zonnepanelen noord brabant

Zonnepanelen Noord-Brabant

Waar we begonnen zijn in het kleine Zundert zijn we uitgegroeid tot dé specialist in het leveren en installeren van zonnepanelen in Noord-Brabant. Met meer dan 13 jaar ervaring in deze branche kunnen wij je professioneel advies geven. Door onze expertise krijg je de beste zonnepanelen van Noord-Brabant, die perfect aansluiten bij je wensen. Dit geldt voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen.

Vraag een offerte aan

De 5 garanties voor zonnepanelen in Noord-Brabant

Wanneer je kiest voor BINK krijg je niet alleen de beste zonnepanelen van Noord-Brabant maar ook de volgende zekerheden.

  • Wij leveren een totaalpakket met advisering, engineering, installatie en onderhoud van de zonnepanelen.
  • Een scherpe prijs/kwaliteit Wij maken uitsluitend gebruik van bekende wereld merken waarmee we de kwaliteit van onze zonnepanelen kunnen garanderen.
  • Met meer dan 35 jaar ervaring als BINK kun je rekenen op bedrijfszekerheid en betrouwbaarheid.
  • Wij bieden onze producten aan met verschillende garanties en services. Zo krijg je van ons een systeemgarantie van 5 jaar, een standaardgarantie van 10 jaar op de zonnepanelen en een vermogensgarantie van 25 jaar.
  • Het is ook mogelijk om een Service- en onderhoudscontract af te sluiten. Zo kunnen wij je tegen het productieverlies verzekeren en zorgen wij ten alle tijden dat het product goed geïnstalleerd is.

Onze expertise in Zonnepanelen binnen Noord-Brabant

Of het nou gaat om een aanvoerloods, een boerderij of simpelweg een woonhuis, wij hebben voor iedereen in Noord-Brabant de meest geschikte zonnepanelen. Op onze referentiepagina zijn de verschillende soorten projecten te zien. Daarnaast zijn wij in staat een inschatting te maken van de op te leveren hoeveelheid stroom om daarmee te berekenen wat de terugverdientijd zal zijn. Met onze producten krijg je volledig inzicht in de opbrengst van de zonnepanelen, met behulp van onze monitoring-app.

Klant aan het woord

multimate

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Daarnaast willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Door mijn positieve ervaring met BINK zijn ze zeker aan te raden!"

Meer over de ervaring van Piet Oomen

Zonnepanelen van BINK in Noord-Brabant, ben jij al overtuigd?

Wij bij BINK bieden je graag een vrijblijvend advies aan op basis van jouw situatie en wensen. In gezamenlijk overleg kunnen we bepalen welke zonnepanelen voor jou in Noord-Brabant het meest geschikt zijn. Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs door vrijblijvend een offerte aan te vragen via onderstaand formulier of bel voor direct contact naar 076 599 1700.

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 uur tot 17:00 uur
installateur