bink   solar   09

Rendement Zonnepanelen

Met zonnepanelen kan je direct besparen op je maandelijkse energielasten. Afhankelijk van de kwaliteit van de zonnepanelen en het aantal kunnen de zonnepanelen voldoende rendement opleveren voor een heel huishouden. Maar het levert meer op dan alleen gratis energie.

Vraag een offerte aan

Profiteer nu nog van de voordelen

Zonnepanelen leveren meer op dan alleen stroom. Het installeren van zonnepanelen op je woning zal er in de meeste gevallen voor zorgen dat de woning een beter energielabel krijgt. Hierdoor stijgt de waarde van je pand. Daarnaast lever je direct een positieve bijdrage aan het milieu. Verder kan je nog profiteren van verschillende belastingvoordelen en subsidies, zoals de energiebelasting of de “Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie” (SDE+). Over de afgelopen 10 jaar is de energieprijs gemiddeld met 6,5% per jaar gestegen, des te meer reden om zelf gratis energie op te wekken. Met een eenmalige investering kan je 25 jaar profiteren van het rendement van je zonnepanelen.

Het rendement van je zonnepanelen bepalen

Onze zonnepanelen zijn van hoge kwaliteit en vereisen nauwelijks onderhoud. De kwaliteit van de zonnepanelen heeft ook invloed op het en rendement van de zonnepanelen en daarmee dus ook de terugverdientijd. De gemiddelde terugverdientijd van de zonnepanelen bedraagt 6 jaar maar kan dus per situatie verschillen. Het rendement van de zonnepanelen is afhankelijk van de efficiëntie, de plaatsing, de grootte en het vermogen van de zonnepanelen. Daarnaast is het ook van groot belang om de juiste omvormer te gebruiken. Met onze A-merk omvormers ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en de maximale efficiëntie.

Klant aan het woord

multimate

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Daarnaast willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Door mijn positieve ervaring met BINK zijn ze zeker aan te raden!"

Meer over de ervaring van Piet Oomen

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
thuisbatterij