Hallo Kaatsheuvel!

16-06-22

Sinds juli 2022 hebben wij een vestiging in Kaatsheuvel. Vanuit hier werkt onze afdeling werktuigbouw (voorheen KIN Installatietechniek). BINK heeft ook vestigingen in Sprundel en Alphen aan den Rijn.

pandkaatsheuvel[3]
img 3855

Werken in dit mooie pand?

Omdat wij blijven groeien, zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. Liever eerst kennismaken voordat je solliciteert? Bezoek onze open dag en laat je informeren over de mogelijkheden binnen BINK! Tijdens de open dag kan je de sfeer binnen ons bedrijf proeven, laten we je ons bedrijf zien en beantwoorden we al je vragen over werken bij BINK.

Overname en naamswijziging

Op 1 januari 2022 hebben wij KIN Installatietechniek overgenomen. De vestiging van KIN Installatietechniek in het centrum van Rijen was al voorbestemd voor herontwikkeling. Er werd, door de toenmalige directie, al langer gezocht naar een geschikte nieuwe locatie. In overleg is gekozen voor de aankoop van het pand aan de Horst 38 in Kaatsheuvel. Een centrale locatie in het werkgebied van KIN Installatietechniek en strategisch gelegen in relatie tot het werkgebied van BINK. 

KIN Installatietechniek is al meer dan 100 jaar specialist op het gebied van werktuigbouwkundige installaties. Samen gaan we verder onder de naam BINK. 

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK