zonnepanelen rucphen

Zonnepanelen Rucphen

Wil jij graag je eigen duurzame energie opwekken en ben je daarom op zoek naar zonnepanelen in Rucphen, of de omgeving daarvan? We merken dat de populariteit van zonnepanelen in Rucphen groot is. Dat is niet gek, want zowel als particulier of als eigenaar van een commercieel pand kun je hier financieel veel voordeel mee behalen. BINK is dé specialist uit de regio Rucphen. Wij bieden hoge kwaliteit zonnepanelen en bijbehorende diensten. Laat je vrijblijvend informeren door een van onze experts.

Vraag een offerte aan

Haal meer uit de zon

Inmiddels weet iedereen wel dat zonnepanelen een goede en duurzame investering zijn. Door deze eenmalige investering geniet jij jarenlang van een lagere energierekening. Door het installeren van zonnepanelen kun jij jouw woning of bedrijfspand voorzien van zelf opgewekte energie. Je bent hierdoor minder afhankelijk van energiebedrijven en hun stijgende energieprijzen. De overheid staat ook positief tegenover verduurzaming. Zij stimuleren onder andere het plaatsen van zonnepanelen in Rucphen door het bieden van verschillende subsidies en de mogelijkheid tot belastingaftrek. Wil je hier meer over weten? Onze experts voorzien jou graag van een passend advies. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Ontdek de voordelen van zonne-energie

  • Besparing op je maandelijkse energierekening: de grootste reden waarom mensen zonnepanelen nemen is de maandelijkse besparing op de energierekening. Gemiddeld duurt het zes jaar voordat de investering in zonnepanelen is terugverdiend. Daarna geniet jij van gratis energie!
  • Milieuvriendelijk: de andere, veel voorkomende, reden om voor zonnepanelen te kiezen is het duurzaamheidsaspect. Door zelf energie op te wekken draag jij bij aan een schoner milieu en help je mee om klimaatverandering tegen te gaan.
  • Je woning in Rucphen wordt meer waard: je denkt hier misschien niet meteen aan, maar door het aanleggen van zonnepanelen kun je het energielabel van je pand verbeteren. Een beter energielabel betekent ook een hogere waarde van je pand. Wat in deze tijd heel gunstig is, want woningen en panden met een slecht energielabel zijn aanzienlijk minder in trek.
  • Onafhankelijkheid: doordat je zelf energie opwekt ben jij minder afhankelijk van anderen, zoals energiebedrijven.
kleinverbruikers

Interessant voor kleinverbruikers en grootverbruikers

BINK installeert zonnepanelen in Rucphen bij particuliere woningen, maar ook bij grote bedrijven, organisaties of instellingen. We hebben zonnepanelen geïnstalleerd bij scholen, kantoorpanden en distributiecentra. Hoe groot of klein een project ook is, wij gaan een uitdaging niet uit de weg. Een kleine gezinswoning in Rucphen of een groot complex, je kan bij ons terecht. Ben je benieuwd welke duurzame projecten wij hebben opgeleverd? Ga dan naar onze pagina over onze projecten voor een select overzicht.

In 5 stappen zonnepanelen in Rucphen

  1. Vraag eenvoudig een offerte op maat aan via de website.
  2. Een van onze adviseurs neemt met jou alle wensen door en bekijkt samen met jou de mogelijkheden. Dit kan op locatie of op afstand. Op basis hiervan maken we een voorstel.
  3. Klinkt dit voorstel goed en ben jij tevreden over de offerte? Dan plannen we de afspraak voor installatie.
  4. Volgens de afspraken komen onze monteurs de zonnepanelen plaatsen, bij jou in Rucphen of omgeving.
  5. Daarna kun jij genieten van jouw groene energie en een lagere energierekening!

Klant aan het woord

roselaar

"BINK kwam als beste uit de bus met hun zonnepanelen , zowel qua techniek, prijs als service"

Patrick van Oostrum, 2015 - “Op het winkelcentrum De Roselaar in Roosendaal heeft BINK begin 2015 een installatie met 318 zonnepanelen geplaatst naar onze volle tevredenheid. Wij hebben gekozen voor zonnepanelen omdat we er naar streven om in het geval van nieuwbouw minimaal 15% van het berekende energieverbruik op te wekken uit duurzame energiebronnen. In het geval van Winkelcentrum Roselaar was het installeren van zonnepanelen de meest voor de hand liggende oplossing. We hebben er in 2015 voor gekozen om het energieverbruik drastisch te verlagen."

Meer over de ervaring van Patrick van Oostrum

Wat is de investering?

Een vraag die vaak gesteld wordt: ”Wat kosten zonnepanelen”? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Dat komt doordat de totale kosten van zonnepanelen afhankelijk zijn van verschillende factoren. Naar welk merk gaat bijvoorbeeld jouw voorkeur uit? Dan kun je ook nog kiezen tussen verschillende typen en modellen zonnepanelen en omvormers. En wat is het aantal panelen heb jij nodig of hoeveel passen er überhaupt op jouw dak? Zoals eerder aangegeven levert een duurder paneel ook meer groene energie op. Kijk dus niet enkel naar de totale kosten, maar ook naar wat het rendement is op lange termijn. Onze adviseurs kijken graag met jou mee zodat zij een passende offerte kunnen uitbrengen die is afgestemd op jouw wensen en situatie.

grote pv installatie

Kies voor kwaliteit

Wil jij zonnepanelen op jouw dak in de gemeente Rucphen? Dan adviseren wij om voor kwalitatieve panelen te kiezen. Een goede kwaliteit is vaak duurder, maar deze zonnepanelen gaan wel langer mee. Daarnaast hebben ze vaak ook een hoger rendement. De totale kosten zijn dan misschien wat hoger, maar de investering zul je toch sneller terugverdienen hierdoor. Voor de lange termijn is dit dus een verstandige keuze. BINK werkt enkel met A-merken als het gaat om zonnepanelen. De kwaliteit wordt door ons gegarandeerd. Ook beschikken onze installateurs en monteurs over de juiste certificeringen, waardoor jij zeker weet dat de zonnepanelen goed geïnstalleerd worden.

Zonnepanelen laten installeren door BINK

 

Maatwerk
BINK biedt maatwerkoplossingen. We houden rekening met de wensen en eisen van de klant en bieden persoonlijk advies.

 

Persoonlijk
De persoonlijke en professionele benadering van onze vakmensen zorgt voor een prettige samenwerking en tevreden klanten.

Kwaliteit
We staan bekend om onze betrouwbaarheid. We werken met hoogwaardige producten en materialen en leveren oplossingen van hoge kwaliteit.

 

Vakwerk
Wij leveren vakmanschap met passie. Ons team is goed opgeleid en beschikt over de vereiste certificaten.

advies panelen kopen

Profiteer van onze service en garanties

BINK heeft al meer dan 40 jaar ervaring met technische installaties. We bieden een goede service en al onze installateurs en monteurs hebben de juiste certificeringen. Je ontvangt bij ons een systeemgarantie van twee jaar en je krijgt een standaard productgarantie van twaalf jaar op alle zonnepanelen. We geven zelfs 25 jaar vermogensgarantie. Als je te maken hebt met een storing dan staan onze monteurs klaar om dit probleem zo snel mogelijk voor je op te lossen. Daarnaast is BINK gespecialiseerd in het onderhoud van grote zonnepanelen installaties. Hierdoor weet jij zeker dat de zonnepanelen goed zijn aangesloten en veilig zijn om te gebruiken.

Klaar om jouw pand te verduurzamen?

Wil jij graag dat een van onze adviseurs met je meekijkt voor zonnepanelen in Rucphen? Bij BINK kun je rekenen op een deskundig advies. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en hebben voor iedere situatie een passende oplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag hieronder een offerte aan.

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK