beveiliging kantoor

Beveiliging voor kantoren

Tegenwoordig is beveiliging van je kantoor van belang . Wil jij graag veilig werken op kantoor en je waardevolle spullen en informatie met een gerust hart achterlaten? Laat BINK dan meekijken voor een complete elektrische beveiligingsoplossing voor jouw kantoorpand. Van camerasystemen tot toegangscontrole. Beveiliging via BINK gaat verder dan alleen technologie: het minimaliseert de kans op grote schade en kan voorkomen dat je bedrijf continuïteit in gevaar komt. Laat een van onze adviseurs met je meekijken en ontvang een plan op maat.

Vraag een offerte aan

Het belang van goede kantoorbeveiliging

 • Bescherming van gegevens en informatie
 • Preventie van diefstal en inbraak
 • Bescherming van medewerkers
 • Bewijsmateriaal en opsporing
 • Naleving regelgeving
 • Waarborgt je bedrijfscontinuiteit
camera beveiliging kantoorpand

Welke systemen heb je nodig?

Hoe je de beveiliging van je kantoor moet inrichten hangt af van de situatie en natuurlijk ook van jouw eigen wensen. Het is ook mogelijk dat er bepaalde eisen worden gesteld vanuit de verzekeraar. Op basis van de VRKI of DHM methode kan BINK aanbevelingen doen zodat de beveiliging van je kantoorpand geoptimaliseerd wordt.

Onze beveiligingstechnieken

BINK installeert een groot scala aan beveiligingssystemen. Kies je voor BINK, dan kies je voor een beveiligde  werkomgeving.

 

Alarmsysteem kantoor

Laat je een alarmsysteem installeren, dan kies je voor een effectieve beveiliging van je kantoor. Het systeem waarschuwt bij inbraak of een poging tot ongeautoriseerde toegang. Naast dat het een waarschuwing geeft, schrikt het potentiële inbrekers af.

 

 

Camerabeveiliging

Door camerabeveiliging in je kantoor kun je via beelden monitoren wat er gebeurt binnen en buiten jouw kantoorpand. Ook dit systeem schrikt af, maar mocht er wel iets gebeuren dan heb je bewijsmateriaal. Je kan de beelden live bekijken, maar ook opnemen en later terugkijken.

 

Toegangscontrole kantoorpand

Hiermee kan je je kantoor beveiligen door beperkte en gecontroleerde toegang tot jouw kantoorpand te bieden. Met toegangscontrole bepaal je zelf welke personen toegang krijgen tot het pand of specifiek voor bepaalde ruimtes binnen je kantoorpand.

 

 

Intercom systeem

Via een intercom systeem kun je door middel van tweerichtingscommunicatie bij de ingang bepalen of je iemand toegang verleent of niet. Medewerkers kunnen op veilige afstand bezoekers identificeren voordat ze naar binnen komen.

 

Terreinbeveiliging

Met terreinbeveiliging verbeter je de beveiliging van je kantoor door het beschermen van het gebied rondom jouw kantoorpand. Hierdoor wordt verstoring eerder opgemerkt waardoor de tijd om te reageren groter wordt en de schade dus minder. Je kan hierbij denken aan hekwerk-, grond-en radardetectie. Vooral wanneer een terrein afgelegen ligt, biedt terreinbeveiliging een goede uitkomst.

 

Brandmeldinstallatie

Een brandmeldinstallatie geeft vroegtijdig een waarschuwing wanneer er brand is. Hierdoor houd je schade beperkt en kunnen medewerkers vanwege de snelle alarmering op tijd evacueren naar een veilig gebied. Vaak zijn brandmeldinstallaties wettelijk verplicht voor kantoorpanden.

installateurs kantoorbeveiliging

Compleet beveiligingsplan op maat

Allereerst komen wij langs op locatie om naar het kantoorpand en omliggend terrein te kijken. Tijdens een gesprek geef je aan wat jouw wensen zijn. Onze expert gaat met deze informatie aan de slag. Hij maakt een plan op maat, waarbij beveiligingsinstallaties worden gecombineerd voor optimale veiligheid. Dit advies is volgens de richtlijnen van VKRI of de DHM methode. DHM methodiek is optioneel en is een aparte betaalde service. Naast dat we aan de richtlijnen willen en moeten voldoen, willen we ook zorgen voor een werkomgeving waar iedereen zich veilig voelt en die goede bescherming biedt. Met onze ruime ervaring in beveiliging zorgen we voor optimale beveiligingsoplossingen die naadloos aansluiten bij jouw behoeften en de risicoklasse.

