elektro installateur

Elektro installateur nodig?

Heb je een elektro installateur nodig? Wij zorgen voor de aanleg, uitbreiding, keuring en het onderhoud van elektrische installaties. Ons team van gecertificeerde elektrotechnische installateurs bestaat uit techneuten met een hart voor de zaak die graag aan het werk gaan voor de beste oplossing voor jou! BINK is dé betrouwbare partner op het gebied van elektrotechniek. Wij staan voor kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid en dat is ook terug te zien in het werk wat wij als elektro installateur leveren. Ons deskundig personeel is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wij voldoen aan alle benodigde certificeringen.

Elektro installateur inschakelen

Ben je een projectontwikkelaar en zoek je een e-installateur? Ga je jouw woning verbouwen of wil je een laadpaal op de inrit voor je elektrische auto? Bij veel verbouwingen is er een verandering nodig in de elektrische installatie. Voor elke situatie is weer andere kennis nodig die in ons breed gespecialiseerde team te vinden is. Zo bestaat ons team uit domotica installateurs, meterkast experts en andere erkende elektrotechnisch installateurs. Voor ieder probleem in de elektrische installatie kunnen wij tot een goede oplossing komen. Daarnaast staan wij als elektrotechnisch installateur natuurlijk voor jou klaar met service en onderhoud waardoor we voor een optimale levensduur kunnen zorgen. Ben je op zoek naar een gecertificeerd elektrotechnische inspecteur voor het keuren van elektronische installaties en machines? Ook daarmee zijn wij jou graag van dienst!

Wat voor soort installatie?

Voor installaties in woningen, bedrijfspanden, monumentale panden, onderwijs- en zorginstellingen zijn onze elektro installateurs je graag van dienst. Wij denken graag met jou mee en zorgen ervoor dat de aanleg secuur wordt uitgevoerd. Zeker bij monumentale panden is het belangrijk om rekening te houden met de mogelijkheden en beperkingen van de locatie. Hieronder hebben we de verschillende types installaties die wij uitvoeren op een rijtje gezet. Op basis van het type installatie dat uitgevoerd moet worden, komen er elektro installateurs bij je langs die deskundig werk leveren.

BINK is een totaalinstallateur en is hiernaast gespecialiseerd in het aanleggen van zonnepaneleninstallaties, werktuigbouwkundige installaties en beveiligingstechniek voor bedrijven, woningen en instellingen.

erkend

Service en onderhoud door een Elektro installateur

Zoals je al kon lezen staan wij bij BINK ook voor veiligheid en betrouwbaarheid. Al onze elektro installateurs geven een goede service en komen bij jou langs voor het uitvoeren van onderhoud. Periodiek onderhoud is belangrijk voor de levensduur, conditie en de kwaliteit. Daar waar met elektra wordt gewerkt is beheer erg belangrijk. Je wilt natuurlijk geen overbelasting, doorgeslagen stoppen of brand. Wist je dat een domotica systeem ook regelmatig onderhoud nodig heeft voor een optimale werking en veiligheid? Een van onze deskundige domotica installateurs voert het onderhoud graag voor je uit zodat een stabiele en veilige werking gewaarborgd blijft.  

Keuring en inspecties

Een goede en gedegen inspectie van de elektrotechnische installaties en machines is belangrijk voor de veiligheid maar wordt ook vaak verplicht gesteld. Wil je een inspectie op het gebied van brandrisico’s laten verrichten door een gecertificeerd elektrotechnische installateur? Onze e installateurs zijn volledig SCIOS gecertificeerd volgens SCIOS scope 10. SCIOS (Stichting Certificering Inspectie en Onderhoud van Stookinstallaties) coördineert deze keuringen en wij zorgen dat de keuring volgens de SCIOS gestelde kwaliteitseisen gebeurt. Daarnaast bieden wij de NEN 3140 (SCIOS Scope 8) inspectie aan. Hierbij inspecteren onze elektrotechnische installateurs of de elektrische installaties aan de veiligheidseisen voldoen. Na beide typen inspecties ontvang je van ons een inspectierapport, indien de installatie in zijn geheel voldoet ontvang je een certificaat.

Klant aan het woord

bink lorenzobas baslogistics 02

"Een volledige ontzorging van elektrotechniek"

Voor het logistieke bedrijf Bas Group BV zetten wij vier jaar geleden het technische aspect van het nieuwbouwproject neer. Dat doen wij nu ook voor de uitbreiding. Van zonnepanelen, tot beveiliging en elektrotechniek; wij verzorgen het gehele pakket. Lorenzo Bas, CEO Bas Group BV: “BINK ontzorgt ons volledig.”

Meer over de ervaring van Lorenzo Bas

Erkend elektrotechnisch installateur

Wij bezitten verschillende keurmerken waardoor wij ons 'erkend elektrotechnisch installateur' mogen noemen. Daar sluiten onze pijlers over betrouwbaarheid en veiligheid volledig op aan. Zo zijn wij VCA** gecertificeerd en een erkend InstallQ-installateur voor elektra. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. VCA gecertificeerde bedrijven werken met een VGM beheersysteem dat voldoet aan de ARBO-regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. InstallQ stelt alle kwaliteitsregelingen op het gebied van installatie op. Met een erkenning van InstallQ laat je dus zien dat je alle kennis en kunde in huis hebt. Schakel je een van onze elektro installateurs in? Dan ben je er van verzekerd dat alle werkzaamheden zijn uitgevoerd volgens de normen en eisen van InstallQ.

Daarnaast staan wij als elektronisch installateur voor professionaliteit en vakmanschap. Dit is zichtbaar in het kwaliteitskeurmerk dat we hebben mogen ontvangen van DEKRA, namelijk BRL 6000. Hiermee ben jij ervan verzekerd dat de installaties betrouwbaar, duurzaam en veilig zijn. Zoals hierboven al is vernoemd zijn we ook SCIOS gecertificeerd in scope 8 en 10. Bij ons vind je dus alle kennis onder één dak; aanleg, onderhoud en keuringen van elektrische installaties.

Wij installeren voor nieuwbouw- en renovatieprojecten

Een nieuw project starten? Als elektrotechnisch installateur zijn wij van alle markten thuis en hebben expertise op het gebied van diverse typen installatiewerken. Bij een nieuwbouw- of renovatieproject wil je natuurlijk het liefst alles door één partij laten uitvoeren zodat je maar één aanspreekpunt hebt en alles overzichtelijk is. Als bouwteampartner hebben wij ruime ervaring opgedaan en zitten wij vaak vanaf het begin van het project aan tafel. Hierdoor kunnen onze engineers het project goed opstarten om de bouwtijd te verkorten en risico’s te verminderen. Schakel onze expertise in voor e-installaties bij de volgende markten:

  • Onderwijs
  • Zorg
  • Recreatie
  • Logistiek
  • Kantoren
  • Productie
  • Woningbouw

Waarom kies je voor BINK?

Het team van BINK erkende elektro installateurs is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de elektrotechniek. Om kwaliteit te garanderen en een betrouwbare partner te zijn passen wij alleen bewezen technieken toe. Tegelijkertijd houden we niet vast aan het oude maar hebben wij onze ogen op de toekomst gericht. Onze elektrotechnische installateurs hebben namelijk veel ervaring met duurzame installaties. Iedere elektro installateur van BINK streeft naar een optimaal eindresultaat en zet zijn vakkundige kennis in, om jouw wensen te vervullen. Ben je klaar om jouw project te starten en wil je verzekerd zijn van deskundigheid en vakmanschap? Neem contact op met onze specialisten door te bellen naar: 076 599 1700 of mail naar: info@binktechniek.nl.

Bespreek jouw project met ons

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Neem contact op met een van onze adviseurs

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
team