Nieuws

Prologis Park Breda DC4

Totaalinstallateur voor Park Breda DC4

29-11-23

In opdracht van Bouwbedrijf Vrolijk installeren wij het ruim 47.000m2 grote Prologis Park Breda DC4, gelegen in gemeente Zundert. Op het totale bedrijventerrein is dit inmiddels het 4e project dat door Bouwbedrijf Vrolijk wordt gerealiseerd. Ieder project bestaande uit meerdere DC’s, compleet met opslagfaciliteiten, mezzanine, kantoren en buitenterrein. Het distributiepark wordt naar verwachting halverwege 2024 opgeleverd met duurzaamheidscertificaat BREEAM ‘Excellent’!

Bekijk het bericht
BINK installeert scholencluster Westergouwe [3]

Onderwijs, wonen en recreatie in scholencluster Westergouwe

14-09-23

In Westergouwe, een woonwijk aan de rand van Gouda, wordt een scholencluster gerealiseerd. Dit cluster biedt straks een thuis aan kindcentrum De Ontdekkingsreizigers, met een basisschool voor 900 tot 1.200 kinderen en een kinderopvang. Daarnaast bevat het cluster meerdere moderne sportruimten en 42 (sociale huur) appartementen.

Bekijk het bericht
molenstraat[3]

Appartementencomplex Molenstraat

21-08-23

In het hart van het centrum van Zundert wordt een kleinschalig woningbouwproject gerealiseerd met appartementen in uiteenlopende afmetingen. Somnium Real Estate is de projectontwikkelaar van dit appartementencomplex, bestaande uit twee gebouwen.

Bekijk het bericht
weideprachtfase2

Nieuwbouwproject Weidepracht

21-08-23

Maas-Jacobs Bouwbedrijf BV en Somnium Real Estate hebben de handen ineengeslagen bij de ontwikkeling van de tweede fase van het nieuwbouwplan ‘Weidepracht’. Aan de westkant van Klein Zundert is een nieuwe landelijke woonwijk gepland. Het initiatief sluit aan op de eerdere ontwikkeling van de eerste fase van Weidepracht met 20 woningen. Deze tweede fase bestaat uit 35 woningen.

Bekijk het bericht
binktrotsesponsorvanracetalentrobertdehaan[3]

BINK trotse sponsor van racetalent Robert de Haan

01-06-23

Gisteren hebben coureur Robert de Haan en Ralph Bink, algemeen directeur BINK, de handtekeningen onder een sponsorovereenkomst gezet. Hiermee wordt Robert ambassadeur van BINK. Robert racet in de Porsche 911GT3 in de Porsche Carrera Cup Benelux en Great Britain.

Bekijk het bericht
norbertusgertrudislyceum

Van monument tot klimaateisen: BINK installeert zes scholen

25-04-23

Het werk als installateur van schoolgebouwen is een vak apart. Iedere school is anders. Gaat het om een monumentaal pand? Om nieuwbouw of vernieuwbouw? Voor welke doelgroep is het? BINK heeft voor ieder project de kennis in huis om een optimale onderwijsomgeving neer te zetten.

Bekijk het bericht
archeologischdepotnijmegenengelderland[1]

BINK is totaalinstallateur voor de grootste archeologische schatkamer van Nederland!

24-04-23

Het Archeologisch Depot Nijmegen en het Archeologisch Depot Gelderland worden samengevoegd. Beide depots worden vanaf heden ondergebracht in het al bestaande gemeentelijke Archeologisch Depot. Het gemeentelijke Archeologisch Depot voldoet niet meer aan de eisen en wensen van deze tijd, en wordt daarom verbouwd en uitgebreid.

Bekijk het bericht
bouwovereenkomst markiezaten getekend

Totaalinstallatie voor 46 zorgappartementen in Bergen op Zoom

08-02-23

Op 16 december is de bouwovereenkomst getekend voor de nieuwe woonlocatie De Markiezaten in Bergen op Zoom. S&L Zorg kiest voor BINK als totaalinstallateur om het nieuwe woonzorgcomplex, bestaande uit 46 appartementen, van E- en W-installaties te voorzien.

Bekijk het bericht
arendstaeteimpressie[1]

Nieuwbouwplan Arendstaete in Oosterhout

03-02-23

Maas-Jacobs ontwikkelt het nieuwbouwplan Arendstaete in Oosterhout. Het Rabobank kantoor, gevestigd aan het Arendsplein, is onlangs gesloopt en maakt plaats voor 38 hoogwaardige appartementen.

Bekijk het bericht
Aanbesteding Amarant

BINK aan de slag voor 106 zorglocaties van Amarant

31-01-23

Wij hebben de aanbesteding gewonnen voor het beheer van de gebouwgebonden installaties van 106 locaties van zorgverlener Amarant. De komende vijf jaar worden op alle locaties, reikend van Zeeland tot aan Tilburg, verschillende elektro-, beveiligings- en pv-installaties jaarlijks door BINK onderhouden en geïnspecteerd.

Bekijk het bericht
stadshuisgemeentewaalwijk2

Aan de slag voor de Gemeente Waalwijk

19-12-22

Wij hebben de aanbesteding gewonnen voor het beheer van de werktuigbouwkundige installaties van 15 panden in de Gemeente Waalwijk. Het is een meerjarig onderhoudscontract voor de w-installaties van verschillende bestaande gebouwen, zoals Theater De leest, het stadshuis, de bibliotheek, cultuur centrum Den Bolder en diverse sportcomplexen.

Bekijk het bericht
blendbreda[1]

BINK installeert 756 zonnepanelen bij Blend Breda

14-12-22

Na de succesvolle realisatie van Nieuw Mertersem slaan Maas-Jacobs en Nederlandse Bouw Unie overnieuw de handen ineen voor het nieuwbouwproject Blend Breda. De nieuwbouw, bestaande uit 75 stoere herenhuizen, wordt door BINK voorzien van verschillende E-installaties.

Bekijk het bericht
Toon meer nieuws

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK