zonnepanelen bedrijf

Zonnepanelen voor jouw bedrijf

Met de steeds verder stijgende energieprijzen is het ook als ondernemer of organisatie steeds interessanter om met zonne-energie zelf in de behoefte van energie te voorzien. De overheid stimuleert de investering in zonnepanelen op bedrijfspanden in de vorm van subsidies en belastingaftrek.

Vraag een offerte aan
subsidie

Subsidie

De overheid stimuleert de investering in zonnepanelen op het bedrijfspand in de vorm van subsidies en belastingaftrek. Dit geeft jouw bedrijf of organisatie direct besparing op de maandelijkse energielasten en het voordeel van duurzaam ondernemen. En niet te vergeten een hogere bedrijfswaarde door de onafhankelijkheid van prijsstijgingen in energie.

service en onderhoud

Service

Het voordeel van een zonnepaneleninstallatie is, dat het nauwelijks tot geen onderhoud nodig heeft. Desondanks kan het in sommige situaties wenselijk of zelfs noodzakelijk zijn om preventieve controles te doen of een extra verzekering af te sluiten. Met name bij grote installaties, waarbij weinig toezicht is op de installatie. In die gevallen kunnen wij een service contract aanbieden.

Voordelen van zonnepanelen door BINK

 

Betrouwbaar

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen! Afspraak is afspraak.

 

Persoonlijk

In de kern een familiebedrijf, waarbij het niet gaat om snelle winst, maar om duurzame relaties en continuïteit.

Professioneel

Wij zetten volop in op professionalisering door voortdurend te investeren in het optimaliseren van onze dienstverlening, bedrijfsprocessen, veiligheidsnormen en uitstraling.

 

Vakkundig

Ons werk is gebaseerd op deskundigheid en vakmanschap. Wij beschikken over de benodigde certificaten.

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK