bink  solar  09

Specialist in zonnepanelen in Zundert: BINK

BINK staat bekend als een betrouwbaar familiebedrijf. Wij zijn onderdeel van de BINK (sinds 1979) en dé zonnepanelen specialist in Zuid-Nederland. BINK staat voor vakmanschap, bij ons kan je terecht voor advies en voor installatie. Particulieren, (agrarische) bedrijven, scholen en overheden; BINK staat voor je klaar. Wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Vraag een offerte aan

Zonnepanelen in Zundert

Beter dan sparen!

Steeds meer banken verlagen de rente van de spaarrekening. De gedachte dat een spaarrekening geld oplevert is dus niet meer van deze tijd. Sommige banken in Nederland geven zelfs 0% spaarrente, oftewel een spaarrekening levert niks op.

Verdere voordelen die het gebruik van zonnepanelen geven in Zundert

Het milieu is tegenwoordig erg belangrijk. Een zonnepanelen installatie laten plaatsen in Zundert is een geweldige manier om een beetje “groen” te leven, zonder er veel veranderingen aan te ondervinden.

Het laten plaatsen van zonnepanelen brengt nog veel meer, wat kleinere maar waardevolle, voordelen met zich mee. Hieronder volgt een kort overzicht.

 • Makkelijke en snelle installatie
 • Directe besparing op maandelijkse energielasten
 • Geen onderhoud
 • Onafhankelijkheid van de energieprijsstijgingen
 • Schone energiebron
 • Lange levensduur
 • Woningwaarde stijgt
 • Hoog financieel rendement
 • Meer opbrengst, inzicht en veiligheid door slimme  omvormers

Zonnepanelen laten plaatsen op je pand in Zundert blijkt een zeer goede investering waar je jarenlang profijt van hebt! Is jouw interesse gewekt? Wij komen graag vrijblijvend langs om samen de situatie te bekijken en bespreken.

Klant aan het woord

multimate

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Daarnaast willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Door mijn positieve ervaring met BINK zijn ze zeker aan te raden!"

Meer over de ervaring van Piet Oomen

BINK; een bedrijf waar je op kunt rekenen

BINK heeft vertrouwen in haar producten en geeft daarom veel garantie. Ons assortiment bestaat uit zonnepanelen van het merk Canadian Solar en REC. Benieuwd naar de garantie die we je bieden? Neem contact met ons op!

Service is bij BINK ook heel belangrijk. Onze vakmannen staan het gehele proces voor je klaar, zowel voor, tijdens als na het plaatsen van de zonnepanelen.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk dan onze referenties.

Vragen over het laten plaatsen van BINK zonnepanelen in Zundert?

Misschien heeft de bovenstaande webpagina nog niet al je vragen over zonnepanelen in Zundert kunnen beantwoorden. Aarzel dan niet en neem gerust contact op met BINK. Wij staan je graag te woord. Contact opnemen kan via de contactpagina, e-mail, telefoon of vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. Onze adviseurs komen dan zo snel mogelijk bij je terug.

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
bink  solar  02