Bergen op Zoom en omgeving. Geen uitdaging gaan we uit de weg, dus neem gerust contact met ons op!

Vraag een offerte aan

De voordelen van zonnepanelen Bergen op Zoom

Het plaatsen van zonnepanelen in de gemeente Bergen op Zoom brengt veel voordelen met zich mee, namelijk: 

 • Een lagere energierekening
 • Onafhankelijkheid van de energieprijsstijgingen
 • Schone energiebron
 • Woningwaarde stijgt
 • Goed voor het energielabel van je huis/pand
 • Hoog financieel rendement

Al met al blijkt het laten installeren van zonnepanelen op je pand in Bergen op Zoom een zeer goede investering. Je zult er jarenlang profijt van hebben! Neem contact met ons op als je interesse hebt of bekijk alvast onze referenties.

Het assortiment & de service van BINK

Als ervaren installateur richten wij ons op een persoonlijke service en de beste kwaliteit zonnepanelen. BINK is een familiebedrijf dat ondertussen meer dan 40 jaar ervaring heeft in de elektro branche. De kwaliteit van onze service en producten houden we hoog door trainingen en samenwerkingen met de beste leveranciers. Bovendien hebben wij oog voor je persoonlijke situatie en bekijken wij ter plaatse in de gemeente Bergen op Zoom welke optie het meest geschikt is voor jou.

kopen

Service in Bergen op zoom

Wil je graag zonnepanelen kopen in Bergen op Zoom via BINK? Bij ons ben je verzekerd van een systeemgarantie van 5 jaar. Bovendien zit er op alle zonnepanelen een standaard garantie van 10 jaar en een vermogensgarantie van maar liefst 25 jaar. Onze specialisten spreken je graag over de mogelijkheden van zonnepanelen in Bergen op Zoom. 

Zonnepanelen assortiment

Om een hoge kwaliteit zonnepanelen te garanderen werken wij met de beste a merken en leveranciers, zoals Canadian Solar en REC. Canadian Solar is de op twee na grootste producent van zonnepanelen ter wereld. Deze positie hebben ze te danken aan de perfecte resultaten die ze in de praktijk leveren. De zonnepanelen van REC staan bekend om hun goede prestaties als er (deels) schaduw op de panelen valt en de lagere systeemkosten. 

Benieuwd welke zonnepanelen het meest geschikt zijn voor jouw huis of pand in Bergen op Zoom? Of wil je meer weten over onze garanties en services? Neem dan contact op met onze adviseurs of vraag direct een offerte aan!

Klant aan het woord

multimate

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Daarnaast willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Door mijn positieve ervaring met BINK zijn ze zeker aan te raden!"

Meer over de ervaring van Piet Oomen

In 5 stappen panelen op jouw dak

 • Vraag direct een offerte aan voor zonnepanelen in Bergen op Zoom.
 • Spreek je wensen over zonne-energie en je situatie met ons door.
 • Plan de installatie in op een moment dat het jou uitkomt.
 • Onze zonnepanelen installateur monteert alles volgens afspraak.
 • Bespaar op je energierekening en profiteer van je zonne energie.
subsidie

Btw en subsidies

Vanaf 1 januari 2023 zijn zonnepanelen in Nederland vrijgesteld van btw voor particulieren. Dit zogenoemde nultarief geldt voor zowel de aanschaf als installatie. Particulieren die zonnepanelen op hun woning of bijgebouw, zoals de schuur, plaatsen hoeven hierover geen btw te betalen.

Heb je een bedrijf in de gemeente Bergen op Zoom en ben je benieuwd of je in aanmerking komt voor een subsidie voor zonnepanelen? Maak dan gebruik van onze gratis beschikbare brochure waarin wij alvast alle mogelijkheden voor jou op een rijtje hebben gezet. Download op deze pagina de brochure of kom in contact met onze adviseurs om ze te spreken over de subsidiemogelijkheden.

Terugverdientijd berekenen

De terugverdientijd voor zonnepanelen is voortaan erg kort. Stel je voor dat een gezin 5.300 euro investeert in 12 zonnepanelen. De btw over de investering is 0%. Er komen daardoor geen kosten bij. De installatie levert per jaar ongeveer 4.000 kilowattuur. De gemiddelde energieprijs is € 0,23 per kWh, waardoor de gemiddelde besparing per jaar 900 euro is, voor de komende 15 jaar. De investering heeft zich op die manier in 6 jaar terugverdiend.

Benieuwd wat BINK voor jou kan betekenen?

Als je nog vragen hebt over het plaatsen van zonnepanelen in Bergen op Zoom, kan je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen via onderstaand formulier. Onze vakmannen en adviseurs staan voor je klaar! Liever direct contact met BINK, de meest betrouwbare zonnepanelen installateur van Bergen op Zoom? Neem dan contact op door te bellen naar 076 599 1700.

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
installateur