zonnepanelen noord brabant

Zonnepanelen Noord-Brabant

Ben jij op zoek naar zonnepanelen in Noord-Brabant? Dan hoef je niet verder te zoeken. BINK is namelijk de specialist van het zuiden. Onze zonnepanelen worden alleen geïnstalleerd door echte vakmannen. Geen uitdaging is voor ons te groot. Onze zonnepanelen schitteren al ruim tien jaar op de daken van vele Brabantse huizen, maar ook op die van bedrijven en scholen. Onze experts geven jou graag advies op maat, zodat je optimaal kan genieten van jouw duurzame energie.

Vraag een offerte aan

Win-win met zonnepanelen in Brabant

Het plaatsen van zonnepanelen is een slimme en duurzame investering. Je investeert eenmalig in de panelen en je kan vervolgens jarenlang profiteren van een lagere energierekening. Dat is momenteel natuurlijk aantrekkelijk met de onzekere energieprijzen. Met zelf opgewekte energie zorg jij ervoor dat je minder afhankelijk bent van energiemaatschappijen. Groene energie wordt gestimuleerd door de overheid. Zij hebben verschillende subsidies en belastingvoordelen beschikbaar gesteld voor de aanschaf van zonnepanelen. Graag meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op of kom een kijkje nemen in onze showroom (op afspraak).

Geniet ook van deze voordelen

 • Bespaar maandelijks op je energierekening
  door zelf stroom op te wekken, bespaar jij maandelijks op je energierekening. Hierdoor heb jij gemiddeld na zes jaar de investering al terugverdiend. Daarna geniet jij van gratis stroom!
 • Milieuvriendelijk
  doordat jij jouw stroom opwekt met de zon, zorg jij voor een schonere aardbol. Jouw ecologische voetafdruk wordt minder en je draagt je steentje bij om de klimaatverandering tegen te gaan.
 • Waardevermeerdering van je woning in Noord-Brabant
  door te investeren in zonnepanelen kan je een hoger energielabel krijgen. Een beter energielabel zorgt ervoor dat de waarde van je woning of pand omhoog gaat.
 • Onafhankelijk
  door het gebruik van zonnepanelen heb jij met je zonne-energie meer controle over je energiebehoefte en ben je minder afhankelijk van een energieleverancier. Dat kan vooral handig wanneer de energieprijzen stijgen.
installateurs

Zonne-energie voor particulieren en bedrijven

Wij installeren zonnepanelen in Brabant voor particulieren en bedrijven. Wij hebben inmiddels zonnepanelen geïnstalleerd op scholen, kantoorpanden, productiehallen en distributiecentra. Of een project nu groot of klein is, dat maakt voor ons niets uit. Een eengezinswoning of grote complexen in Noord-Brabant, wij staan graag voor je klaar.

In 5 stappen zonnepanelen op jouw dak of terrein

 1. Vraag een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen in Noord-Brabant aan.
 2. Een van onze experts zal met jou de mogelijkheden doornemen en de locatie bekijken om vervolgens een voorstel te doen, rekening houdend met jouw wensen en situatie.
 3. Bevalt het voorstel? Na goedkeuring van de offerte kunnen we de installatie van jouw nieuwe zonnepanelen inplannen.
 4. Op de afgesproken datum worden door onze monteurs de zonnepanelen geplaatst.
 5. Jij kan gaan genieten van jouw zelf opgewekte energie en een lagere energierekening!

Klant aan het woord

vroegindeweij

"Complimenten voor de zonnepanelen van BINK!"

''In februari 2013 zijn, in opdracht van de verhuurder, zonnepanelen op het dak van onze woning aangebracht. Kort daarna is de binneninstallatie met omvormer in orde gemaakt. Door de monteur werd duidelijk uitgelegd hoe het systeem werkt. De installatie verliep vlot. Ook binnenshuis werd alles snel en netjes aangebracht en werd het afval netjes opgeruimd. Echt complimenten voor de medewerkers, dat mag best wel eens gezegd worden. Nu is het nog wachten op zonnig weer, maar dat heeft niemand in de hand.''

Meer over de ervaring van Familie Vroegindeweij
rec alpha

De beste keuze voor jou

BINK begrijpt het belang van kwaliteit als het gaat om zonnepanelen. Daarom hebben we een zorgvuldige selectie gemaakt en leveren we alleen zonnepanelen van gerenommeerde merken die voldoen aan onze strenge kwaliteitsnormen. Zo ben je verzekerd van betrouwbare en duurzame panelen die lang meegaan en optimale prestaties leveren. Een van onze ervaren adviseurs kan advies geven over welk type paneel het best past bij jouw situatie. Hierbij wordt rekening gehouden met factoren zoals jouw energiebehoefte, beschikbare ruimte, dakoriëntatie en andere relevante aspecten om het meest geschikte type paneel voor jou te bepalen.

Betrouwbare installateur uit Noord-Brabant

BINK is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring. We hechten veel waarde aan kwaliteit en vinden een persoonlijke benadering belangrijk. We leveren duurzame zonnepanelen en onze medewerkers hebben veel vakkennis. We willen dan ook binnen drie jaar de beste technische dienstverlener van het zuiden worden. Wil jij zonnepanelen op je dak in Noord-Brabant? BINK is de expert die jou hierbij kan helpen.

leverancier Noord-Brabant

Laat berekenen hoeveel je kan besparen

Natuurlijk wil jij graag weten wat zonnepanelen jou zullen opleveren. Hier is echter geen eenduidig antwoord op te geven. Hoeveel jij kan besparen hangt namelijk af van de kosten en de opbrengst. De kosten zijn weer afhankelijk van verschillende factoren zoals welk type paneel je kiest en hoeveel je er kwijt kan op je dak. De opbrengst hangt weer af van de situatie. Hoeveel panelen kan je kwijt en zijn de panelen gericht op het zuiden of bijvoorbeeld het oosten? Onze adviseurs kijken graag met jou mee zodat ze een passende berekening voor je kunnen maken.

De kracht van BINK

 

Garanties
Je ontvangt bij ons een systeemgarantie van vijf jaar en je krijgt een standaard garantie van tien jaar op alle zonnepanelen. We geven zelfs 25 jaar vermogensgarantie.

 

 

Kwaliteit
BINK staat bekend om betrouwbaarheid en kwaliteit. We werken met hoogwaardige producten en materialen en leveren oplossingen van hoge kwaliteit.

 

Persoonlijk
De persoonlijke en professionele benadering van onze vakmensen zorgt voor een prettige samenwerking en bovenal tevreden klanten.

 

Vakmensen
Onze medewerkers zijn allemaal vakmensen met de juiste scholing en certificeringen. Daar kun je op bouwen.

brochure subsidies zakelijk BINK

Subsidies

Het aanschaffen van zonnepanelen is een grote investering, maar wel een die absoluut de moeite waard is. Je kan namelijk op een duurzame manier besparen op je energierekening, waardoor je binnen afzienbare tijd de panelen terug kan verdienen. Om de terugverdientijd te verkorten kun je gebruik maken van subsidies. De overheid vindt het belangrijk dat er wordt geïnvesteerd in duurzaamheid. Hierdoor is het nu nog aantrekkelijker om zonnepanelen aan te schaffen. Benieuwd naar welke subsidies er mogelijk zijn? Lees meer over subsidies en vraag onze brochure aan. Heb je daarna nog vragen, dan kan je altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.

Laat de zon voor jou werken

Wil jij graag persoonlijk advies voor zonnepanelen in Noord-Brabant? Onze experts geven jou graag advies op maat, dat is afgestemd op jouw wensen en situatie. Onze medewerkers hebben veel ervaring en hebben een passende oplossing voor iedere situatie. Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK