elektrotechnisch installatiebedrijf

Elektrotechnisch installatiebedrijf

Ben je op zoek naar een elektrotechnisch installatiebedrijf dat alle elektrotechnische klussen uit handen kan nemen? Bij BINK ben je hiervoor aan het juiste adres! Of het nu gaat om het geheel aanleggen van nieuwe elektrische installaties bij nieuwbouw of het aansluiten van een domotica- of intercomsysteem bij bestaande bouw, onze experts helpen je graag verder.

Elektrotechnisch installatiebedrijf met veel ervaring

BINK helpt jou graag met het aanleggen en onderhouden van de elektrotechnische installatie. Wij zijn een betrouwbaar bedrijf waar alles draait om duurzame relaties en continuïteit. Naast het onderhouden van installaties en machines, is het ook belangrijk dat er periodieke keuringen worden uitgevoerd. Het fijne aan ons bedrijf, is dat we alle kennis onder één dak hebben, van aanleg tot keuringen. Wij werken met experts met de benodigde certificaten, zo ben jij gegarandeerd van de beste kwaliteit tegen een eerlijk tarief!

Met wat voor soort installaties kunnen wij jou helpen?

Bij ons kan je niet alleen terecht voor de aanleg, maar ook voor uitbreiding, onderhoud en keuringen van diverse elektrische installaties. Een aantal voorbeelden van de werkzaamheden die wij uitvoeren zijn:

BINK & BINK zijn zusterbedrijven van BINK. Zij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van zonnepaneleninstallaties en beveiligingsinstallaties voor bedrijven, particulieren en instellingen. Zo vormen we samen een all-in partner voor jouw woning of bedrijf.

monteur

Service en onderhoud

BINK is een betrouwbare partner op het gebied van installaties en onderhoud. Wij staan namelijk garant voor het leveren van een goede service aan onze klanten. Het is belangrijk dat de levensduur, conditie en kwaliteit van jouw installaties zo lang mogelijk in goede staat blijven. Daarnaast wordt periodiek onderhoud vaak verplicht door bijvoorbeeld de Arbowet of de verzekering. Bij BINK waarborgen wij dit. Daarom is het mogelijk om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten voor de installaties die wij aanbieden. Zo kunnen wij periodieke inspecties uitvoeren en ben je altijd gegarandeerd van een veilige omgeving. Ben je op zoek naar een elektrotechnische installatiebedrijf dat dit eenmalig voor je naloopt. Dat kan ook bij ons.

Keuring en inspecties door een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf

Niet alleen de aanleg, maar ook de keuringen en inspecties nemen wij graag voor jouw bedrijf uit handen. Voorafgaand aan het traject wordt er samen met jou gekeken naar de vragen van de verzekeraar en eventuele eisen vanuit het Bouwbesluit. Op basis van deze vragen en eisen worden de juiste inspecties gekozen die hierop aansluiten. Wij zijn een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf met de juiste papieren en ervaringen. BINK biedt de SCIOS Scope 10, SCIOS Scope 8 (NEN 3140) en NEN 1010 inspecties aan. Meer informatie over deze inspecties vind je op de pagina keuring elektrische installaties.

Klant aan het woord

bink lorenzobas baslogistics 02

"Een volledige ontzorging van elektrotechniek"

Voor het logistieke bedrijf Bas Group BV zetten wij vier jaar geleden het technische aspect van het nieuwbouwproject neer. Dat doen wij nu ook voor de uitbreiding. Van zonnepanelen, tot beveiliging en elektrotechniek; wij verzorgen het gehele pakket. Lorenzo Bas, CEO Bas Group BV: “BINK ontzorgt ons volledig.”

Meer over de ervaring van Lorenzo Bas

Erkend elektrotechniek bedrijf

Voordat je een installatie laat uitvoeren door een elektrotechnisch bedrijf, wil je er natuurlijk zeker zijn van de kwaliteit die geleverd wordt. Daarnaast is het ook belangrijk dat het bedrijf over de juiste keurmerken en certificaten beschikt. Een ding is zeker, bij BINK beschikken wij absoluut over de juiste keurmerken en certificaten!

Hierboven las je al over onze SCIOS certificering. SCIOS is eigenaar van, beheert en ontwikkelt het kwaliteitssysteem voor de inspectie en het onderhoud van technische installaties. Voor de SCIOS certificering zijn er eisen vastgelegd ten aanzien van opleiding en ervaring. Om het SCIOS-certificaat te verkrijgen, moet een bedrijf een kwaliteitsmanagementsysteem op basis van de norm NEN-EN ISO 9001 gebruiken. Daarnaast moeten de inspecteurs de door SCIOS erkende examens hebben afgelegd voor de scopes waarin ze werkzaam willen zijn. Onze inspecteurs beschikken over SCIOS Scope 8 en 10 certificering.

Verder is BINK een erkend InstallQ-installateur. InstallQ is een centraal loket voor de installatiebranche met kwaliteitsregelingen. Deze erkenning toont aan dat wij beschikken over de juiste kennis en kunde. Daarnaast betekent het dat wij kunnen bewijzen dat onze werkzaamheden volgens de wettelijke normen en eisen worden uitgevoerd.

Bij BINK vinden wij het belangrijk dat onze klanten zekerheid krijgen vanuit ons bedrijf. Daarom willen we kunnen aantonen dat al onze installaties veilig, betrouwbaar en duurzaam ontworpen zijn. Door het bedrijf DEKRA zijn wij gecertificeerd voor het kwaliteitskeurmerk BRL 6000. Hiermee wordt aangetoond dat we voldoen aan de eisen die zijn opgesteld op het gebied van veiligheid en kwaliteit.

Tenslotte zijn wij ook VCA** gecertificeerd. Met dit certificaat tonen we aan dat we een deskundige en betrouwbare opdrachtnemer zijn en gezondheid en veiligheid hoog bij ons in het vaandel staat. Het VCA certificaat laat namelijk zien dat wij werken met een VGM beheersysteem dat voldoet aan de ARBO-regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Projectpartner voor nieuwbouw en renovatie

Ben je begonnen aan een nieuw project? Om kostenefficiënt te kunnen bouwen is het belangrijk dat alles in goede banen verloopt, vooral bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. BINK is jouw ideale projectpartner, omdat wij jarenlange ervaring hebben met installaties tijdens de bouw van gebouwen en woonhuizen. Daarnaast zijn wij al actief in diverse markten. Bij BINK zijn we gedreven om lange relaties op te bouwen met onze opdrachtgevers. Wij zijn actief in de volgende markten:

  • Onderwijs
  • Zorg
  • Recreatie
  • Logistiek
  • Kantoren
  • Productie
  • Woningbouw

BINK staat voor je klaar

Op het gebied van elektrotechnische installaties ben je bij BINK aan het juiste adres. Met de juiste keurmerken en certificaten leveren wij gegarandeerd kwaliteit, maar ook veiligheid. Ben je benieuwd wat BINK Elektro voor jou kan betekenen op het gebied van elektrotechnische installaties? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 076 599 1700 of stuur een bericht via onderstaand formulier. Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden!

Neem contact op voor jouw project

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
elektrotechniek bedrijf