bink   solar   09

SDE++ 2023 voor grootverbruikers

De Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SDE++) geeft subsidie aan bedrijven en non-profitorganisaties die grootschalig hernieuwbare energie opwekken of de CO2-uitstoot verminderen. Deze subsidie wordt onder andere gegeven aan zonnepaneleninstallaties.

De SDE++ is een exploitatiesubsidie. Dat betekent dat je subsidie ontvangt gedurende de periode dat je de installatie in gebruik hebt (de exploitatieperiode). De hoogte van deze subsidie hangt voor zonnepanelen af van de marktprijs en de werkelijke hoeveelheid hernieuwbare energie die je opwekt. Je ontvangt deze subsidie over een periode van 15 jaar.

Één van de voorwaarden van de SDE++ is dat de zonnepaneleninstallatie wordt aangesloten op een grootverbruik aansluiting (>3x80A).

Rond juni 2023 wordt de SDE++ subsidie opengesteld voor inschrijvingen. Momenteel is nog niet bekend wat exact de eigenschappen en voorwaarden van deze ronde gaan zijn. Wanneer dit bekend is, wordt dit via de website van RVO gecommuniceerd. Wil je graag door ons op de hoogte gehouden worden, laat dan hieronder je gegevens achter! 

Ik blijf graag op de hoogte!

Wilt u ook SDE++ subsidie aanvragen? Wees er dan snel bij, want de aanvragen worden behandeld op de volgorde van binnenkomst. Naar verwachting is het budget snel op! Wij vragen voor u vrijblijvend SDE++ aan. Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op!

Vul hieronder je gegevens in

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK