canadian solar zonnepanelen

Canadian Solar zonnepanelen

Canadian Solar zonnepanelen is één van de grootste leveranciers van zonnepanelen ter wereld. Het van oorsprong Canadese bedrijf heeft ruim elf jaar ervaring en staat bekend om een goede prijs en hoge kwaliteit. Canadian Solar is een van de weinige aanbieders die 25 jaar garantie geeft op zonnepanelen. Wil jij graag Canadian Solar zonnepanelen op het dak van jouw woning of bedrijfspand? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Vraag een offerte aan

Over Canadian Solar

Met 23 vestigingen in 6 werelddelen en klanten verspreid over 160 landen is Canadian Solar een van de meest toonaangevende bedrijven in de zonnepanelen industrie. Het bedrijf staat al jaren in de top 3 van de tier 1-list van Bloomberg’s Solar companies. Canadian Solar heeft als missie duurzame groei en het creëren van een betere en schonere aarde voor toekomstige generaties. Dit bereiken ze door het bezorgen van zonne energie aan miljoenen mensen wereldwijd. Canadian Solar staat bekend om een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. De hoge kwaliteit is te danken aan meerdere factoren. De zonnepanelen van Canadian Solar ondergaan 359 interne testen die slechte producties tijdens het productieproces moeten uitsluiten. Daarnaast worden de zonnepanelen in China en Canada gemaakt en de volledige productiecyclus vindt plaats in de eigen fabrieken. Hierdoor hoeven ze geen onderdelen via andere afnemers te kopen. Dit is een groot voordeel voor de kwaliteit van de Canadian Solar panelen.

De voordelen van dit merk

  • Een van de meest interessante merken vanwege prijs-kwaliteitverhouding
  • 25 certificaten van internationale statuten
  • 25 jaar garantie op het vermogen van een zonnepaneel, als deze via ons wordt aangeschaft
  • Productgarantie van 12 jaar
  • Hoog rendement
  • Zeer geschikt voor gebruik in agrarische omgevingen

Canadian Solar zonnepanelen

Canadian Solar is een van de grootste leveranciers van zonnepanelen en staat bekend om een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Dit bedrijf maakt verschillende soorten panelen die zowel geschikt zijn voor particulieren woningen als bedrijven. Daarnaast hebben ze een minimaal rendementsverlies. Goede zonnepanelen van Canadian Solar zijn de HIKU panelen, die uitgevoerd zijn met PERC technology en uitblinken qua vermogen. Canadian Solar panelen zijn verkrijgbaar in All-Black uitvoering en uitvoeringen met een silver frame en witte backsheet. Hieronder vind je meer informatie over deze twee modellen.

full black

Full Black

De HiKu Full Black is een zonnepaneel waarbij rekening is gehouden met het design. De mooie, volledig zwarte uitstraling siert fraai op je dak. Het paneel doet het goed op schaduwrijke plekken en is effectief bij lage temperaturen. Door deze factoren heeft dit Full black zonnepaneel een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding.

hiku

Hiku met witte backsheet

Ben je op zoek naar een zonnepaneel met een hoger rendement? De Canadian HiKu met witte backsheet, zijn zonnepanelen die 26% meer energie leveren dan andere zonnepanelen. Een ander kenmerk van deze panelen is dat de kosten om energie op te wekken lager zijn. Dit type paneel doet het eveneens goed op schaduwrijke plekken. Ook dit paneel heeft, net alles de all black zonnepanelen, een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Ervaren installateur

Het team van BINK adviseert op maat en installeert panelen voor elk type klant, zowel particulieren als bedrijven. De afgelopen jaren hebben we vele panelen mogen installeren op woningen, bedrijven en overheidsinstellingen.

Wil jij advies van een van onze ervaren adviseurs? Dat kan! Neem vrijblijvend contact op en wij informeren je graag over de verschillende modellen en beantwoorden al je vragen over Canadian Solar zonnepanelen.

Klant aan het woord

foto van opdorp

"Zonnepanelen? Een goede investering!"

Familie Van Opdorp, sinds 2016 eigenaar PV-installatie - "In 2016 namen wij de beslissing om zonnepanelen te plaatsen, we vonden namelijk dat ons geld op de bank maar weinig opbracht en wilde daarom gaan investeren in duurzame energie. Natuurlijk is het ook prettig om te zien dat de energierekening naar beneden gaat. BINK was destijds al een bekend bedrijf in de omgeving en voor ons was de keuze snel gemaakt. Tot nu toe doen de zonnepanelen goed hun werk, we zitten namelijk al een aantal jaar constant boven de verwachte opbrengst!"

Meer over de ervaring van Familie Van Opdorp

Duurzaamheid

Bij Canadian Solar staat maatschappelijk verantwoord ondernemen(MVO) centraal. Ze besteden veel aandacht aan het rechttrekken van de ongelijkheid tussen vrouwen en mannen. Daarnaast is er veel oog voor het bijdragen aan het verbeteren van het milieu. Door Canadian Solar’s eigen solar plants wordt er jaarlijks 47.839.467 MWh aan zonne-energie gegenereerd. Dit voorziet tien miljoen huishoudens van energie. Daarbij wordt de CO2 uitstoot jaarlijks met 32,6 miljoen ton gereduceerd. Dit staat gelijk aan het planten van 26.492.213 bomen.

servicemonteur

Service en garanties

Canadian Solar hanteert een opbrengstgarantie van 25 jaar. In de praktijk betekent dit dat de panelen over 25 jaar nog steeds meer dan 84% van de originele jaaropbrengst leveren. De panelen zelf hebben een garantie van tenminste 12 jaar op materiaal en montagefouten. Op een aantal types zelfs 25 jaar. Canadian Solar is een van de weinige leveranciers die hun producten herverzekerd hebben. De garantie van de producten zijn herverzekerd bij drie verschillende verzekeraars. Wanneer Canadian Solar in financiële problemen zou komen dan zijn de garanties gedekt. Ben je benieuwd naar alle garanties? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

De prijs van deze panelen

Een standaard prijs voor een zonnepaneel kunnen we niet geven. Canadian Solar panelen zijn er in verschillende soorten, waardoor je ook te maken hebt met verschillende prijsklassen. Het vermogen, de afmeting, het gewicht en het materiaal hebben onder andere invloed op de prijs. Koop jij in een keer een groot aantal zonnepanelen dan zal dit een positieve invloed hebben op de prijs per paneel. Wil je zeker weten welke prijs voor jou van toepassing is? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Zij maken graag een offerte op maat voor je.

BINK; voor advies, installatie en onderhoud

BINK is een familiebedrijf waar duurzame relaties en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Weet je niet zeker welke zonnepanelen bij jouw situatie passen? Neem dan contact op met een van onze professionele adviseurs. Bel naar 076 599 1700 of vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. Zij kunnen je een advies en offerte op maat geven.

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
panelen kopen