Een veilig kantoorpand in 5 eenvoudige stappen

 1. Vraag vandaag nog een offerte aan via onderstaand formulier
 2. Een geregistreerd expert zal samen met jou de situatie en wensen doornemen en komt vervolgens met een advies op maat.
 3. Bevalt dit advies en keur je de offerte goed, dan kunnen we een datum inplannen voor installatie.
 4. Op de afgesproken datum komt een monteur de kantoorbeveiliging installeren.
 5. Daarna kunnen jouw medewerkers met een veilig gevoel hun werk uitvoeren en ga jij na een lange werkdag met een gerust hart naar huis.

Klant aan het woord

logoqnp

"BINK kent eenzelfde DNA als wij: kwalitatief, klantgericht en persoonlijk"

QNP, dé ICT-partner in West-Brabant opende begin dit jaar een gloednieuw vooruitstrevend bedrijfspand in Breda. Eén van de belangrijkste doelstelling van de QNP-nieuwbouw was een zo energiezuinig mogelijk pand te realiseren. Aan ons de eer om de elektrotechniek, beveiliging en zonne-energie te verzorgen. Henry de Bruijn, Algemeen directeur QNP: "BINK kent eenzelfde DNA als wij: kwalitatief, klantgericht en persoonlijk."

Meer over de ervaring van Henry de Bruijn

Service en onderhoud

Om te zorgen dat alle beveiligingsinstallaties goed blijven functioneren en dezelfde kwaliteit blijven leveren, is onderhoud noodzakelijk. Wij bieden daarom contracten aan voor service en onderhoud. Tijdens het onderhoud worden de installaties nagekeken, schoongemaakt en gecontroleerd. We zorgen ervoor dat software-updates worden uitgevoerd. Door goed onderhoud voorkom je storingen en wordt de levensduur van de installaties verlengd. Is er toch iets aan de hand? Dan staan onze monteurs 24/7 voor je klaar om het probleem op te lossen. Wil je hier meer over weten? Informeer naar de mogelijkheden.

keurmerk

Ervaren en gecertificeerd beveiligingsbedrijf

Bij BINK begrijpen we dat de veiligheid van jouw pand en medewerkers van het grootste belang is. We zijn er trots op te kunnen zeggen dat we een BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf zijn. We voldoen daarmee aan de hoogste normen en eisen in de beveiligingsindustrie

Wat betekent dit BORG-certificaat voor jou? Onze beveiligingsdiensten zijn geëvalueerd en goedgekeurd door een onafhankelijke instantie die de kwaliteit en betrouwbaarheid van beveiligingsbedrijven beoordeelt. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat we voldoen aan de strengste normen op het gebied van beveiliging en dat we altijd klaar staan om je bedrijf en je eigendommen te beschermen. De verzekeraar eist vaak een beveiligingsbedrijf met een BORG certificaat.

BINK, jouw partner in beveiliging

Maatwerk
BINK biedt maatwerkoplossingen. We houden rekening met de wensen van de klant en eventuele eisen van externe partijen, zoals verzekeraars.

 

 

Kwaliteit
We staan bekend om onze betrouwbare producten. We werken met betrouwbare leveranciers en bieden beveiligingssystemen van hoge kwaliteit.

 

Persoonlijk
De persoonlijke en professionele benadering van onze vakmensen zorgt voor een prettige samenwerking en tevreden klanten.

 

Vakwerk
Ons werk is gebaseerd op deskundigheid en vakmanschap. Onze monteurs beschikken over de benodigde opleidingen en certificaten.

Vrijblijvend advies ontvangen?

Neem vandaag nog de stap richting een veilig kantoor. Onze beveiligingssystemen zorgen ervoor dat jij aan het einde van de werkdag met een gerust hart naar huis kan. Jouw medewerkers kunnen efficiënt werken en voelen zich veilig. Kies voor een veilige toekomst en neem contact op met een van onze experts. Samen komen we tot een plan op maat, waarbij de kantoorbeveiliging wordt geoptimaliseerd.

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK