voeljethuisintechniek

Onze partners

Samen bereik je meer! Maak kennis met onze partners.

bink demakersvantechniek[6]

Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. BINK is lid van Techniek Nederland. Naast BINK, vertegenwoordigt Techniek Nederland ruim 6.300 bedrijven in dezelfde branche op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

bink demakersvantechniek[27]

Wij Techniek

Wij Techniek, voorheen OTIB, is het ontwikkelingsfonds voor de technische installatiebranche. Ze motiveren alle vakmensen in onze branche om hun talent en kennis optimaal te ontwikkelen en in te zetten voor een toekomstbestendige leefomgeving. Van engineer tot monteur, van werkvoorbereider tot uitvoerder, van HR-adviseur tot magazijnmedewerker en van leerling tot ondernemer en directeur. BINK is aangesloten bij Wij Techniek

opendagbinkkaatsheuvel[8]

Techtalents

Tech Talents is een samenwerkingsinitiatief van BINK, Jacobs Elektro Groep, Van Gils Techniek en Elkor Groep. Door samen te werken willen wij inspelen op de veranderende arbeidsmarkt. Er is behoefte aan flexibiliteit en er is sprake van een toenemend tekort aan voldoende bekwaam personeel binnen de installatiebranche. Dit vormde aanleiding om begin 2017 de handen in een te slaan en aanstormend talent te stimuleren om voor de techniek te kiezen.

voeljethuisintechniek

People 4 projects

People 4 Projects is een bijzondere werkgever in de elektrotechniek. Opgericht door BINK, Jacobs Elektro Groep, Van Gils Techniek en Elkor Groep. Als werknemer van People 4 Projects werk je in de elektrotechniek voor projecten van de verschillende aangesloten partners. Bij People 4 Projects hebben werknemers de voordelen van zelfstandigen met de geborgenheid van een werkgever.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK