Nieuws

hoogschout bink

Nieuwbouwproject de Hoogschout

21-02-24

Direct aan de Bisschopmolenstraat in Etten-Leur wordt er plaats gemaakt voor 40 appartementen. In opdracht van de Nederlandse Bouw Unie (NBU) Etten-Leur installeert BINK de elektrische installaties van het appartementencomplex de Hoogschout. De bouw van de 40 luxe koopappartementen is begin 2023 gestart en de verwachte oplevering staat gepland op eind 2024.

Bekijk het bericht
bink update salderingsregeling

Update salderingsregeling

14-02-24

Op 13 februari 2024 is er uitspraak gekomen over het afbouwen van de salderingsregeling vanuit de eerste kamer. De meerderheid is tegen de afbouw van deze regeling. Hierdoor blijft de huidige salderingsregeling de komende jaren hetzelfde zoals we die nu kennen.

Bekijk het bericht
bink nieuwbouwproject de post en nijverheid dongen

Nieuwbouwproject de Post en de Nijverheid Dongen

06-02-24

Onlangs is in Dongen een nieuwbouw gestart. Aan de Hoge Ham worden zes huurappartementen, veertien koopappartementen, een particuliere woning en twee commerciële ruimtes gebouwd. De verwachte oplevering staat gepland in Q2 2025. Het bouwplan is ontwikkeld door De Catro B.V. en de bouw is in handen van Bouwbedrijf Kleijngeld B.V.

Bekijk het bericht
W-installatie

Herontwikkeling busremise geïnstalleerd door BINK

11-01-24

De busremise in Tilburg dient als stal- en onderhoudsplaats voor alle bussen in de regio Tilburg en is gedeeltelijk voorbestemd voor herontwikkeling. In opdracht van Remmers Bouwgroep realiseert BINK de E- en W-installaties! De herontwikkeling is eind augustus 2023 van start gegaan en de oplevering staat gepland voor april 2024.

Bekijk het bericht
BINK

Overname activiteiten Rozestraten Installatietechniek

11-01-24

Een mooie start van het nieuwe jaar voor BINK! Vanaf 1 januari nemen wij de activiteiten over van Rozestraten Installatietechniek.

Bekijk het bericht
BINK steunt Villa Pardoes

BINK rent, bakt én installeert voor Villa Pardoes: ‘Ze denken echt even niet aan de ziekte’

05-12-23

Gezinnen met een kind dat een ernstige ziekte of aandoening heeft een onvergetelijke vakantieweek aanbieden: dat is Villa Pardoes. BINK ondersteunt dit goede doel op meerdere manieren, waaronder met de installatie van laadpalen. “Deze bijdrage is voor ons heel waardevol.”

Bekijk het bericht
Prologis Park Breda DC4

Totaalinstallateur voor Park Breda DC4

29-11-23

In opdracht van Bouwbedrijf Vrolijk installeren wij het ruim 47.000m2 grote Prologis Park Breda DC4, gelegen in gemeente Zundert. Op het totale bedrijventerrein is dit inmiddels het 4e project dat door Bouwbedrijf Vrolijk wordt gerealiseerd. Ieder project bestaande uit meerdere DC’s, compleet met opslagfaciliteiten, mezzanine, kantoren en buitenterrein. Het distributiepark wordt naar verwachting halverwege 2024 opgeleverd met duurzaamheidscertificaat BREEAM ‘Excellent’!

Bekijk het bericht
BINK installeert scholencluster Westergouwe [3]

Onderwijs, wonen en recreatie in scholencluster Westergouwe

14-09-23

In Westergouwe, een woonwijk aan de rand van Gouda, wordt een scholencluster gerealiseerd. Dit cluster biedt straks een thuis aan kindcentrum De Ontdekkingsreizigers, met een basisschool voor 900 tot 1.200 kinderen en een kinderopvang. Daarnaast bevat het cluster meerdere moderne sportruimten en 42 (sociale huur) appartementen.

Bekijk het bericht
molenstraat[3]

Appartementencomplex Molenstraat

21-08-23

In het hart van het centrum van Zundert wordt een kleinschalig woningbouwproject gerealiseerd met appartementen in uiteenlopende afmetingen. Somnium Real Estate is de projectontwikkelaar van dit appartementencomplex, bestaande uit twee gebouwen.

Bekijk het bericht
weideprachtfase2

Nieuwbouwproject Weidepracht

21-08-23

Maas-Jacobs Bouwbedrijf BV en Somnium Real Estate hebben de handen ineengeslagen bij de ontwikkeling van de tweede fase van het nieuwbouwplan ‘Weidepracht’. Aan de westkant van Klein Zundert is een nieuwe landelijke woonwijk gepland. Het initiatief sluit aan op de eerdere ontwikkeling van de eerste fase van Weidepracht met 20 woningen. Deze tweede fase bestaat uit 35 woningen.

Bekijk het bericht
binktrotsesponsorvanracetalentrobertdehaan[3]

BINK trotse sponsor van racetalent Robert de Haan

01-06-23

Gisteren hebben coureur Robert de Haan en Ralph Bink, algemeen directeur BINK, de handtekeningen onder een sponsorovereenkomst gezet. Hiermee wordt Robert ambassadeur van BINK. Robert racet in de Porsche 911GT3 in de Porsche Carrera Cup Benelux en Great Britain.

Bekijk het bericht
norbertusgertrudislyceum

Van monument tot klimaateisen: BINK installeert zes scholen

25-04-23

Het werk als installateur van schoolgebouwen is een vak apart. Iedere school is anders. Gaat het om een monumentaal pand? Om nieuwbouw of vernieuwbouw? Voor welke doelgroep is het? BINK heeft voor ieder project de kennis in huis om een optimale onderwijsomgeving neer te zetten.

Bekijk het bericht
Toon meer nieuws

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK