zonnepanelen dordrecht

Zonnepanelen Dordrecht

Bewuster omgaan met het milieu door zonnepanelen te plaatsen op jouw pand in Dordrecht. Het lijkt alsof iedereen in jouw wijk ermee bezig is. Dat is niet heel gek want het is tegenwoordig erg voordelig om zelf energie op te wekken door middel van zonnepanelen. BINK helpt jou snel en gemakkelijk zonne-energie op te wekken door deskundig vakmanschap en goede adviezen. Mogen wij ook op jouw dak komen kijken?

Vraag een offerte aan

Een geweldig aanbod

Met zonnepanelen creëer je een win-winsituatie. Aan de ene kant investeer je in een beter milieu, aan de andere kant is het laten plaatsen van zonnepanelen ook aantrekkelijk voor de portemonnee. Je kunt door zonnepanelen te plaatsen honderden euro’s per jaar besparen. Moderne zonnepanelen gaan jarenlang mee en hebben bovendien weinig onderhoud nodig. Het aanschaffen van zonnepanelen is niet alleen een laagdrempelige manier om te starten met milieubewuster leven, het zorgt er ook voor dat jouw energierekening wordt verlaagd.

Profiteer van zonnepanelen in Dordrecht

Zonnepanelen zijn een zeer waardevolle investering op de lange en korte termijn. BINK heeft dan ook voor veel verschillende bedrijven en particulieren in Dordrecht al zonnepanelen mogen plaatsen. Wil je weten waarom? Dit zijn de voordelen op een rijtje:

 • Bespaar direct jaarlijks honderden euro’s op je energiekosten
 • Je bent minder afhankelijk van de stijgende energieprijzen
 • Hoog financieel rendement (van 10% tot 14%) op de investering
 • De waarde van jouw woning of pand in Dordrecht stijgt
 • Zonnepanelen verlagen de CO2-uitstoot van je huishouden
subsidie

Particulieren woningen en bedrijfspanden

De impact die mensen hebben op het milieu wordt steeds belangrijker. Zowel bedrijven als particulieren zijn actief bezig om milieubewuste keuzes te maken. Kiezen voor groene energieoplossingen zoals zonnepanelen is tegenwoordig de norm. Steeds meer ondernemers en corporaties stappen daarom over op zonnepanelen. Zonnepanelen kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd door de vakmensen van BINK. Maar ook voor particulieren zijn zonnepanelen interessant. Met een snelle berekening kom je tot de conclusie dat deze onderhoudsvrije manier van energie opwekken de investering meer dan waard zal zijn. Zo heb je binnen 6 jaar zonnepanelen vaak al terugverdiend.

Regel het in 5 eenvoudige stappen!

 • Vraag een vrijblijvende offerte aan voor zonnepanelen kopen in Dordrecht.
 • De adviseur brengt samen met jou de situatie in kaart en adviseert over de mogelijkheden.
 • Na akkoord wordt de installatie ingepland wanneer het jou uitkomt.
 • Vraag een subsidie aan als je daarvoor in aanmerking komt.
 • Eindresultaat, 25 jaar lang profiteren van alle voordelen.

Ontvang subsidies

Wist je dat je flink kan besparen op je zakelijke investering voor zonnepanelen in de gemeente Dordrecht? Dat kan namelijk door gebruik te maken van subsidies voor zonnepanelen in Dordrecht? BINK informeert je graag over diverse interessante regelingen.

Als je pv panelen op je bedrijf in Dordrecht laat plaatsen is er een grote kans dat je aanspraak kan maken op een subsidie voor zonnepanelen. Ben je benieuwd of ook jouw bedrijf hiervoor in aanmerking komt? Wij hebben verschillende subsidiemogelijkheden uitgewerkt in een brochure. Hierin lees je de voordelen en voorwaarden per subsidie. In één oogopslag is het voor jou helder welke subsidie voor zonnepanelen in Dordrecht van toepassing is op jouw situatie. Download gratis de brochure vol informatie over subsidieregelingen via het contactformulier onder aan de subsidie pagina.

Klant aan het woord

printscreen

"Energie wordt duurder, met zonnepanelen heb je daar geen last van"

Bij dit project is er gekozen voor REC panelen en een 1-fasige omvormer van SolarEdge. De 18 Power Optimizers van SolarEdge zijn onder ieder paneel geplaatst, waardoor ieder paneel apart uitgelezen kan worden. "De reden waarom wij voor zonnepanelen hebben gekozen is omdat het momenteel veel opbrengt. Het is namelijk goed voor 11,5% rendement. Daarnaast zien wij de energie ook steeds duurder worden.'' Over de installatie en het gehele proces bij BINK is meneer Schijfs erg tevreden. ''Alles is goed en snel verlopen. De afspraken zijn nagekomen en er was een goede communicatie. Wij zijn erg vriendelijk geholpen!"

