Totaalinstallateur voor Park Breda DC4

29-11-23

In opdracht van Bouwbedrijf Vrolijk installeren wij het ruim 47.000m2 grote Prologis Park Breda DC4, gelegen in gemeente Zundert. Op het totale bedrijventerrein is dit inmiddels het 4e project dat door Bouwbedrijf Vrolijk wordt gerealiseerd. Ieder project bestaande uit meerdere DC’s, compleet met opslagfaciliteiten, mezzanine, kantoren en buitenterrein. Het distributiepark wordt naar verwachting halverwege 2024 opgeleverd met duurzaamheidscertificaat BREEAM ‘Excellent’!

Prologis Park Breda DC4

Aandacht voor duurzaamheid

Het BREEAM "Excellent" certificaat toont aan dat een gebouw een aanzienlijke inzet heeft geleverd om duurzaam en milieuvriendelijk te zijn en voldoet aan hoge duurzaamheidsstandaarden.

Wij installeren…

Vanwege eerdere succesvolle samenwerkingen en ons vermogen om een compleet pakket aan installaties te bieden tegen een marktconforme prijs, kiest Bouwbedrijf Vrolijk voor BINK om het project, bestaande uit drie DC’s, te voorzien van een totaalinstallatie met onder andere:

E-installaties; kabeldraagsysteem, licht- en krachtstroominstallatie, binnen- en buitenverlichting, intercominstallatie en autolaadstations. Verder wordt op ieder DC een complete pv-installatie geïnstalleerd, ieder met een vermogen van 65.700 Wp.

W-installaties; binnenriolering, tapwaterinstallatie, sanitaire voorzieningen, brandbestrijdinginstallatie, verwarming- en koelingsinstallatie, luchtbehandelingsinstallatie en bijbehorende meet- en regeltechniek.

Impressie: Prologis

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK