zonnepanelen helmond

Zonnepanelen Helmond

De huidige klimaatsituatie vraagt van ons allemaal om een steentje bij te dragen. Je kan dit onder andere doen door de verwarming wat lager te zetten en eens wat vaker de fiets te pakken in plaats van de auto. Een andere manier om bewuster om te gaan met het milieu, is je woning in Helmond te voorzien van zonnepanelen. Je leest in dit artikel meer over de voordelen van zonnepanelen in Helmond en hoe je deze zelf makkelijk kan aanschaffen.

Vraag een offerte aan

Bespaar op je energierekening

Hoewel het al een mooie zaak is als je wat bewuster stilstaat bij het milieu, is het ook aantrekkelijk voor de portemonnee om over te stappen op zonnepanelen. De prijs van de zonnepanelen hangt af van het aantal panelen en het totale Wp (Wattpiek), maar gemiddeld ben je €4000 kwijt aan 8 panelen met 375 Wp per stuk. Uiteindelijk kun je met deze zonnepanelen tot wel honderden euro’s per jaar besparen! De moderne zonnepanelen gaan jarenlang mee en hebben bovendien weinig onderhoud nodig. Het aanschaffen van zonnepanelen is niet alleen een laagdrempelige manier om milieubewuster te wonen in Helmond, maar ook om de energierekening te verlagen.

De voordelen van panelen op je dak

Heb je nog dat laatste zetje nodig om deze waardevolle investering te maken? Hieronder de voordelen op een rijtje: 

  • Je bespaart al gauw jaarlijks vele honderden euro’s aan energiekosten
  • Je profiteert van belastingvoordelen, fiscale voordelen of subsidieregelingen
  • Het is een eenmalige investering die je binnen enkele jaren hebt terugverdiend
  • Jouw woning in Helmond stijgt met zonnepanelen in waarde
  • Met zonnepanelen verlaag je de CO2-uitstoot van je huishouden
kopen

Voor zowel particulieren als bedrijven

De milieukwestie gaat iedereen aan, zowel bedrijven als particulieren kunnen actief een steentje bijdragen door zonnepanelen aan te schaffen. Steeds meer scholen, kantoren en agrarische bedrijven stappen over op zonnepanelen. De zonnepanelen worden door onze installateurs vakkundig geïnstalleerd op het dak van jouw huis of pand in Helmond of de directe omgeving.

Je kan ook als particulier eenvoudig in aanmerking komen voor zonnepanelen. Met een snelle berekening zal je tot de conclusie komen dat deze onderhoudsvrije manier van energie opwekken de investering waard is.

Regel het in 5 eenvoudige stappen!

Vraag je je ook af hoe het komt dat je bij steeds meer huishoudens in Helmond zonnepanelen ziet? Dat komt waarschijnlijk doordat het eenvoudig is om zonnepanelen aan te schaffen. Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaande 5 stappen volgen:

  • Je vraagt eerst een offerte aan voor het kopen van zonnepanelen in Helmond
  • Samen met een adviseur wordt jouw situatie in kaart gebracht en jouw wensen op een rijtje gezet
  • Het is daarna tijd om de installatie van de zonnepanelen te plannen
  • Onze installateurs installeren volgens afspraak de panelen op jouw dak of terrein
  • Geniet van het besparen van energie in Helmond en profiteer jarenlang van alle voordelen!

Top kwaliteit panelen kopen

Bij het aanschaffen van zonnepanelen gaat het om een grote investering. Het is daarom begrijpelijk dat je alleen voor topkwaliteit wilt gaan. Als je je eenmaal hebt verdiept in de wereld van zonnepanelen, zal je tot de ontdekking komen dat er meerdere soorten panelen zijn. Het is aan te raden onze showroom te bezoeken om het ruime aanbod aan zonnepanelen te bekijken. Je kan eenvoudig een afspraak maken, zodat je samen met een adviseur het aanbod kunt bekijken. Hij of zij adviseert het merk zonnepanelen dat het beste past bij jouw huishouden. Liever op afstand het eerste contact, dat kan natuurlijk ook. Bel dan 076 599 1700 voor vrijblijvend advies. Hieronder kun je alvast een indicatie krijgen welke A-merken in het assortiment zijn opgenomen.

REC

De REC TwinPeak zonnepanelen staan bekend om hun innovatief ontwerp met een hoog vermogen en een grote jaarlijkse opbrengst. Het is dan ook een toonaangevend Europees merk, dat uitermate geschikt is voor woonhuizen en bedrijven. Met REC kun je uitgaan van hoge productkwaliteit en grote betrouwbaarheid. De voordelen van zonnepanelen van dit merk zijn dat ze een subtiel zwart design hebben, ook optimaal presteren op schaduwrijke plekken en lagere systeemkosten hebben.

Canadian Solar

Dit jonge bedrijf is opgericht in 2001 in Canada, maar telt inmiddels 18 vestigingen verspreid over 6 werelddelen. Deze topkwaliteit kan jij ook eenvoudig op jouw dak laten installeren. De zonnepanelen van Canadian Solar staan bovenaan het lijstje als het aankomt op productkwaliteit. Het is niet voor niets dat er afgelopen 14 jaar meer dan 30 miljoen zonnepanelen zijn geproduceerd.

