Nieuws

arendstaeteimpressie[1]

Nieuwbouwplan Arendstaete in Oosterhout

03-02-23

Maas-Jacobs ontwikkelt het nieuwbouwplan Arendstaete in Oosterhout. Het Rabobank kantoor, gevestigd aan het Arendsplein, is onlangs gesloopt en maakt plaats voor 38 hoogwaardige appartementen.

Bekijk het bericht
Aanbesteding Amarant

BINK aan de slag voor 106 zorglocaties van Amarant

31-01-23

Wij hebben de aanbesteding gewonnen voor het beheer van de gebouwgebonden installaties van 106 locaties van zorgverlener Amarant. De komende vijf jaar worden op alle locaties, reikend van Zeeland tot aan Tilburg, verschillende elektro-, beveiligings- en pv-installaties jaarlijks door BINK onderhouden en geïnspecteerd.

Bekijk het bericht
stadshuisgemeentewaalwijk2

Aan de slag voor de Gemeente Waalwijk

19-12-22

Wij hebben de aanbesteding gewonnen voor het beheer van de werktuigbouwkundige installaties van 15 panden in de Gemeente Waalwijk. Het is een meerjarig onderhoudscontract voor de w-installaties van verschillende bestaande gebouwen, zoals Theater De leest, het stadshuis, de bibliotheek, cultuur centrum Den Bolder en diverse sportcomplexen.

Bekijk het bericht
bootdart[1]

Een nieuw bedrijfsgebouw voor boomkwekerijen Boot & Dart!

24-10-22

Boot & Dart is een gespecialiseerde kweker van een breed assortiment aan bomen en planten met twee vestigingen; in Boskoop en Zundert. De realisatie van het nieuwe bedrijfsgebouw voor Boot & Dart in Zundert is onlangs van start gegaan.

Bekijk het bericht
kbsdegriffioen

Nieuwbouw voor basisschool de Griffioen in Prinsenbeek

29-09-22

Basisschool de Griffioen in Prinsenbeek krijgt een nieuw schoolgebouw. Het bestaande gebouw wordt in twee fasen gesloopt en herbouwd. Tijdens deze faseringen blijft de school in gebruik, zodat de leerlingen op dezelfde locatie les kunnen blijven volgen. In de zomervakantie van 2022 wordt aangevangen met de sloop van fase 1. De verwachte oplevering van de nieuwbouw is in Q3 2024.

Bekijk het bericht
campagnebeeld

Wij gaan verder als BINK

01-09-22

Lees hier meer over onze naamswijziging.

Bekijk het bericht
pandkaatsheuvel[3]

Hallo Kaatsheuvel!

16-06-22

Sinds juli 2022 hebben wij een vestiging in Kaatsheuvel. Vanuit hier werkt onze afdeling werktuigbouw (voorheen KIN Installatietechniek). BINK heeft ook vestigingen in Sprundel en Alphen aan den Rijn.

Bekijk het bericht
sfgrabengroup[1]

Distributiecentrum SFG MONTEA

13-06-22

Begin 2022 is de realisatie van een nieuw distributiecentrum in Etten-Leur van start gegaan. In opdracht van VALERES mag BINK het nieuwe distributiecentrum van Montea voorzien van elektro- en beveiligingsinstallaties. Logistieke vastgoedonderneming Montea verhuurt na oplevering het distributiecentrum aan Raben Group.

Bekijk het bericht
smarlogrotterdam[1]

Smartlog Rotterdam 8 & 9

16-05-22

Naar aanleiding van het succesvolle project Smartlog Maasvlakte mogen wij ook de elektrotechnische werkzaamheden voor Smartlog Rotterdam 8 & 9 op ons nemen. 

Bekijk het bericht
binkelektro dcdelingilze[4]

BINK installeert DC in dé logistieke hotsportregio!

01-04-22

BINK heeft de opdracht verworven voor de elektrotechnische installaties van een groot DC in Gilze. Het 32.500 m2 grote DC wordt ontwikkeld door Delin Property op bedrijventerrein ‘De Broekakkers’. De bouw is gestart in februari 2022. De oplevering staat gepland voor Q4 2022.

Bekijk het bericht
20210210 binkgroep dongemondcollege raamsdonksveer spotcompanion 0405

Tweede opdracht voor het Dongemond College!

03-01-22

Het Dongemond college is een school voor voortgezet onderwijs met twee locaties en vier onderwijsgebouwen. In 2021 heeft BINK het splinternieuwe lesgebouw in Raamsdonksveer geïnstalleerd. Na een succesvolle uitvoering van deze opdracht klopt het Dongemond College wederom aan bij dezelfde bouwpartners voor de vernieuwing en verduurzaming van de drie bestaande onderwijsgebouwen, gelegen in Made en Raamsdonksveer.

Bekijk het bericht
kantoorwaterfalldenbosch

Kantoor Waterfall Den Bosch

01-01-22

BINK installeert de elektrotechnische en duurzame installaties van het hypermoderne kantoor in opdracht van Remmers Bouwbedrijf. Dit is het eerste project dat wij mogen uitvoeren voor Remmers Bouwgroep. Maikel Reniers, directeur projecten elektrotechniek, is enthousiast: "Via een gezamenlijke opdrachtgever zijn we met elkaar in contact gekomen. Wij zijn trots dat we deel uit mogen maken van het bouwteam dat dit complexe werk mag uitvoeren!"  De bouw is inmiddels gestart. Oplevering staat gepland voor oktober 2022.

Bekijk het bericht
Toon meer nieuws

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 uur tot 17:00 uur
bink groep 03