zonnepanelen etten leur

Zonnepanelen Etten-Leur

Op zoek naar zonnepanelen in Etten-Leur? BINK is een ervaren installateur, waarbij een van onze experts jou kan voorzien van advies op maat. Installatie gebeurt alleen door echte vakmensen. Geen uitdaging is voor ons te groot! Wij installeren zonnepanelen bij particulieren, woningbouwcorporaties, verenigingen, scholen en bedrijven. Ons team geeft graag advies op maat zodat jij optimaal kan genieten van jouw zelf opgewekte energie.

Vraag een offerte aan

Maak jouw pand toekomstbestendig

Een investering in zonnepanelen is een goede en duurzame investering voor jouw pand in of nabij Etten-Leur. De investering is eenmalig, maar je profiteert jarenlang van een lagere energierekening. Wat met de hoge energieprijzen van tegenwoordig erg aantrekkelijk is! Door zonnepanelen ben je niet afhankelijk van derden en kan jij jouw huis of bedrijfspand voorzien van zelf opgewekte, groene stroom. Daarnaast stimuleert de overheid verduurzaming en daarom zijn er ook verschillende subsidies en fiscale voordelen mogelijk bij de investering in zonnepanelen. Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden? Laat je dan adviseren door een van onze experts. Neem contact met ons op of neem een kijkje in onze showroom.

Waarom zonne-energie een goede keuze is

  • Bespaar op je maandelijkse energielasten: Door zelf stroom op te wekken, kun jij maandelijks op je energiekosten besparen. Na gemiddeld 6 jaar heb je de investering terugverdiend en geniet je van gratis energie.
  • Milieuvriendelijk: Zonne-energie is een van de schoonste vormen van energie. Door gebruik te maken van zonnepanelen verminder jij jouw ecologische voetafdruk en verlaag je jouw bijdrage aan de klimaatverandering.
  • Verhoog de waarde van je woning in Etten-Leur: Door een beter energielabel verhoog je de waarde van je woning of pand. Zeker in deze tijd wordt er gekeken naar hoe energiezuinig een woning of pand is.
  • Onafhankelijkheid: Het gebruik van zonne-energie geeft je meer controle over je energiebehoeften en kan je minder afhankelijk maken van energiebedrijven. Dit is vooral waardevol in geval van stijgende energieprijzen.
bedrijf

PV-installaties voor woningen en bedrijfspanden

Wij installeren zonnepanelen in Etten-Leur voor zowel particulieren als voor bedrijven. Bij bedrijven moet je denken aan scholen, kantoorpanden, productiehallen en distributiecentra. De grootte van het project maakt voor ons niet uit, of het nu een woning in Etten-Leur is of grote complexen. We draaien onze hand er niet voor om. Ben je benieuwd welke duurzame projecten wij hebben opgeleverd? Ga dan naar de pagina over onze projecten voor een select overzicht.

In 5 stappen zonnepanelen in Etten-Leur geregeld

  1. Vraag een offerte op maat aan via onderstaande formulier.
  2. Een van onze adviseurs bekijkt samen met jou de mogelijkheden en combineert dit met al jouw wensen.
  3. Ben jij tevreden over de offerte? Dan kunnen we de installatie van de zonnepanelen gaan plannen.
  4. Onze monteurs installeren de zonnepanelen op locatie.
  5. Geniet van jouw zelf opgewekte zonne-energie en lage energiekosten!

Klant aan het woord

multimate

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Daarnaast willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Door mijn positieve ervaring met BINK zijn ze zeker aan te raden!"

Meer over de ervaring van Piet Oomen

Kies voor kwaliteit

Wil jij zonnepanelen aanschaffen dan raden wij je aan om voor kwaliteit te gaan. Kies jij voor kwaliteit dan zijn de panelen wellicht wat duurder, maar ze gaan langer mee en hebben een hoger rendement. Hierdoor is de totale investering wellicht iets hoger, maar uiteindelijk zal je deze investering ook sneller terugverdienen. BINK werkt alleen met A-merken, waardoor kwaliteit gegarandeerd is. Daarnaast beschikken onze installateurs allemaal over de juiste certificeringen en hebben ze een passie voor het werk.

Lokale en betrouwbare leverancier

BINK is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring. Door onze persoonlijke, professionele aanpak, duurzame zonnepanelen en vakkennis heeft BINK het doel om binnen drie jaar de beste technische dienstverlener van het zuiden te worden. Dit doen we samen met onze gemotiveerde en vakkundige medewerkers. Wil jij zonnepanelen op je dak in Etten-Leur? Wij zijn dé expert in de omgeving. We staan voor jou klaar wanneer er vragen of problemen zijn.

advies

Wat is de investering?

Wat kosten zonnepanelen nu precies? Dat is een vraag die wij vaak horen, maar waar wij geen simpel antwoord op kunnen geven. Dit komt doordat de kosten afhankelijk zijn van meerdere factoren. Hierbij moet je denken aan het merk, type zonnepaneel, de keuze voor de omvormer en waar en hoe de panelen geplaatst kunnen worden. Natuurlijk spelen ook hoeveel zonnepanelen die jij nodig hebt mee. Laat een van onze adviseurs met jouw persoonlijke situatie meekijken, zodat wij een passende offerte kunnen opstellen die voldoet aan jouw wensen.

panelen kopen

Subsidies

Zonnepanelen aanschaffen is natuurlijk een flinke investering. Een investering die zeker de moeite waard is, aangezien je dit geld terugverdient door maandelijkse lagere energiekosten. Maar deze terugverdientijd kun jij ook nog eens verkorten door goed te kijken naar welke subsidiemogelijkheden er voor jou zijn.

De overheid stimuleert de aanschaf van zonnepanelen, omdat ze duurzaam zijn. Door het aanbieden van subsidies maakt de overheid het aanschaffen van zonnepanelen nóg aantrekkelijker. Benieuwd welke subsidies er zijn? Lees meer over subsidies. Heb je daarna nog vragen, schroom dan niet om contact op te nemen met een van onze adviseurs.

Service van BINK

Wil jij zonnepanelen kopen in Etten-Leur? Dan wil jij er zeker van zijn dat je een goede service krijgt. Dat begrijpen wij. BINK heeft al meer dan 40 jaar ervaring en biedt een goede service via onze vakkundige installateurs en monteurs. Je ontvangt bij ons een systeemgarantie van twee jaar en je krijgt minimaal een standaardgarantie van twaalf jaar op onze zonnepanelen. Bij sommige merken en typen panelen loopt dit zelfs op tot 25 jaar. Heb je te maken met een storing dan staat ons team ook paraat om dit probleem zo snel mogelijk voor je op te lossen. Daarnaast faciliteren wij SCIOS Scope 12 keuringen voor grote zonnepaneleninstallaties. Hiermee ben jij verzekerd dat je zonnepanelen goed aangesloten zijn en veilig zijn in gebruik.

Vrijblijvend advies ontvangen?

Wil jij graag advies over het kopen van zonnepanelen in Etten-Leur? Bij BINK ben je verzekerd van een deskundig advies en worden al jouw vragen beantwoord. Onze specialisten hebben veel ervaring en voor iedere situatie hebben ze een passende oplossing. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier.

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK