zonnepanelen waalwijk

Zonnepanelen Waalwijk

De populariteit van zonnepanelen Waalwijk stijgt met de dag. Immers vragen steeds meer mensen zich af hoe ze kunnen besparen op de maandelijkse energiekosten. Het laten installeren van zonnepanelen in Waalwijk levert je diverse voordelen op. Investeer nu en bespaar de komende 25 jaar op je energiekosten. Wist je dat onze klanten gemiddeld de investering al binnen 6 jaar terugverdiend hebben? Redenen genoeg om vandaag nog zonnepanelen vakkundig te laten installeren in Waalwijk door BINK!

Vraag een offerte aan

Alle voordelen rondom zonnepanelen Waalwijk

Besparen op de energierekening is het algemeen bekende voordeel van de installatie van zonnepanelen, maar er zijn meer voordelen. Wij merken namelijk ook dat klanten een goed gevoel krijgen als zij zelf hun energie opwekken en daarbij minder afhankelijk zijn van de schommelende energieprijzen. Het laten installeren van zonnepanelen op jouw pand of huis in Waalwijk kan ook een slimme tactiek zijn om de waarde van het pand te vermeerderen. Kopers en huurders hechten immers steeds meer waarde aan duurzame gebouwen en iedereen bespaart graag geld. De overheid treft diverse voorzieningen zodat het voor je aantrekkelijker wordt om zonnepanelen aan te schaffen. Afhankelijk van je situatie, biedt de overheid belastingvoordelen voor particulieren en fiscale voordelen en subsidieregelingen voor (agrarische) ondernemers in Waalwijk.

subsidie

De ervaring en service van BINK

Ben je op zoek naar persoonlijk en vakkundig advies voor het kopen van zonnepanelen? Wij zijn BINK en zijn gegroeid tot dé expert in zonnepanelen in het zuiden van Nederland. Als onderdeel van BINK staan wij bekend als een betrouwbaar familiebedrijf. Op onze zonnepanelen zit standaard een systeemgarantie van 5 jaar. Bovendien geldt er een standaardgarantie van 10 jaar en is er een vermogensgarantie van 25 jaar. Met trots worden wij hoog beoordeeld voor onze service. Meer weten? Bekijk hier de lovende referenties en projecten!

Persoonlijk en vakkundig advies voor zonnepanelen Waalwijk

Voor zowel het plaatsen van zonnepanelen bij bedrijven als bij woningen, kun je rekenen op persoonlijk advies en vakkundige installatie. Wij bekijken en bespreken met jou als klant de situatie en wensen. Op basis daarvan maken wij een offerte op maat. Als specialist nemen wij ook graag de zorg uit handen rondom het aanvragen van een subsidie als ondernemer. Op deze manier kunnen wij je compleet ontzorgen. 

Klant aan het woord

multimate

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Daarnaast willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Door mijn positieve ervaring met BINK zijn ze zeker aan te raden!"

Meer over de ervaring van Piet Oomen

Hoge kwaliteit producten

Wil je bij het kopen van zonnepanelen in Waalwijk zeker zijn van hoogwaardige kwaliteit? Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alle materialen die worden gebruikt bij de installatie van de beste kwaliteit zijn. Interesse in het plaatsen van zonnepanelen in Waalwijk? Neem direct contact met ons op!

kopen

In 5 stappen panelen kopen

  • Vraag een vrijblijvende offerte aan.
  • Omschrijf jouw wensen en situatie zodat wij een advies op maat kunnen geven.
  • Plan een afspraak in voor de installatie.
  • Onze installateurs monteren de zonnepanelen zoals afgesproken.
  • Profiteer van alle voordelen en geniet van een lage energierekening.

Bespaar op je energierekening

Benieuwd hoeveel je kunt besparen op je energierekening met zonnepanelen op je dak in Waalwijk? Om je een beeld te geven, volgt hierna een concreet voorbeeld. Een gezin investeert € 5.300,- in 12 zonnepanelen. Doordat het btw tarief 0% is komen er geen kosten meer bij. De zonnepanelen installatie levert per jaar ongeveer 4.000 kWh op. De gemiddelde energieprijs is € 0,23 per kWh. Per jaar is de gemiddelde besparing daardoor €900, voor de komende 15 jaar. De investering heeft zich op die manier binnen zes jaar al terugverdiend! Dat wil jij toch ook?

Benieuwd wat BINK voor jou kan betekenen?

Het kopen van zonnepanelen kan uiteraard vragen oproepen. Wij bij BINK nemen graag de tijd om je zorgvuldig te informeren en te adviseren. Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs door te bellen naar 076 599 1700 of vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. Onze adviseurs komen dan zo snel mogelijk bij je terug.

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
bink solar