"Dat het zo goed verlopen is, is te danken aan BINK"

Piet Mouwen

BINK heeft in appartementencomplex de Poort van Breda succesvol het intercomsysteem en het toegangscontrolesysteem mogen vervangen. De VVE van het, 58 appartementen tellende, complex is zeer tevreden over de samenwerking en de gerealiseerde werkzaamheden.

de poort van breda 1

Rots in de branding!

Voor ons als VVE was dit een van de grootste en meest complexe projecten die we in eigen beheer en onder eigen verantwoordelijkheid hebben voorbereid, gepland en gefinancierd. Het project is, los van hobbels die altijd bij grote projecten horen, verlopen zoals we hadden gehoopt. En dat is in belangrijke mate te danken aan de inzet, communicatie en soms ook het geduld van BINK.

Adrie van Geel, directeur service & onderhoud elektrotechniek bij BINK en tevens onze contactpersoon, is toegankelijk, bereikbaar en paniekbestendig. Alle medewerkers en monteurs hebben een heel goede indruk achtergelaten en hoewel ik niemand wil passeren noem ik toch ook in het bijzonder Mark; technisch een kei en altijd een rustige rots in de branding!

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking en weten ook dat als er in de toekomst onverhoopt een storing is, we te allen tijde met vertrouwen contact met BINK kunnen opnemen. Een geruststellend gevoel. Wij wensen BINK het allerbeste!

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK