Nieuws

binktrotsesponsorvanracetalentrobertdehaan[3]

BINK trotse sponsor van racetalent Robert de Haan

01-06-23

Gisteren hebben coureur Robert de Haan en Ralph Bink, algemeen directeur BINK, de handtekeningen onder een sponsorovereenkomst gezet. Hiermee wordt Robert ambassadeur van BINK. Robert racet in de Porsche 911GT3 in de Porsche Carrera Cup Benelux en Great Britain.

Bekijk het bericht
norbertusgertrudislyceum

Van monument tot klimaateisen: BINK installeert zes scholen

25-04-23

Het werk als installateur van schoolgebouwen is een vak apart. Iedere school is anders. Gaat het om een monumentaal pand? Om nieuwbouw of vernieuwbouw? Voor welke doelgroep is het? BINK heeft voor ieder project de kennis in huis om een optimale onderwijsomgeving neer te zetten.

Bekijk het bericht
archeologischdepotnijmegenengelderland[1]

BINK is totaalinstallateur voor de grootste archeologische schatkamer van Nederland!

24-04-23

Het Archeologisch Depot Nijmegen en het Archeologisch Depot Gelderland worden samengevoegd. Beide depots worden vanaf heden ondergebracht in het al bestaande gemeentelijke Archeologisch Depot. Het gemeentelijke Archeologisch Depot voldoet niet meer aan de eisen en wensen van deze tijd, en wordt daarom verbouwd en uitgebreid.

Bekijk het bericht
bouwovereenkomst markiezaten getekend

Totaalinstallatie voor 46 zorgappartementen in Bergen op Zoom

08-02-23

Op 16 december is de bouwovereenkomst getekend voor de nieuwe woonlocatie De Markiezaten in Bergen op Zoom. S&L Zorg kiest voor BINK als totaalinstallateur om het nieuwe woonzorgcomplex, bestaande uit 46 appartementen, van E- en W-installaties te voorzien.

Bekijk het bericht
arendstaeteimpressie[1]

Nieuwbouwplan Arendstaete in Oosterhout

03-02-23

Maas-Jacobs ontwikkelt het nieuwbouwplan Arendstaete in Oosterhout. Het Rabobank kantoor, gevestigd aan het Arendsplein, is onlangs gesloopt en maakt plaats voor 38 hoogwaardige appartementen.

Bekijk het bericht
Aanbesteding Amarant

BINK aan de slag voor 106 zorglocaties van Amarant

31-01-23

Wij hebben de aanbesteding gewonnen voor het beheer van de gebouwgebonden installaties van 106 locaties van zorgverlener Amarant. De komende vijf jaar worden op alle locaties, reikend van Zeeland tot aan Tilburg, verschillende elektro-, beveiligings- en pv-installaties jaarlijks door BINK onderhouden en geïnspecteerd.

Bekijk het bericht
stadshuisgemeentewaalwijk2

Aan de slag voor de Gemeente Waalwijk

19-12-22

Wij hebben de aanbesteding gewonnen voor het beheer van de werktuigbouwkundige installaties van 15 panden in de Gemeente Waalwijk. Het is een meerjarig onderhoudscontract voor de w-installaties van verschillende bestaande gebouwen, zoals Theater De leest, het stadshuis, de bibliotheek, cultuur centrum Den Bolder en diverse sportcomplexen.

Bekijk het bericht
blendbreda[1]

BINK installeert 756 zonnepanelen bij Blend Breda

14-12-22

Na de succesvolle realisatie van Nieuw Mertersem slaan Maas-Jacobs en Nederlandse Bouw Unie overnieuw de handen ineen voor het nieuwbouwproject Blend Breda. De nieuwbouw, bestaande uit 75 stoere herenhuizen, wordt door BINK voorzien van verschillende E-installaties.

Bekijk het bericht
Sporthal de Hil

Verduurzaming en uitbreiding van Sporthal de Hil

12-12-22

In opdracht van Gemeente Alphen aan den Rijn voorzien wij Sporthal de Hil van werktuigbouwkundige installaties. De huidige sporthal wordt uitgebreid met een nieuw gedeelte. Het bestaande gedeelte wordt gerenoveerd en verduurzaamd.

Bekijk het bericht
ikc

Kindcentrum Koningskwartier in Zevenhuizen

18-11-22

In opdracht van de gemeente Zuidplas mag BINK de werktuigbouwkundige & sanitaire installaties van het kindcentrum Koningskwartier in Zevenhuizen realiseren. Het project heeft hoge ambities op het gebied van circulariteit, duurzaamheid, natuurinclusiviteit en biobased bouwen. Een vloeiende overgang tussen (speciaal) onderwijs, kinderopvang en buitenschoolse opvang vormt de basis voor de organisatie van het Kindcentrum.

Bekijk het bericht
goudshof ext1

Project Goudshof te Gouda

17-11-22

Ter hoogte van het oude Sint-Josef ziekenhuis te Gouda installeert BINK de werktuigbouwkundige & sanitaire installaties van het nieuwbouwproject Goudshof. Dit project bestaat in totaal uit 110 appartementen, waarvan er 70 voor Woningcorporatie Vesteda worden ontwikkeld en 40 als koopwoningen op de markt zijn aangeboden. Het gehele complex wordt voorzien van stadsverwarming en - verkoeling doormiddel van een zelfstandige WKO-installatie.

Bekijk het bericht
bootdart[1]

Een nieuw bedrijfsgebouw voor boomkwekerijen Boot & Dart!

24-10-22

Boot & Dart is een gespecialiseerde kweker van een breed assortiment aan bomen en planten met twee vestigingen; in Boskoop en Zundert. De realisatie van het nieuwe bedrijfsgebouw voor Boot & Dart in Zundert is onlangs van start gegaan.

Bekijk het bericht
Toon meer nieuws

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
bink groep 03