zonnepanelen bedrijf

Zonnepanelen voor je bedrijf

Met de hoge energieprijzen is het interessant om zonnepanelen voor je bedrijf aan te schaffen. Op deze manier kun je jouw bedrijf van zelf opgewekte zonne-energie voorzien. De overheid stimuleert de duurzame investering in zonnepanelen op je bedrijfspand. Wil jij zonnepanelen plaatsen en daardoor profiteren van een lagere energierekening? BINK kan je hierbij helpen.

Vraag een offerte aan

Laat de zon voor jou werken

Het plaatsen van zonnepanelen is een slimme en duurzame investering. Je investeert eenmalig in de panelen en profiteert daarna jarenlang van een lage energierekening. In deze tijden met onzekere energieprijzen is dat zeker aantrekkelijk. Door je eigen zonne energie op te wekken ben je minder afhankelijk van energiebedrijven. Ook wordt groene energie door de overheid gestimuleerd. Zij bieden verschillende subsidies voor de aanschaf van zonnepanelen voor bedrijven. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

De voordelen van zonnepanelen voor je bedrijf

  • Duurzame energie: met zonnepanelen wek je groene energie op, waarbij geen broeikasgassen vrij komen. Hiermee draag je bij om de verandering van het klimaat te beperken.
  • Bespaar op je energierekening: omdat je met zonnepanelen energie opwekt door middel van zonlicht - een gratis bron - kun je flink besparen op je energierekening. Als het aantal zonnepanelen goed is afgestemd op de energiebehoefte van jouw bedrijf dan heb je weinig aanvullende elektriciteit nodig!
  • Financiële voordelen: vanuit de overheid zijn er meerdere financiële regelingen mogelijk, waardoor de terugverdientijd een stuk korter is. Laat je goed informeren over welke regelingen voor jou van toepassing zijn. Lees hier meer over zakelijke subsidies.
  • Verhoog de waarde van je bedrijfspand: hier zal je niet gelijk aan denken, maar door zonnepanelen op je bedrijfspand te installeren kan de waarde van je pand omhoog gaan. Dit komt doordat je mogelijk een beter energielabel krijgt. Een hoger energielabel zorgt vaak ook voor een lagere energierekening. Dit vinden potentiële kopers meestal interessant.
  • Draag bij aan een schonere wereld: door gebruik te maken van groene energie in plaats van fossiele brandstoffen, zorg jij ervoor dat de CO2-uitstoot vermindert. Dit is goed voor de toekomst van onze planeet.
panelen op bedrijfspand

Van kantoorpanden tot distributiecentra

BINK plaatst zonnepanelen in diverse marktsegmenten. De veelzijdigheid van zonnepanelen maakt ze geschikt voor diverse bedrijfstypes, variërend van kantoren tot distributiecentra. Ongeacht de sector bieden zonnepanelen een kostenefficiënte en duurzame oplossing voor je energiebehoefte. Ze passen zich naadloos aan verschillende locaties aan en dragen bij aan lagere operationele kosten en een beter milieu. Of het nu gaat om het verminderen van elektriciteitskosten voor een kantoor of het vergroenen van de energievoorziening voor grootschalige distributiecentra, zonnepanelen zijn een aanpasbare en rendabele optie die bijdragen aan een veerkrachtige en duurzame bedrijfsvoering voor zowel kleine als grote projecten.

Klein- of grootverbruikaansluiting

Voor ondernemingen met een kleinverbruikaansluitingen, van maximaal 3 x 80 ámpere, geldt de eerste jaren nog dat je mag salderen en kan je Energie-Investerings-Aftrek toepassen. In deze gevallen is de terugverdientijd van een zonnepaneleninstallatie vaak minder dan vijf jaar.

Bij grootverbruikaansluitingen mag je in heel veel regios in Nederland niet terugleveren. Als dit zo is, dan installeren we een dynamische vermogensregeling, die terugleveren voorkomt en hierbij rekening houdt met je eigen verbruik. De installatie blijft dus wel energie produceren als de energie rechtstreeks verbruikt wordt. De dynamische vermogensregeling verschaft inzicht in het eigen verbruik waarmee je na installatie maatregelen kan nemen om je eigen verbruik te verhogen.

Indien je niet mag terugleveren, dan kunnen we een berekening maken van de terugverdientijd en financieel rendement, op basis van onder andere het huidige en verwachte toekomstige energieverbruik. Hiermee kunnen we in overleg bepalen wat het optimaal te installeren vermogen van de PV-installatie is.

lotteke

In 5 stappen profiteren van zonne-energie

  1. Ga na of je een klein- of grootverbruikaansluiting hebt.
  2. Vraag hier een offerte voor zonnepanelen voor je bedrijf aan.
  3. Een van onze specialisten bespreekt de mogelijkheden met je en geeft vervolgens een advies op basis van jouw wensen en situatie.
  4. Zodra de offerte is goedgekeurd, kunnen we de installatie van jouw nieuwe zonnepanelen regelen en inplannen.
  5. Op de afgesproken data komen onze monteurs langs om de zonnepanelen te installeren. Daarna kan je genieten van zelf opgewekte energie.

Klant aan het woord

multimate

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Daarnaast willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Door mijn positieve ervaring met BINK zijn ze zeker aan te raden!"

Meer over de ervaring van Piet Oomen

Maatwerk voor jouw wensen en situatie

Ontdek onze zakelijke zonnepanelen die perfect passen bij jouw behoeften en situatie. Bij BINK staan jouw wensen centraal. We begrijpen dat iedere situatie anders is, daarom bieden we een persoonlijke benadering die aansluit op jouw energiebehoefte en budget. Ons team van experts luistert aandachtig naar je, ze bekijken samen met jou het energieverbruik en bekijken de situering en kenmerken van je locatie. Aan de hand van die informatie ontwikkelen de experts van BINK een oplossing op maat, waarbij je van een maximale energieopbrengst kan genieten. Of je nu je ecologische voetafdruk wilt verkleinen, je energierekeningen wilt verlagen, de experts van BINK staan voor je klaar om je van een passend advies te voorzien. Je bent op afspraak ook van harte welkom in onze showroom, waar je de verschillende merken en typen met eigen ogen kunt zien.

rec alpha

Kies voor kwaliteit

Bij BINK vinden we de kwaliteit van zonnepanelen voor bedrijven erg belangrijk. We hebben met uiterste zorg de allerbeste materialen uitgekozen, waaronder de beste merken zonnepanelen, omvormers en batterijen. Ons betrokken team dat uitsluitend bestaat uit vakmensen zorgt voor een zorgvuldige installatie die voldoet aan de hoogste normen. Doordat we enkel werken met de beste producten en onze deskundige installatie, garanderen we niet alleen optimale prestaties, maar ook duurzaamheid op de lange termijn. Je kunt erop vertrouwen dat de producten die we aanbieden niet alleen met precisie zijn geselecteerd, maar ook met vakmanschap worden geïnstalleerd. Bij BINK gaan we voor niets minder dan de beste kwaliteit zonnepanelen voor je bedrijf.

brochuresolar

Subsidies voor zakelijke zonnepanelen

Voor bedrijven zijn er diverse subsidiemogelijkheden beschikbaar bij het investeren in zakelijke zonnepanelen. Deze subsidies kunnen variëren van investeringspremies tot leningen met gunstige voorwaarden. Door gebruik te maken van de subsidiemogelijkheden kan je de aanvankelijke investeringskosten aftrekken/verlagen en de terugverdientijd van je zonnepaneelinstallatie verkorten, waardoor de aanschaf nog aantrekkelijker wordt.

BINK staat voor je klaar

 

Gratis adviesgesprek
Laat je adviseren door een van onze experts. Een persoonlijk adviesgesprek is geheel vrijblijvend en hier zijn geen kosten aan verbonden.

 

 

Hulp bij subsidieaanvragen
Soms zie je door de bomen het bos niet meer, als het gaat om subsidiemogelijkheden. Wij helpen je graag met de subsidieaanvraag.

 

Persoonlijk contact
De persoonlijke en professionele benadering van onze medewerkers zorgt voor een prettige samenwerking en bovenal tevreden klanten.

 

Vakkundige installatie

BINK staat bekend om betrouwbaarheid en kwaliteit. We werken met hoogwaardige producten en onze vakmensen beschikken over de benodigde certificaten.

Onderhoud en service

Het onderhoud is belangrijk voor het behoud van goede prestaties van je zonnepanelen. Onderhoud via BINK zorgt voor een veilige werkomgeving, maar ook voor een langere levensduur van je installatie. Het team van BINK staat voor je klaar om periodieke inspecties uit te voeren, mogelijke problemen op tijd op te sporen en hierdoor preventieve maatregelen te nemen.

Ook kan het zijn dat een SCIOS scope 12 inspectie door jouw verzekeraar wordt geëist. Deze inspectie is een extra garantie voor de veiligheid en efficiëntie van je zonnepanelen systeem. Via BINK kan je SCIOS scope 12 inspecties laten uitvoeren. Hierdoor voldoe jij aan de eisen, maar weet je ook dat jouw installatie veilig werkt.

Klaar om jouw bedrijfspand te verduurzamen?

Ben jij er klaar voor om de stap naar duurzame energie te maken? Neem dan vandaag nog de eerste stap naar zonnepanelen voor je bedrijf. Het team van BINK staat voor je klaar om jou te begeleiden bij elke stap in het proces. Heb je vragen, wil je een offerte ontvangen of ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Je kan het formulier hieronder invullen of bel naar onderstaand telefoonnummer.

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK