zonnepanelen zeeland

Zonnepanelen Zeeland

Al jaren adviseren wij over zonnepanelen Zeeland, daarnaast installeren wij ze voor je! Alles met passie. In de zomer van 2009 installeerden wij onze eerste zonnepanelen. Hierdoor noemen wij onszelf vandaag de dag expert in zonnepanelen. BINK is onderdeel van de BINK. Een bekend en betrouwbaar familiebedrijf dat al vele jaren actief is op de markt met veel tevreden klanten. Hiermee waarborgen wij een uitstekende dienstverlening voor jouw zonnepanelen. Wil jij zonnepanelen op jouw dak in Zeeland? Wij voorzien je graag van vrijblijvend advies!

Vraag een offerte aan

De pluspunten van zonnepanelen Zeeland

Met zonnepanelen op je dak in Zeeland profiteer je van vele pluspunten. Naast dat het goed is voor het milieu, bespaar je direct op je maandelijkse energielasten. De installatie van zonnepanelen is een duurzame en eenmalige investering waar je 25 jaar lang van kunt profiteren. De gemiddelde terugverdientijd van deze investering is ongeveer 6 jaar. Tevens ben je onafhankelijk van de energieprijsstijgingen. Wist je dat de energieprijzen in de afgelopen 10 jaar gemiddeld met 6,5% zijn gestegen?

Kies voor kwaliteit

BINK heeft een uitgebreid assortiment met A-merk zonnepanelen, die een uitstekende keuze zijn voor mensen die op zoek zijn naar hoogwaardige, betrouwbare en efficiënte zonnepanelen. Deze panelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen voor een optimale opbrengst. Ze zijn zeer duurzaam en kunnen jarenlang meegaan zonder dat er veel onderhoud nodig is. Als je op zoek bent naar betrouwbare en efficiënte zonnepanelen voor jouw pand in Zeeland, dan zijn de A-merk zonnepanelen van BINK een geweldige keuze. Benieuwd welke panelen het beste passen bij jouw situatie? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze adviseurs.

zeeuws vlaanderen

Handig en gemakkelijk monitoringsysteem

BINK maakt het mogelijk om inzicht te krijgen in de opbrengsten van jouw zonnepanelen. Dit kan met ons gebruiksvriendelijke monitoringsysteem. Met dit systeem heb je thuis achter de computer of onderweg op je mobiele telefoon toegang tot alle gegevens van je zonnepanelen. Daarnaast stelt ons rapportagesysteem je regelmatig op de hoogte van jouw opbrengsten per e-mail.

Geen btw voor particulieren

Belastingvoordelen gelden voor particulieren, subsidieregelingen en fiscale voordelen gelden voor (agrarische) ondernemers in Zeeland. Met belastingvoordeel bedoelen we het nultarief van de btw op de investering in zonnepanelen. Vanaf 1 januari 2023 zijn zonnepanelen in Nederland vrijgesteld van btw voor particulieren. Particulieren die zonnepanelen op hun woning of bijgebouw in Zeelaand willen plaatsen hoeven hierover geen btw te betalen. Door de btw op zonnepanelen van 21% terug te brengen naar 0%, hoeven particulieren bij de aanschaf geen btw meer terug te vragen bij de Belastingdienst.

Klant aan het woord

multimate

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Daarnaast willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Door mijn positieve ervaring met BINK zijn ze zeker aan te raden!"

Meer over de ervaring van Piet Oomen

Zonnepanelen in 5 eenvoudige stappen

  • Vraag direct een offerte aan voor jouw woning of bedrijfspand
  • Bespreek je wensen voor het kopen van zonnepanelen.
  • Plan een installatiemoment in.
  • Onze installateurs plaatsen vakkundig de zonnepanelen zoals afgesproken.
  • Bespaar met zonne-energie in Zeeland.
subsidie

Voor zowel particulieren als bedrijven

Wil je slim gebruiken maken van de vele zonuren in Zeeland? Voor zowel particulieren als bedrijven is het plaatsen van zonnepanelen in Zeeland interessant. Onderdeel van de zonnepaneleninstallatie is een omvormer, zodat je de elektriciteit direct kunt gebruiken voor het laten draaien van de bedrijfsmachines of het verwarmen van je huis. Als bedrijf in de provincie Zeeland kun je bovendien vaak gebruik maken van subsidies en belastingaftrek. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bespaar op je energierekening

Ons team bestaat uit ervaren zonnepanelen installateurs en adviseurs. Wij adviseren je daarom graag over het besparen op je energierekening. De gemiddelde levensduur van een zonnepaneleninstallatie is zo'n 25 jaar. Het terugverdienen van de zonnepanelen duurt echter een stuk minder lang. Gemiddeld gezien duurt het 6 jaar om de investering in zonnepanelen terug te verdienen. Om je een beeld te geven van de terugverdientijd van zonnepanelen lees je hieronder meer over een algemeen voorbeeld bij een gezin. Daarbij moet je niet vergeten dat Zeeland de meeste zonuren van Nederland heeft. Daardoor kunnen zonnepanelen in Zeeland nog gunstiger zijn dan waar dan ook in Nederland. 

Stel je voor dat je € 5.300 hebt betaald voor 12 zonnepanelen. Het btw tarief is 0%, waardoor er geen kosten meer bij komen. De 12 panelen brengen zo’n 4.000 kWh per jaar op. De gemiddelde energieprijs is € 0,23 per kWh, waardoor jouw besparing per jaar gemiddeld € 900 is, voor 15 jaar. Dit betekent dat je de investering binnen 6 jaar hebt terugverdiend.

Wil jij ook profiteren van een optimaal rendement van zonnepanelen? Wij geven je graag meer informatie over het installeren van zonnepanelen in Zeeland. Neem direct contact met ons op!

Wil jij ook zonnepanelen van BINK op jouw dak?

Voor vrijblijvend advies of een offerte op maat kun je contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Als je liever direct één van onze adviseurs wilt spreken, neem dan contact op door te bellen naar 076 599 1700. Het team van BINK beantwoordt graag al je vragen en denken met je mee.

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
kopen