Meer over de ervaring van De heer Schijfs

Kwalitatieve zonnepanelen kopen

BINK is uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van zonnepanelen in Zuid-Nederland. Wij installeren enkel en alleen kwalitatief hoogwaardige producten van de beste merken. Met trots voeren wij de A-merken REC en Canadian Solar. Van ieder merk bieden we verschillende type zonnepanelen. Kies je liever voor volledig zwarte panelen of voor zonnepanelen die een goede opbrengst hebben in een schaduwrijke omgeving? Onze adviseurs voorzien je graag van een passend advies.

REC

REC zonnepanelen onderscheiden zich van andere panelen door innovatieve technieken. Dit heeft geleid tot zonnepanelen met een hoog rendement en mooi design. REC produceert verschillende soorten zonnepanelen die zowel voor particuliere woningen als voor bedrijven geschikt zijn. Enkele voorbeelden hiervan zijn de REC Alpha en de REC Twinpeak. REC zonnepanelen beschikken over de volgende basiskwaliteiten:

 • Betrouwbare en duurzame producten die jarenlang meegaan.
 • Gemiddeld 20% meer vermogen in vergelijking tot de concurrentie.
 • Minimaal stroomverlies van slechts 0,5% voor de REC Twinpeak- en 0,25% voor de REC Alpha-zonnepanelen op jaarbasis.
 • Supersterk frame voor blijvend vermogen.
 • Een extra voordeel dat wij je kunnen bieden als een van de weinige REC Trusterd Installers is een productgarantie van 25 jaar, in plaats van de standaard 20 jaar.

Canadian Solar

Canadian Solar is een van de grootste producenten van zonnepanelen ter wereld. Met 20 vestigingen in 6 werelddelen en klanten over de gehele wereld is dit bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers op het gebied van zonne-energieproducten wereldwijd. Canadian Solar is bij BINK de grootste leverancier. Wij leveren sinds 2014 zonnepanelen van Canadian Solar. Jaarlijks installeren we meer dan 20.000 zonnepanelen van Canadian Solar binnen Nederland.

 • Aantrekkelijke prijs kwaliteit verhouding.
 • Hoge opbrengst, zelfs bij beperkt zonlicht.
 • Meer dan 25 certificaten en internationale statuten.
kopen

Wat is de investering?

Misschien wel de meest belangrijke vraag, wat kosten zonnepanelen en in welke tijd kan je deze investering terugverdienen? Dit wordt berekend op basis van het aantal zonnepanelen dat nodig is voor je pand. Een gemiddelde gezinswoning heeft 12 zonnepanelen nodig om in het eigen verbruik te kunnen voorzien. Laat je je zonnepanelen installeren door een professioneel installatiebedrijf, zoals BINK, dan mag je uitgaan van een levensduur van 25 jaar. Het terugverdienen van de zonnepanelen duurt veel minder lang. Gemiddeld heb je in 6 jaar de investering van je zonnepanelen al terugverdiend. Hieronder delen we een rekenvoorbeeld.

Stel de 12 nieuwe zonnepanelen op jouw dak kosten € 5.300. Het btw tarief is 0%, waardoor er geen kosten meer bij komen. De jaarlijkse opbrengst van deze 12 zonnepanelen is ongeveer 4.000 kWh per jaar. De gemiddelde energieprijs is € 0,23 per kWh. Jouw gemiddelde jaarlijkse besparing op de energiekosten komt daardoor uit op € 900. Hieruit kan je concluderen dat de investering in 6 jaar is terugverdiend.

Service en garantie

Als onderdeel van BINK, een familiebedrijf dat meer dan 40 jaar ervaring heeft in de elektrobranche, zet BINK zich in voor het leveren van de beste kwaliteit zonnepanelen. Daarnaast hebben wij professionalisering van onze medewerkers hoog in het vaandel staan. Met cursussen en trainingen blijven we innoveren. Bovendien bekijken wij per situatie welke opties het beste aansluiten bij het pand en de behoeften van de eindgebruiker. Mede daardoor zijn wij uitgegroeid tot dé specialist voor zonnepanelen in Dordrecht en heel Zuid-Nederland.

Ben je van plan zonnepanelen te kopen in Dordrecht via BINK? Dan ben je verzekerd van een systeemgarantie van 5 jaar. Bovendien zit er op alle zonnepanelen een standaardgarantie van minimaal 10 jaar. De vermogensgarantie op de zonnepanelen bedraagt zelfs minimaal 25 jaar. Onze specialisten komen graag bij je langs voor het plaatsen van zonnepanelen in heel de Gemeente Dordrecht en omstreken. Wil je meer weten over onze garantie en service op zonnepanelen? Neem contact op met onze adviseurs of vraag direct een offerte aan!

BINK staat voor je klaar

Heeft alle bovenstaande informatie nog niet al jouw vragen over zonnepanelen in Dordrecht beantwoord? Bel dan voor direct contact met een van onze adviseurs naar 076 599 1700 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het onderstaand formulier. Onze adviseurs komen dan zo snel mogelijk bij je terug. BINK is de meest betrouwbare zonnepanelen installateur van de regio Dordrecht! 

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
installateur