Klant aan het woord

printscreen

"Energie wordt duurder, met zonnepanelen heb je daar geen last van"

Bij dit project is er gekozen voor REC panelen en een 1-fasige omvormer van SolarEdge. De 18 Power Optimizers van SolarEdge zijn onder ieder paneel geplaatst, waardoor ieder paneel apart uitgelezen kan worden. "De reden waarom wij voor zonnepanelen hebben gekozen is omdat het momenteel veel opbrengt. Het is namelijk goed voor 11,5% rendement. Daarnaast zien wij de energie ook steeds duurder worden.'' Over de installatie en het gehele proces bij BINK is meneer Schijfs erg tevreden. ''Alles is goed en snel verlopen. De afspraken zijn nagekomen en er was een goede communicatie. Wij zijn erg vriendelijk geholpen!"

Meer over de ervaring van De heer Schijfs

Subsidie aanvragen

Je kan met zonnepanelen profiteren van een aantrekkelijke subsidieregelingen. Als ondernemer is het het overwegen waard om zonnepanelen op het bedrijfspand te plaatsen. Wij onderzoeken graag voor je of je gebruik kan maken van subsidie voor zonnepanelen in Helmond. Is dat het geval? Dan helpen wij je met de aanvraag van de subsidie.

Duurzaamheidslening voor zonnepanelen Helmond

Als particulier in Helmond kun je met zonnepanelen in aanmerking komen voor de zogenaamde Duurzaamheidslening. Met deze lening financier je energiebesparende maatregelen in en aan jouw woning. Met een aantrekkelijke rentekorting kan jij niet alleen energiezuiniger en comfortabeler wonen, maar draag je ook nog eens bij aan een beter milieu. Je kan een lening aanvragen tot maximaal €25.000. Je vraagt de duurzaamheidslening eenvoudig aan met je DigiD.

duurzaamheidslening

Wat kost het en wat is de terugverdientijd?

De hamvraag blijft nu wat de kosten zijn en in welke tijd je deze investering kan terugverdienen. Het antwoord is afhankelijk van het aantal panelen dat nodig is voor je woning. Een gemiddelde gezinswoning heeft 12 zonnepanelen nodig, om in het eigen verbruik te voorzien. Als je de zonnepanelen laat installeren, mag je van een levensduur uitgaan van 25 jaar. Het terugverdienen van deze panelen kost uiteraard veel minder tijd. Gemiddeld heb je binnen 6 jaar deze investering namelijk terugverdiend. Je kan de terugverdientijd berekenen aan de hand van het onderstaand rekenvoorbeeld:

Mocht je € 5.300 investeren in zonnepanelen, dan kun je uitgaan van een opbrengst van 4.000 kWh per jaar. Een gemiddelde besparing op de energiekosten per jaar is € 900. Hieruit kan je concluderen dat de investering binnen 6 jaar is terugverdiend.

Service en garantie

Bij een grote investering hoort ook een goede service. Als je besluit je zonnepanelen via BINK aan te schaffen, krijg je te maken met de voordelen van een familiebedrijf dat meer dan 40 jaar ervaring heeft. BINK staat voor de beste kwaliteit zonnepanelen, die alleen worden geïnstalleerd door installateurs die vakkundig te werk gaan. Een van onze medewerkers bekijkt je persoonlijke situatie, luistert naar je wensen en kan op basis daarvan je adviseren welke zonnepanelen het meest geschikt zijn voor je woning. Als je bij BINK de zonnepanelen koopt ben je verzekerd van een systeemgarantie van 5 jaar. Daarnaast zit er op alle panelen een standaardgarantie van 10 jaar.

Professionele installateurs

De keuze voor zonnepanelen in Helmond is niet zomaar gemaakt, net als dat de installateurs van BINK niet zomaar aan hun vakbekwaamheid zijn gekomen. Zodra een installateur bij BINK komt werken, wordt er eerst een loopbaanplan uitgestippeld. Hierin wordt gekeken welke kwaliteiten al aanwezig zijn en welke opleidingsmogelijkheden geschikt zijn om verder te ontwikkelen. BINK biedt namelijk meerdere opleidingstrajecten aan, waarmee de installateur alle ruimte krijgt zich op professioneel vlak te blijven doorontwikkelen. Daarnaast krijgen de installateurs coaching aangeboden waardoor ze het maximale uit zichzelf halen.

Deze persoonlijke benadering naar de installateurs zorgt er tevens voor dat je uitgebreid advies kan verwachten dat aansluit op je woonsituatie. Zodra je een afspraak hebt gemaakt met BINK om zonnepanelen te installeren, komt er een installateur langs in Helmond om de panelen zorgvuldig te plaatsen. Hij houdt zich daarbij aan het legplan dat samen is gesteld door de adviseur in overleg met jou. Daarin is aangegeven hoeveel panelen er nodig zijn, welk merk panelen en het type omvormer dat het meest geschikt is. Ook wordt gekeken op welke manier de omvormer verbonden kan worden met de meterkast. Een installateur van BINK neemt de totale installatie op zich.

Besparen op je energie met BINK

Dit is het moment om een milieubewuste stap te zetten en zonnepanelen te laten installeren. Niet alleen draag je hiermee je steentje bij, maar zal je ook verschil merken in de energiekosten. Wil je weten welke voordelen zonnepanelen voor jouw huishouden in Helmond opleveren? Neem dan direct contact op met BINK door te bellen naar 076 599 1700 of vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier en laat je uitgebreid adviseren!

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
installateur