bink   solar   09

Zonnepanelen Den Bosch

Bestaat er een investering waarmee je maar liefst 25 jaar maandelijks van profiteert, duurzaam bezig bent en binnen 6 jaar is terugverdiend? Ons antwoord is volmondig ‘ja’! Door het laten installeren van zonnepanelen op je dak(en) in Den Bosch – ongeacht of je een zakelijke of particuliere gebruiker bent – profiteer je van allerlei voordelen die je direct kunt terugzien in je portemonnee. BINK is al jaren gespecialiseerd in de vakkundige installatie en advisering van nagenoeg onderhoudsvrije zonnepanelen in de regio Den Bosch. Wij zetten graag de voordelen voor je op een rijtje.

Vraag een offerte aan

Zonnepanelen Den Bosch:

Een echte must!

Het plaatsen van zonnepanelen op je daken in Den Bosch levert je de volgende voordelen op:

  • Directe besparing op de energielasten en onafhankelijkheid van energieleveranciers.
  • Met slechts een éénmalige investering ben je klaar. Onze zonnepanelen zijn nagenoeg onderhoudsvrij. We raden enkel aan om deze een keer in de zoveel tijd te reinigen vanwege uitwerpselen van vogels.
  • Je pand of huis in Den Bosch stijgt dankzij zonnepanelen in waarde. Voor potentiële kopers kan dit tevens een aankoopcriteria zijn.
  • De investering wordt verlicht door de overheid; hetzij via belastingvoordelen voor particulieren, fiscale voordelen voor ondernemers of subsidieregelingen voor (agrarische) bedrijven. Onze productspecialisten zijn op de hoogte van deze regelingen en informeren je graag.
  • En ten slotte; met zonnepanelen in Den Bosch draag je een steentje bij aan een beter milieu.

Klant aan het woord

multimate

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Daarnaast willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Door mijn positieve ervaring met BINK zijn ze zeker aan te raden!"

Meer over de ervaring van Piet Oomen

BINK is de specialist in zonnepanelen in omgeving Den Bosch

Bij BINK ben je aan het juiste adres als je in omgeving Den Bosch voorzien wilt worden van passend advies en correct geïnstalleerde zonnepanelen. Zo beschikken wij over jarenlange ervaring, we zijn sinds 1979 actief op de markt. Hebben een zorgvuldig samengestelde en hoogwaardig zonnepanelen assortiment (uiteraard met uitstekend rendement) èn beschikken over vakkundige installateurs en productspecialisten. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bel dan 076 599 1700 voor direct contact met een van onze adviseurs of vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. Een van onze adviseurs zal dan zo snel mogelijk bij je terugkomen. 

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 uur tot 17:00 uur
6362 clboosterhoutbinkgroep[30]