bink  solar  09

Zonnepanelen Kaatsheuvel

Sinds 2009 is BINK gespecialiseerd in advies, installaties en onderhoud aan zonnepanelen in Kaatsheuvel. Door onze uitgebreide ervaring en vakkundige installateurs hebben we altijd een advies wat past bij jouw situatie.  Onze systemen zijn geschikt voor particuliere woonhuizen, bedrijven, stichtingen en overheidsinstellingen. Voor meer informatie over onze succesvolle projecten kan je op de referentie pagina of de projecten pagina kijken.

Vraag een offerte aan

De voordelen van zonnepanelen in Kaatsheuvel

Denk jij erover na om te investeren in zonnepanelen? Hieronder alle voordelen op een rij.

 • Duurzame investering;
 • Hoog rendement;
 • Eenmalig investeren voor 25 jaar besparing op de maandelijkse energielasten;
 • Gemiddeld verdienen de zonnepanelen zich binnen 6 jaar terug;
 • Weinig tot geen onderhoud;
 • Door zonnepanelen realiseer je een waardevermeerdering van jouw pand in Kaatsheuvel;
 • Bijdragen aan een groene toekomst;
 • Belastingvoordeel bij aanschaf.


Heb je hulp nodig bij het aanvragen van een subsidie en belangkorting vanwege de aanschaf van zonnepanelen? Wij nemen deze administratieve zorg graag van je over. Voor de groot stroom opwekkers kunnen wij ook helpen bij het aanvragen van de SDE+ subsidie. Geïnteresseerd in één van deze diensten? Neem eens een kijkje op onze subsidiepagina

Klant aan het woord

multimate

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Daarnaast willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Door mijn positieve ervaring met BINK zijn ze zeker aan te raden!"

Meer over de ervaring van Piet Oomen

Producten en advies op maat met BINK

Door jarenlange ervaring werkt BINK alleen met zonnepanelen van A-merken die hun kwaliteit in de praktijk hebben bewezen. Denk bijvoorbeeld aan de zonnepanelen van Canadian Solar voor jouw pand in Kaatsheuvel. Deze producent heeft al ruim 15 jaar ervaring en staan vanwege de kwaliteit van de producten op de Bloomberg Tier 1 list. Als je op zoek bent naar extra esthetische waarde kan je eens kijken naar de volledig zwarte zonnepanelen van REC. De REC TwinPeak lijn is speciaal ontwikkeld voor schaduwrijke plaatsen. Voor meer informatie en advies op maat kun je vrijblijvend een offerte aanvragen via onderstaand formulier of even bellen naar 076 599 1700 voor direct contact met een van onze adviseurs.

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
bink  solar  02