beveiliging

Beveiligingssystemen

Verdiep je eens in beveiligingssystemen als jij aan het einde van je werkdag met een gerust hart naar huis wilt gaan. Een goed beveiligingssysteem signaleert en alarmeert wanneer er ongewenste gasten zijn. Denk hierbij aan een camera- en indringerdetectie systeem. Het totaal van maatregelen welke er getroffen dienen worden, bepaald uiteindelijk je beveiligingsniveau. Hierbij gaat het om OBE (organisatorisch, bouwkundig als elektronisch). Wij kunnen organisaties ondersteunen.  Je beveiliging is uiteindelijk net zo sterk als de zwakste schakel. Laat je informeren door een expert van BINK en ontvang een offerte op maat.

Vraag een offerte aan

Welke beveiligingssystemen heb je nodig?

Welke beveiligingssystemen jij nodig hebt hangt af van jouw wensen en situatie. Daarnaast kunnen er vanuit de verzekeraar bepaalde eisen worden gesteld met betrekking tot beveiliging. Het beveiligingsniveau dat door de verzekeraar wordt geëist, wordt vaak bepaald door de VRKI. Dit houdt niet in dat dit automatisch het juiste niveau is. Het kan ook zijn dan je aanvullende maatregelen of een hoger niveau beveiliging wilt door een beleidsbeslissing.  Bij BINK hebben we ook de kennis in huis om een totaal beveiligingsplan op te stellen inclusief een risico analyse. Hierbij ben je verzekerd dat alles op elkaar aansluit.

Onze expertises

 

Alarmsysteem

Een alarmsysteem werkt preventief en verhoogt de pakkans bij inbraak. Er wordt een signaal afgegeven als iemand ongewenst het terrein of het pand betreedt. De detectie kan onder andere met radar, laser, grond- en hekwerkdetectie.

 

Camerabeveiliging

Met camerabeveiliging kun je zien wie er op jouw terrein aanwezig is. Indien gewenst kan er een signaal worden afgegeven aan het alarmsysteem als iemand gesignaleerd wordt. Ook kunnen gebeurtenissen gereconstrueerd worden en gaat er een preventieve werking vanuit.

Toegangscontrole

Met toegangscontrole kan je zien welke medewerkers er aanwezig zijn in het pand. Je kan er ook mee bepalen wie, wanneer, waar toegang krijgt tot het pand of bepaalde ruimtes in het pand. Achteraf is de data ook terug te lezen.

 

Brandmeldinstallatie

De brandmeldinstallatie zal een brand automatisch of handmatig detecteren en een eventuele ontruiming ingang zetten. Dit kan een luid alarm zijn of in bepaalde gevallen een stil alarm.

Combineer verschillende soorten beveiligingssystemen

Ieder beveiligingssysteem kan individueel functioneren, maar je kan de systemen ook aan elkaar koppelen. Wanneer alle beveiligingssystemen op elkaar afgestemd zijn, is jouw pand optimaal elektronisch beveiligd. Door het combineren kan je er bijvoorbeeld voor zorgen dat het alarmsysteem wordt ingeschakeld als de camera beweging detecteert. Dit is slechts één voorbeeld, maar er zijn heel veel mogelijke combinaties voor een optimale beveiliging.

Klant aan het woord

logoplussupermarkt

"Plus Gommers, 10 jaar klant bij het bedrijfsonderdeel beveiligingstechniek van BINK"

‘Tien jaar klant zijn bij het jubilerende bedrijfsonderdeel beveiligingstechniek van BINK’, voor Rob Gommers van Plus Gommers een bewuste keuze. Als klant van het eerste uur, neemt hij ons mee in de waarden binnen zijn ondernemerschap en de overeenkomsten en ervaringen met BINK. We spreken hem in zijn supermarkt in het winkelcentrum van de wijk Kortendijk in Roosendaal. Waar zesendertig camera’s preventief bijdragen aan de beveiliging van zijn bedrijf en waar de beelden worden ingezet wanneer dat nodig is.

Meer over de ervaring van Rob Gommers

Kwaliteitswaarborg

Heb jij een eigen pand, dan wil je natuurlijk veiligheid kunnen garanderen in het hele gebouw. Niet alleen voor jezelf, maar ook zeker voor jouw medewerkers. Met een BORG E certificaat kun je aantonen welke elektrotechnische beveiligingsmaatregelen er zijn toegepast in jouw pand. Wij kunnen je helpen met het behalen van dit BORG E certificaat. Op bouwkundig gebied, mogen wij dit niet doen, maar brengen wij je graag in contact met ons netwerk.

beveiligingssysteem

Bescherm je bedrijf/winkel

De beveiliging in en rondom een bedrijf is belangrijk. Door een goede mix aan beveiligingssystemen zorg je voor een veilige omgeving voor je collega’s, bedrijfsprocessen en eigendommen. Je houdt op deze manier ongewenste gasten buiten de deur en zorgt voor tijdige opvolging bij symptomen van brand. BINK helpt jouw pand goed te beveiligen.

Beveiliging door BINK

 

Maatwerk
BINK biedt maatwerkoplossingen. We houden rekening met de wensen van de klant, geldende normen en eventuele eisen van externe partijen, zoals verzekeraars.

 

 

Kwaliteit
We staan bekend om onze betrouwbare producten. We werken met de gerenommeerde leveranciers en bieden beveiligingssystemen van hoge kwaliteit.

 

Persoonlijk
De persoonlijke en professionele benadering van onze vakmensen zorgt voor een prettige samenwerking en tevreden klanten.

 

Vakwerk
Ons werk is gebaseerd op deskundigheid en vakmanschap. Onze monteurs beschikken over de benodigde opleidingen en certificaten.

Onze adviseurs en monteurs staan voor je klaar

Wil je graag potentiële inbrekers weren en vandalisme voorkomen? Zorg dat je bedrijfspand goed beveiligd is. Onze experts hebben een oplossing voor iedere situatie. Laat je vrijblijvend informeren. Vul hieronder het offerteformulier in of neem vrijblijvend contact met ons op.

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK