zonnepanelen Den Bosch

Zonnepanelen Den Bosch

Investeren in zonnepanelen in Den Bosch is absoluut een goed idee! Zonnepanelen zijn de laatste jaren erg populair geworden, ook in Den Bosch. Dat is natuurlijk niet vreemd, want zowel particulieren als bedrijfseigenaren kunnen hier namelijk financieel voordeel uit halen. Wil jij graag goede zonnepanelen op jouw dak in Den Bosch? BINK is de specialist die je zoekt. Laat je vrijblijvend informeren door een van onze experts of kom langs in onze showroom.

Vraag een offerte aan

Duurzame energie voor jouw pand

Dat zonnepanelen een goede en duurzame investering zijn, is jou waarschijnlijk wel bekend. Door te investeren in zonnepanelen voor op jouw dak in Den Bosch kun jij jarenlang profiteren van een lagere energierekening. Deze investering zorgt ervoor dat jouw woning of bedrijfspand wordt voorzien van duurzame energie. Je bent niet meer afhankelijk van derden. De Nederlandse overheid vindt het investeren in duurzame alternatieven ook een goed idee. Hierdoor heb jij de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende subsidies en/of belastingaftrek. Wil je meer informatie over zonnepanelen in Den Bosch? De experts van BINK geven je graag advies op maat.

De voordelen van zonnepanelen Den Bosch

 • Besparing op je maandelijkse energierekening.
 • Minder afhankelijk van energieprijsstijgingen.
 • Je draagt bij aan een beter milieu.
 • Je woning in Den Bosch wordt meer waard.
 • Gedeeltelijk zelfvoorzienend in energie.
 • Gemiddeld na 6 jaar heb je de zonnepanelen terugverdiend.
gemeente s hertogenbosch

Particulieren, bedrijfspanden en utiliteitsgebouwen

BINK installeert zonnepanelen in Den Bosch niet alleen op jouw gezinswoning, maar ook bij grote bedrijven, organisaties of instellingen. Onze zonnepanelen schitteren al op vele daken van onder andere scholen, kantoorpanden, distributiecentra en grote productiehallen. De grootte van een project maakt ons niets uit. We houden wel van een uitdaging. Een eengezinswoning in Den Bosch of een heel appartementencomplex? Je kan voor beide bij ons terecht. Wil je meer weten over onze projecten?

BINK; voor hoogwaardige installaties op maat

 

Maatwerk

BINK biedt maatwerkoplossingen. We houden rekening met de wensen en eisen van de klant en bieden persoonlijk advies.

 

 

Kwaliteit

We staan bekend om onze betrouwbaarheid en kwaliteit. We werken met hoogwaardige producten en leveren oplossingen van hoge kwaliteit.

 

Vakwerk
Ons werk is gebaseerd op deskundigheid en vakmanschap. Wij beschikken over de benodigde opleidingen en certificaten.

 

Persoonlijk

De persoonlijke en professionele benadering van onze vakmensen zorgt voor een prettige samenwerking en tevreden klanten.

Klant aan het woord

roselaar

"BINK kwam als beste uit de bus met hun zonnepanelen , zowel qua techniek, prijs als service"

Patrick van Oostrum, 2015 - “Op het winkelcentrum De Roselaar in Roosendaal heeft BINK begin 2015 een installatie met 318 zonnepanelen geplaatst naar onze volle tevredenheid. Wij hebben gekozen voor zonnepanelen omdat we er naar streven om in het geval van nieuwbouw minimaal 15% van het berekende energieverbruik op te wekken uit duurzame energiebronnen. In het geval van Winkelcentrum Roselaar was het installeren van zonnepanelen de meest voor de hand liggende oplossing. We hebben er in 2015 voor gekozen om het energieverbruik drastisch te verlagen."

Meer over de ervaring van Patrick van Oostrum

In 5 stappen profiteren van zonnestroom

Zonnepanelen in Den Bosch kopen doe je eenvoudig door een aantal stappen te volgen:

 1. Vraag via onderstaand online formulier een offerte op maat aan.
 2. Samen met een expert van BINK neem je al jouw wensen door. Ook bekijkt onze expert de mogelijkheden in jouw situatie. Op basis hiervan zullen wij een voorstel doen.
 3. Ben je tevreden over dit voorstel? Dan kunnen we vervolgens een afspraak plannen om de zonnepanelen te installeren.
 4. Op de afgesproken datum zullen onze monteurs bij jou in Den Bosch de zonnepanelen installeren.
 5. Daarna kun jij genieten van jouw zonne-energie en een lagere energierekening!
advies pv installatie kopen

Ervaring en kwaliteit

BINK is al sinds 2009 dé specialist in zonne-energie in Zuid-Nederland. Wij leveren hoogwaardige producten en installeren uitsluitend de beste zonnepanelen van A-merken. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit zorgvuldig geselecteerde typen en merken zonnepanelen. Bij het maken van deze keuze hanteren wij strenge criteria, zoals kwaliteit, prijs, leveringsbetrouwbaarheid en garanties. Op die manier kunnen wij onze klanten de beste zonnepanelen bieden voor hun specifieke behoeften.

Zonnepanelen kopen in 's-Hertogenbosch? Wat zijn de kosten?

Men vraagt zich vaak af wat zonnepanelen nu precies kosten. Het is lastig om hier een eenduidig antwoord op te geven. Dat heeft te maken met het feit dat de totale kosten van zonnepanelen afhankelijk zijn van meerdere factoren. Het ene merk is bijvoorbeeld duurder dan het andere merk. Maar je hebt ook nog de keuze tussen verschillende typen en modellen zonnepanelen. Ook het aantal zonnepanelen dat je afneemt heeft een invloed op de kosten. Een duurder paneel levert vaak meer zonne-energie op. Hierdoor zijn de totale kosten wellicht hoger, maar jouw rendement ook, wat op lange termijn meer oplevert. Laat een van onze adviseurs met je meekijken zodat zij een goed voorstel voor je kunnen maken dat afgestemd is op jouw wensen en situatie.

brochure subsidies zakelijk BINK

Subsidies en financiële regelingen

Wil jij zonnepanelen op je dak in Den Bosch? Dan moet je een flinke investering doen. Een investering die absoluut de moeite waard is. Na gemiddeld zes jaar heb jij namelijk je zonnepanelen terugverdiend en kun je maandelijks profiteren van een aanzienlijk lagere energierekening. Deze terugverdientijd kun jij ook verkorten door je goed te laten informeren over subsidiemogelijkheden. De Rijksoverheid stimuleert namelijk de productie van duurzame energie. De tegemoetkomingen vanuit de overheid zijn per situatie weer anders. Lees hier meer over de verschillende subsidies en download onze subsidie brochure.

Ons team staat voor je klaar

Wil jij graag dat een van onze adviseurs met je meekijkt voor zonnepanelen in Den Bosch? Bij BINK kun je rekenen op een deskundig advies. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en hebben voor iedere situatie een passende oplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag hieronder een offerte aan.

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK