beveiligingsinstallaties

Beveiligingsinstallaties

Wil je aan het einde van je werkdag met een gerust hart naar huis gaan? Dan is een beveiligingsinstallatie iets voor jou. Een beveiligingsinstallatie schrikt ongewenste gasten af en zorgt ervoor dat de werkomgeving veilig is voor klanten, werknemers en/of cliënten. Bij een beveiligingsinstallatie kun je denken aan toegangscontrole, alarmsysteem, camerabeveiliging en terreinbeveiliging. Wil jij graag weten wat er mogelijk is om jouw bedrijf te beveiligen? De experts van BINK voorzien jou graag van alle informatie en maken een offerte op maat.

Vraag een offerte aan

Welke beveiliging heb je nodig?

Welke installaties jij nodig hebt, is afhankelijk van meerdere factoren. Bijvoorbeeld, hoe groot is het pand of terrein, wat voor type bedrijf is het, waar staat het pand en welk risico loopt de organisatie? Ook jouw persoonlijke wensen, eventuele beleidsbeslissingen en eisen van derden, zoals bijvoorbeeld de TAPA of ISPS-code, hebben hier natuurlijk invloed op. Op basis van de VRKI of DHM methodiek kunnen er aanbevelingen worden gedaan om jouw beveiliging te verbeteren.

Met welke beveiligingsinstallaties kunnen wij jou helpen?

BINK heeft een groot assortiment aan beveiligingsinstallaties en oplossingen. Tijdens een gesprek met een van onze experts worden al jouw wensen en de situatie besproken. Daarna volgt een plan op maat.

Alarmsysteem

Met een alarmsysteem zorg jij ervoor dat inbrekers minder snel hun slag slaan bij jouw pand. Betreden ze toch jouw pand of terrein, dan wordt er een signaal afgegeven en kan mogelijke schade geminimaliseerd worden.

 

 

Toegangscontrole

Met een toegangscontrole kun jij bepalen wie het pand of een bepaalde ruimte mag betreden. Dit geldt voor buitenstaanders, maar ook voor medewerkers. Via dit systeem kun jij ook zien wie er op een bepaald moment aanwezig is in het pand.

 

Camerabeveiliging

Met een camerasysteem heb jij de mogelijkheid om te zien wie er aanwezig is in en rondom jouw pand. Je kan de camerabeveiliging koppelen aan het alarmsysteem, waardoor het alarmsysteem afgaat als er iemand wordt gesignaleerd/gedetecteerd.

 

 

Terreinbeveiliging

Met de juiste terreinbeveiliging hoef jij je geen zorgen te maken als jouw terrein onbemand is. Goede beveiliging van het terrein schrikt dieven af en zorgt ervoor dat het risico op vernielingen minder wordt. Denk bij terreinbeveiliging aan gronddetectie, hekdetectie en thermische camera’s met video analytics.

 

Intercom systeem

Een intercom maakt het mogelijk om vanaf een afstand te zien wie er aan de deur staat. Je opent de deur via een simple drukknop, je computer, een app of security management software.

 

Brandmeldinstallatie

De brandmeldinstallatie maakt een melding als er in het gebouw brand ontstaat. Een brandmeldinstallatie bestaat uit een rookmelder, handmelders en signaleringen.

installatie pand

Signaleren en alarmeren

Iedere beveiligingsinstallatie functioneert individueel, maar het is ook mogelijk om de installaties aan elkaar te koppelen. Zijn alle beveiligingsinstallaties goed op elkaar afgestemd, dan zorgt dit voor optimale veiligheid van jouw bedrijfspand. Door het koppelen van de installaties kun je ervoor zorgen dat de toegangscontrole vervalt zodra de brandmeldinstallatie afgaat, zodat de brandweer overal bij kan en aanwezigen veilig het pand kunnen verlaten. Dit is slechts één voorbeeld, maar er zijn veel combinaties mogelijk die voor optimale veiligheid zorgen. 

In slechts 5 eenvoudige stappen gerealiseerd

Wil jij jouw bedrijfspand beter beveiligen? Dat kan in slechts vijf eenvoudige stappen:

  1. Vraag via onderstaand formulier een offerte aan bij BINK.
  2. Een expert zal op basis van jouw wensen en situatie een advies en offerte met oplossingen op maat uitbrengen.
  3. Bevalt het advies dan geef je akkoord op de offerte.
  4. Na akkoord plannen we een datum zodat de beveiligingsinstallatie geïnstalleerd kan worden.
  5. Op de afgesproken datum zal een van onze monteurs de installaties zorgvuldig installeren.

Klant aan het woord

logoplussupermarkt

"Plus Gommers, 10 jaar klant bij het bedrijfsonderdeel beveiligingstechniek van BINK"

‘Tien jaar klant zijn bij het jubilerende bedrijfsonderdeel beveiligingstechniek van BINK’, voor Rob Gommers van Plus Gommers een bewuste keuze. Als klant van het eerste uur, neemt hij ons mee in de waarden binnen zijn ondernemerschap en de overeenkomsten en ervaringen met BINK. We spreken hem in zijn supermarkt in het winkelcentrum van de wijk Kortendijk in Roosendaal. Waar zesendertig camera’s preventief bijdragen aan de beveiliging van zijn bedrijf en waar de beelden worden ingezet wanneer dat nodig is.

Meer over de ervaring van Rob Gommers

Veiligheidssystemen voor bedrijven

Beveiliging van een bedrijfspand is erg belangrijk. Niet alleen binnen het pand, maar op het gehele terrein. Door de installaties goed op elkaar af te stemmen kun je ongewenste personen buiten de deur houden en brand vroegtijdig signaleren. Op deze manier bewaak je de waardevolle bedrijfseigendommen en zorg je voor een veilige omgeving voor jouw werknemers en bezoekers. BINK helpt jou graag met het beveiligen van jouw bedrijfspand.

BINK, jouw partner in beveiliging

 

Maatwerk
BINK biedt maatwerkoplossingen. We houden rekening met de wensen van de klant en eventuele eisen van externe partijen, zoals verzekeraars.

 

 

Kwaliteit
We staan bekend om onze betrouwbare producten. We werken met betrouwbare leveranciers en bieden beveiligingssystemen van hoge kwaliteit

 

Persoonlijk
De persoonlijke en professionele benadering van onze vakmensen zorgt voor een prettige samenwerking en tevreden klanten.

 

Vakwerk
Ons werk is gebaseerd op deskundigheid en vakmanschap. Onze monteurs beschikken over de benodigde opleidingen en certificaten.

monteur doet onderhoud

Het belang van regelmatig onderhoud en updates

Duurzame installaties vinden wij erg belangrijk. Om ervoor te zorgen dat jouw installaties goed blijven werken, is het belangrijk om ze regelmatig te onderhouden. Dit onderhoud kan BINK voor jou verzorgen. Een van onze experts komt dan langs voor een periodiek onderhoud zodat jouw installaties zo lang mogelijk meegaan, maar ook storingen worden zo voorkomen. We kunnen dan gelijk controleren of de installaties een update nodig hebben. Periodiek onderhoud kan je vastleggen in een contract, maar wij kunnen ook eenmalig het onderhoud voor je doen als de systemen bij ons bekend zijn.

Onze adviseurs en monteurs staan voor je klaar

Wil je graag inbraak en vandalisme voorkomen? Zorg dan voor een goede beveiliging van je bedrijfspand. Onze beveiligings experts kijken graag met jou mee om je te voorzien van advies op maat. Voor iedere situatie hebben wij een oplossing. Laat je vrijblijvend informeren door hieronder het offerteformulier in te vullen. Wil je liever bellen? Dat kan natuurlijk ook. Onze contactgegevens vind je hieronder.

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK