zonnepanelen oosterhout

Zonnepanelen Oosterhout

Denk je erover om zonnepanelen in Oosterhout te laten plaatsen? Dat biedt in twee opzichten een aanzienlijk voordeel. Ten eerste is het rendement van zonnepanelen zeer gunstig ten opzichte van je spaarrekening. Ten tweede draag je je steentje bij aan een duurzame toekomst. Bovendien hoef je zelf nauwelijks onderhoud te plegen na het kopen van zonnepanelen. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag!

Vraag een offerte aan

Bespaar op je energierekening

Woon of werk je in de gemeente Oosterhout en wil je zonnepanelen op jouw pand laten plaatsen? Dan is dat een goede manier om te besparen op je energierekening. Met zonnepanelen kun je je eigen stroom opwekken, waardoor je minder afhankelijk bent van je energieleverancier. Gemiddeld gezien gaan zonnepanelen zo’n 25 jaar mee, maar je verdient ze al veel eerder terug. Je hebt je zonnepanelen binnen circa 6 jaar terugverdiend en daarbij heb je dus 25 jaar lagere energiekosten. Bovendien zijn er verschillende financiële regelingen beschikbaar waar je aanspraak op kunt maken. Hierdoor ligt de terugverdientijd vaak ook nog een stuk lager.

kopen

De voordelen van zonnepanelen Oosterhout

 • Draag je steentje bij aan een beter milieu.
 • Waardevermeerdering van je pand.
 • Voorzie in je eigen energiebehoefte.
 • Onderhoud plegen is bijna niet nodig.
 • Verdien je zonnepanelen in circa 6 jaar terug.
 • Profiteer 25 jaar lang van een lagere energierekening.

Btw en subsidieregelingen

Als particulier hoef je vanaf 1 januari 2023 geen btw meer te betalen over de kosten van je zonnepaneleninstallatie. Door de btw op zonnepanelen van 21% terug te brengen naar 0%, hoeven particulieren bij de aanschaf geen btw meer terug te vragen bij de Belastingdienst. Dit scheelt de koper en de Belastingdienst veel werk.

Als ondernemer kun je aanspraak doen op subsidieregelingen. Fiscale voordelen voor het aanschaffen van zonnepanelen in Oosterhout, zijn van toepassing op ondernemers. Door onze jarenlange ervaring in de branche kunnen wij je correct informeren over de mogelijkheden tot het krijgen van een subsidie. Op deze pagina lees je meer over de verschillende soorten subsidies.

Klant aan het woord

foto van opdorp

"Zonnepanelen? Een goede investering!"

Familie Van Opdorp, sinds 2016 eigenaar PV-installatie - "In 2016 namen wij de beslissing om zonnepanelen te plaatsen, we vonden namelijk dat ons geld op de bank maar weinig opbracht en wilde daarom gaan investeren in duurzame energie. Natuurlijk is het ook prettig om te zien dat de energierekening naar beneden gaat. BINK was destijds al een bekend bedrijf in de omgeving en voor ons was de keuze snel gemaakt. Tot nu toe doen de zonnepanelen goed hun werk, we zitten namelijk al een aantal jaar constant boven de verwachte opbrengst!"

Meer over de ervaring van Familie Van Opdorp
subsidie

Panelen in 5 eenvoudige stappen

 • Vraag een offerte aan voor zonnepanelen in gemeente Oosterhout.
 • Leg jouw wensen en jouw situatie aan ons voor, wij maken een advies op maat.
 • Is het advies goed? Plan een afspraak in voor de installatie.
 • Onze vakmensen installeren de zonnepanelen volgens afspraak.
 • Bespaar op je energierekening en geniet van alle andere voordelen.

Top kwaliteit

Wij zijn al 10 jaar expert op het gebied van zonnepanelen. Hiervoor werken wij samen met de beste merken, zoals onder andere Canadian Solar en REC. Canadian zonnepanelen zijn bekend om hun hoge kwaliteit en zij hebben al meer dan 30 miljoen panelen geproduceerd. De zonnepanelen van REC staan bekend om hun verbeterde prestaties op schaduwrijke platen en lagere systeemkosten. Ben jij benieuwd naar welk merk en type panelen het beste aansluit bij jouw wensen? Kom dan op afspraak ons ruime aanbod in de showroom bekijken.

Voor particulieren en bedrijven

Investeren in zonnepanelen is een goede oplossing om duurzaam te investeren. Door het plaatsen van een bijbehorend monitoringssysteem kun je op iedere plek inzien wat jouw opbrengsten zijn. Onze klanten ervaren het al iedere dag: het geeft veel voldoening om je eigen energie op te wekken. Wil je als bedrijf Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) of bespraren op de energierekening? Ook dan zijn zonnepanelen een interessante investering. Zeker met het oog op subsidies en belastingaftrek die door de overheid beschikbaar zijn gesteld. Wij adviseren en installeren zonnepaneleninstallaties bij zowel particulieren (woonhuizen) als bedrijven. Ook voor nieuwbouwprojecten zijn wij de aangewezen partner, met veel ervaring en vakkennis.

BINK, jouw specialist zonne-energie in Oosterhout

BINK is al vanaf 2009 de specialist in zonne-energie in Zuid-Nederland, zo ook voor het installeren van zonnepanelen in Oosterhout. Meer weten over het kopen van zonnepanelen in Oosterhout? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. Wil je liever direct met een adviseur in contact komen? Bel dan naar 076 599 1700. Onze adviseurs staan graag voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
installateur