Nieuws

Aansluiting Vissers Waalwijk bij BINK

BINK versterkt positie door aansluiting van Vissers Waalwijk

10-07-24

Geheel in lijn met onze strategie zetten we onze groeiambitie door. Zo hebben we vanuit onze vestiging in Kaatsheuvel de aansluiting gevonden met Vissers Waalwijk. Vissers Waalwijk is totaalinstallateur voor de zakelijke en particuliere markt en heeft een gevestigde naam in de regio Waalwijk. Het in de organisatie geborgde vakmanschap, de gedrevenheid, flexibiliteit en een familiare cultuur maakt Vissers Waalwijk een perfecte match met BINK.

Bekijk het bericht
mlcbuizenhanzecollegeoosterhout

BINK is vrienden van het Hanze College Oosterhout

25-06-24

Wij hebben in samenwerking met onze leverancier Uponor het Hanze College voorzien van 100 meter MLC buis. De leerlingen die de richting PIE (produceren, installeren en energie) hebben gekozen gebruiken deze tijdens hun praktijklessen. Daarnaast wordt de MLC buis ook gebruikt bij de eindexamens van de leerlingen. Naast het sponsoren van de MLC buis geven we als vrienden van het Hanze college jaarlijks een gastcollege. Hierbij verzorgen medewerkers van BINK een praktijkles voor de leerlingen van leerjaar 3 waarin we installatiewerkzaamheden demonteren. Vervolgens wordt er na deze les nog een korte presentatie over BINK gegeven. Op deze manier proberen we de leerlingen enthousiast te maken over ons vak en BINK!

Bekijk het bericht
rsgtrijks[1]

Een tweede opdracht voor middelbare school ’t Rijks!

23-05-24

Middelbare school RSG ’t Rijks is één van de oudste scholen van West-Brabant en bevindt zich sinds 1884 op de hoek van Bolwerk-Noord en de Burgemeester Stulemeijerlaan in Bergen op Zoom. Vorig jaar heeft BINK als installateur mogen fungeren voor de ver(nieuw)bouw van de monumentale bouwdelen van het 140 jaar oude pand. Hierbij is het oudste deel van de school onder handen genomen en in ere hersteld. BINK heeft inmiddels ook een tweede aanbesteding gewonnen: het vernieuwen van de installaties in het - nog niet gerenoveerde - hoofdgebouw van de school!

Bekijk het bericht
bink dc vianen

Nieuwbouwproject DC Vianen

25-04-24

HVBM Vastgoed heeft ons het vertrouwen gegeven om de elektrotechnische installaties te verzorgen voor het nieuwbouwproject DC Vianen. Dit project in Vianen (bij Utrecht), omvat de bouw van een logistiek centrum met een totale oppervlakte van 40.000 m². Netwerkbeheerder Stedin is de huurder van het logistiek centrum. Heerkens van Bavel bouw is verantwoordelijk voor de bouw van het project. De verwachte oplevering van het distributiecentrum staat gepland voor april 2025.

Bekijk het bericht
Financieel directeur BINK

Paul van Hoof financieel directeur BINK

06-03-24

Paul van Hoof (RA) is aangesteld als financieel directeur van BINK. Paul maakt na 7 jaar de overstap van ontwikkelaar/bouwer Roozen van Hoppe. Hiervoor was hij o.a. gedurende 17 jaar in diverse financiële posities werkzaam bij Witlox Advies/Witlox van den Boomen (tegenwoordig HLB/WVDB). In deze functies lag zijn focus op accountancy en het adviseren van (met name) familiebedrijven in financiële en zakelijke besluitvorming.

Bekijk het bericht
hoogschout bink

Nieuwbouwproject de Hoogschout

21-02-24

Direct aan de Bisschopmolenstraat in Etten-Leur wordt er plaats gemaakt voor 40 appartementen. In opdracht van de Nederlandse Bouw Unie (NBU) Etten-Leur installeert BINK de elektrische installaties van het appartementencomplex de Hoogschout. De bouw van de 40 luxe koopappartementen is begin 2023 gestart en de verwachte oplevering staat gepland op eind 2024.

Bekijk het bericht
bink update salderingsregeling

Update salderingsregeling

14-02-24

Op 13 februari 2024 is er uitspraak gekomen over het afbouwen van de salderingsregeling vanuit de eerste kamer. De meerderheid is tegen de afbouw van deze regeling. Hierdoor blijft de huidige salderingsregeling de komende jaren hetzelfde zoals we die nu kennen.

Bekijk het bericht
bink nieuwbouwproject de post en nijverheid dongen

Nieuwbouwproject de Post en de Nijverheid Dongen

06-02-24

Onlangs is in Dongen een nieuwbouw gestart. Aan de Hoge Ham worden zes huurappartementen, veertien koopappartementen, een particuliere woning en twee commerciële ruimtes gebouwd. De verwachte oplevering staat gepland in Q2 2025. Het bouwplan is ontwikkeld door De Catro B.V. en de bouw is in handen van Bouwbedrijf Kleijngeld B.V.

Bekijk het bericht
W-installatie

Herontwikkeling busremise geïnstalleerd door BINK

11-01-24

De busremise in Tilburg dient als stal- en onderhoudsplaats voor alle bussen in de regio Tilburg en is gedeeltelijk voorbestemd voor herontwikkeling. In opdracht van Remmers Bouwgroep realiseert BINK de E- en W-installaties! De herontwikkeling is eind augustus 2023 van start gegaan en de oplevering staat gepland voor april 2024.

Bekijk het bericht
BINK

Overname activiteiten Rozestraten Installatietechniek

11-01-24

Een mooie start van het nieuwe jaar voor BINK! Vanaf 1 januari nemen wij de activiteiten over van Rozestraten Installatietechniek.

Bekijk het bericht
BINK steunt Villa Pardoes

BINK rent, bakt én installeert voor Villa Pardoes: ‘Ze denken echt even niet aan de ziekte’

05-12-23

Gezinnen met een kind dat een ernstige ziekte of aandoening heeft een onvergetelijke vakantieweek aanbieden: dat is Villa Pardoes. BINK ondersteunt dit goede doel op meerdere manieren, waaronder met de installatie van laadpalen. “Deze bijdrage is voor ons heel waardevol.”

Bekijk het bericht
Prologis Park Breda DC4

Totaalinstallateur voor Park Breda DC4

29-11-23

In opdracht van Bouwbedrijf Vrolijk installeren wij het ruim 47.000m2 grote Prologis Park Breda DC4, gelegen in gemeente Zundert. Op het totale bedrijventerrein is dit inmiddels het 4e project dat door Bouwbedrijf Vrolijk wordt gerealiseerd. Ieder project bestaande uit meerdere DC’s, compleet met opslagfaciliteiten, mezzanine, kantoren en buitenterrein. Het distributiepark wordt naar verwachting halverwege 2024 opgeleverd met duurzaamheidscertificaat BREEAM ‘Excellent’!

Bekijk het bericht
Toon meer nieuws

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK