erkend beveiligingsbedrijf

Erkend Beveiligingsbedrijf

BINK is een erkend beveiligingsbedrijf met veel ervaring in veiligheid en beveiligen. We helpen met het installeren, onderhouden en inspecteren van beveiligingsinstallaties in alle soorten gebouwen. We doen dit voor zowel zakelijke klanten als particulieren. Onze adviseurs denken graag met je mee over de zwakke plekken en geven een advies op maat, zodat jij je veilig voelt in je woning of tijdens het werk.

Welke beveiliging bieden we aan?

Bij beveiligingsinstallaties wordt vaak gedacht aan een alarmsysteem en brandmeldinstallaties, maar een beveiligingsbedrijf heeft veel meer installaties die zorgen voor een veilige omgeving. BINK kan alles voor je realiseren. Vind je het lastig om te bepalen welk systemen het beste passen bij jouw situatie en wat de juiste plekken zijn om ze te installeren? Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring als professioneel beveiligingsbedrijf kunnen wij een passend advies geven over het juiste systeem en de juiste plek.

Inbraakbeveiliging/alarmsysteem

Inbraakbeveiliging is erg belangrijk voor je huis of bedrijfspand. Jaarlijks wordt er ongeveer 180 keer per dag ingebroken. Inbraakbeveiliging werkt preventief en verhoogt ook de pakkans. Er zijn verschillende soorten professionele beveiliging waarbij wij kunnen helpen. De meeste soorten die toegepast worden zijn alarmsystemen, camerabewaking, buitenverlichting en hang- en sluitwerk.

 

Toegangscontrole

Door het gebruik van een toegangscontrolesysteem kun je zien welke bezoekers en medewerkers aanwezig zijn binnen het bedrijf. Door dit systeem kun je zelf bepalen wie voor welke ruimte bevoegd is om binnen te treden. Het verhoogt de veiligheid voor jouw medewerkers. Op basis van jouw wensen kunnen we kijken hoe de toegangscontrole wordt ingezet. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een slagboom, maar ook via een code bij de deur.

Brandmeldinstallatie

Een brandmeldinstallatie zorgt ervoor dat er snel een melding wordt gemaakt wanneer er sprake is van brand. Brandmeldinstallaties bestaan uit rookmelders, handmelders en signaleringen. De installaties kunnen weer gekoppeld worden aan bijvoorbeeld ontruimingsalarmsystemen, branddeuren of blusinstallaties. Op deze manier wordt een brand snel ontdekt en kan iedereen in veiligheid worden gebracht.

 

Intercom systeem

Als je veel bezoekers of pakketbezorgers aan de deur krijgt kan een intercom erg handig zijn. Een intercom zorgt ervoor dat jij vanaf een afstand, zonder de deur open te doen, kan zien wie er aan de deur staat. Dit houdt mensen buiten de deur die jij niet binnen wil hebben. Een intercomsysteem kan je koppelen aan een extern scherm of je telefoon.

Camerabeveiliging

Camerabeveiliging is een veel gekozen installatie. Het schrikt af en verhoogt de pakkans van een inbreker. Via een app op je telefoon of tablet kan je de camera’s bedienen. Ook kun je de live beelden bekijken via internet. Wij kijken met je mee welke zwakke punten van het gebouw versterkt kunnen worden door camerabeveiliging.

 

Zorgsystemen

BINK heeft inmiddels voor vele zorgverleners een zorgsysteem geïnstalleerd. Door een zorgsysteem kan iemand langer zelfstandig blijven wonen. Via een apparaat kan op een eenvoudige manier aan de bewoner of gewenste bezoekers toegang worden verleend. Dit zorgt voor een veilige leefomgeving voor de bewoner.

professionele beveiliging

Voor bedrijven, utiliteitsgebouwen en particulieren

Onze installaties zijn geschikt voor elk soort gebouw en type klant. BINK helpt jaarlijks honderden woningen te beveiligen. Als professioneel beveiligingsbedrijf zorgen we voor een veilige werkomgeving voor je collega’s, klanten of cliënten. We zorgen er tegelijk voor dat het bedrijfspand goed beveiligd is. Een winkel, bedrijfspand of een particuliere woning? Geen zorgen, we helpen je aan een veilige omgeving.

keurmerk ccv

Gecertificeerd en erkend beveiligingsbedrijf

Als klant wil je graag zeker weten dat je te maken hebt met een betrouwbaar bedrijf dat kwaliteit levert. BINK is een gecertificeerd beveiligingsbedrijf met vele jaren aan ervaring in de beveiligingsbranche. We beschikken over verschillende keurmerken en certificaten.

Wil jij als opdrachtgever de zekerheid dat er goede beveiliging is aangebracht? Kies dan voor een een BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Bij het CCV zijn onze BORG keurmerken in te zien. Na het opleveren van onze beveiligingsmaatregelen ontvang je een BORG certificaat met opleveringsbewijs. Dit kan je voorleggen aan je verzekeraar, die dit eist of waardoor je eventueel korting krijgt op je premie. 

Klant aan het woord

logomixtus

"BINK staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en stabiliteit"

BINK staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en stabiliteit. En dat is waar Mixtus ook voor staat en gaat, aldus Mo vd Meer, Mixtus. BINK heeft de inbraakbeveiliging in ons kantoorpand in Zundert naar volle tevredenheid geïnstalleerd.

Meer over de ervaring van Mo vd Meer

Waarom BINK?

  • Betrouwbaarheid is voor ons erg belangrijk.
  • Al onze adviseurs zijn vakkundig. We beschikken over de juiste certificaten.
  • Wij maken een beveiligingsplan volledig op maat.
  • We blijven professionaliseren. We investeren in het optimaliseren van onze dienstverlening, bedrijfsprocessen en veiligheidsnormen.
  • We zijn een familiebedrijf, waarbij het niet gaat om snel winst te maken. We steken liever onze energie in een duurzame relatie met onze klant.
systeem

Beheer en onderhoud

Het is belangrijk dat installaties jaarlijks gecontroleerd worden. Een controle zorgt ervoor dat de installaties goed blijven werken, dat storingen minder vaak voorkomen en dat de installaties langer mee gaan. Het onderhoud van de installaties kan veel tijd in beslag nemen. Een beveiligingsbedrijf kan dit van je overnemen. BINK kan dit eenmalig voor je uit handen nemen, maar eventueel ook structureel. Dit wordt vervolgens vastgelegd in een onderhoudsovereenkomst.

Vanuit de omgeving Breda en Roosendaal, voor de rest van Zuid-Nederland

Met trots kunnen we zeggen dat BINK al vanaf 1979 een betrouwbare partner is als beveiligingsbedrijf voor talloze klanten in Zuid-Nederland. Vanuit ons pand in Sprundel, gelegen in de omgeving van Breda en Roosendaal, bedienen wij onze klanten met advies, installatie en onderhoud.

BINK; jouw partner in veiligheid

Wil je weten wat de beste beveiliging in jouw situatie is? Een professioneel beveiligingsbedrijf kan hierbij helpen. BINK is jouw partner in veiligheid. Onze professionele beveiligers denken graag met je mee over welke systemen geschikt zijn en wat de gevoelige plekken van de betreffende gebouwen zijn. Wil je een van onze adviseurs mee laten kijken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 599 1700 of laat je gegevens achter in onderstaand formulier. Onze adviseurs komen dan zo snel mogelijk bij je terug.

Contact opnemen

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
beveiligers