zonnepanelen limburg

Zonnepanelen Limburg, BINK installeert ze!

De afgelopen jaren hebben wij vele zonnepanelen geplaatst voor overheidsinstellingen, bedrijven en particulieren. Wij zijn gegroeid tot dé expert in zonnepanelen in Limburg. Al sinds 1979 is dit familiebedrijf actief op de markt. Als betrouwbaar familiebedrijf waarborgen we de beste kwaliteit als het gaat om de zonnepanelen die wij leveren.

Vraag een offerte aan

Bespaar geld met zonne-energie

Investeren in zonnepanelen in Limburg is niet alleen voordelig voor het milieu. Het brengt ook financiële voordelen met zich mee. Iedere maand profiteer je van een aanzienlijk lagere energierekening. Door het plaatsen van zonnepanelen in Zuid-Limburg, Midden Limburg of Noord-Limburg wordt zonlicht opgevangen en omgezet in zonne-energie. Vervolgens zet de omvormer deze energie om in wisselstroom, waardoor je minder afhankelijk bent van een energieleverancier. Bij de aanschaf van een zonnepaneleninstallatie is het belangrijk om te berekenen hoeveel energie je nodig hebt om te bepalen hoeveel panelen je dient te kopen. Heb je hier hulp bij nodig? Wij informeren je graag over de mogelijkheden op het gebied van zonnepanelen in provincie Limburg. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan voor zonnepanelen in Limburg.

 

subsidie

Voordelen van zonnepanelen Limburg

  • Met zonnepanelen bespaar je al snel zo’n 900 euro per jaar op je energiekosten.
  • Zonnepanelen verlagen de CO2-uitstoot van je huishouden, bedrijf of instelling.
  • Het opwekken van zonne-energie maakt geen lawaai.
  • Zonnepanelen voegen waarde toe aan je huis of pand.
  • Met duurzame energie draag je bij aan een schoner milieu.


Zoals je ziet biedt de aanschaf van zonnepanelen in Limburg je erg veel voordelen. Ook jij kunt hier gebruik van maken! En dan hebben we het nog niet gehad over subsidieregelingen. Ook die mogelijkheden bespreken wij graag met je. 

Subsidieregelingen en btw

Wil je profiteren van de voordelen die van toepassingen zijn op het plaatsen van zonnepanelen in Limburg? Wij informeren je graag over diverse interessante regelingen.

Heb jij een bedrijf in de provincie Limburg? Dan kun je in aanmerking komen voor een subsidie voor de zonnepanlen op je pand. Benieuwd of jij hiervoor in aanmerking komt? Per subsidiesoort hebben wij de voordelen en voorwaarden voor jou uitgewerkt. Hierdoor is in één oogopslag helder welke subsidie voor zonnepanelen in Limburg van toepassing is op jouw bedrijf. Download via deze pagina de brochure vol informatie over subsidieregelingen.

Vanaf 1 januari 2023 zijn zonnepanelen in Nederland vrijgesteld van btw voor particulieren. Dit zogenoemde nultarief geldt voor zowel de aanschaf als installatie. Particulieren die zonnepanelen  op hun woning of bijgebouw, zoals de schuur, willen plaatsen hoeven hierover geen btw te betalen. Door het btw percentage op zonnepanelen van 21% terug te brengen naar 0%, hoeven particulieren bij de aanschaf geen btw meer terug te vragen bij de Belastingdienst. Dit scheelt de koper en de Belastingdienst veel werk.

Klant aan het woord

multimate

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Daarnaast willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Door mijn positieve ervaring met BINK zijn ze zeker aan te raden!"

Meer over de ervaring van Piet Oomen

Wij installeren bij bedrijven en particulieren

Wij adviseren en monteren zonnepanelen & omvormers van diverse A-merken aan zowel bedrijven als particulieren. Voor het plaatsen van zonnepanelen in Sittard tot het plaatsen van zonnepanelen in Kerkrade ben je bij ons aan het juiste adres. BINK biedt de beste zonnepanelen merken op de markt aan, met een goede service en professionele installatie. Door onze jarenlange ervaring in de branche garanderen we een optimaal rendement van de zonnepanelen. Klanttevredenheid staat bij BINK voorop, daarom wordt er altijd gezocht naar de beste oplossing voor jouw situatie en werken we niet met standaard pakketten. Meer weten over het plaatsen van zonnepanelen in Zuid Limburg of de installatie van zonnepanelen in Noord Limburg? Neem contact op met onze adviseurs.

 

kopen

In 5 stappen zonnepanelen op jouw dak

  • Vraag vrijblijvend een offerte aan voor zonnepanelen in Limburg.
  • Zet op een rijtje welke wensen jij hebt op het gebied van zonnepanelen.
  • Plan het installatiemoment met onze zonnepanelen installateur in.
  • Maak als het mogelijk is gebruik van een subsidieregeling.
  • Bespaar op je energierekening en geniet van alle voordelen.

Houd alles bij met een monitoringssysteem

Wil je met eigen ogen zien wat jouw zonnepanelen hebben opgebracht? Voor zonnepanelen voor zowel bedrijven in Limburg als voor particulieren, is het mogelijk om toegang te krijgen tot een monitoringssysteem. Zo kan je overal gemakkelijk jouw gegevens inzien. Je kunt per jaar, per maand en zelfs per dag inzien wat jouw zonnepanelen hebben opgebracht.

Zonnepanelen van BINK in Limburg, ben jij al overtuigd?

Ben jij al overtuigd van de vele voordelen van zonnepanelen van BINK en ontvang je graag een offerte op maat? Of heb je nog vragen over de meest geschikte zonnepanelen in jouw situatie? Onze adviseurs staan in beide gevallen voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 076 599 1700 of vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
installateurs