Distributiecentrum SFG MONTEA

13-06-22

Begin 2022 is de realisatie van een nieuw distributiecentrum in Etten-Leur van start gegaan. In opdracht van VALERES mag BINK het nieuwe distributiecentrum van Montea voorzien van elektro- en beveiligingsinstallaties. Logistieke vastgoedonderneming Montea verhuurt na oplevering het distributiecentrum aan Raben Group.

sfgrabengroup[1]

Raben Group is een van oorsprong Nederlands transportbedrijf dat logistieke dienstverlening biedt aan kleine, middelgrote en grote bedrijven. Met ingang van 1 januari 2021 heeft Raben Group de allround logistieke dienstverlener BAS Group overgenomen. Raben Group beschikt inmiddels over meer dan 160 vestigingen in 15 Europese landen.

sfgrabengroup[4]

BINK is blij om wederom in samenwerking met VALERES een afgestemde installatie te realiseren, waarin de wensen van de verhuurder en gebruiker centraal staan. Zo hebben wij vorig jaar, in samenwerking met VALERES, distributiecentrum EDCR geïnstalleerd.

sfgrabengroup[2]

Voor de elektrotechnische werkzaamheden is BINK in dit project verantwoordelijk voor het installeren van een middenspanningsinstallatie, licht- en krachtinstallatie, hoofdstroomvoorzieningen en het plaatsen van verlichtingsarmaturen. De beveiligingstechnische installaties van het DC bestaan o.a. uit een brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie, toegangscontrolesysteem, inbraakbeveiliging en camerabewakingsinstallatie.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 uur tot 17:00 uur
bink groep 03