bink  solar  09

Zonnepanelen Roermond

Wij zijn BINK. Een betrouwbaar familiebedrijf dat al sinds 1979 actief is op de markt. Zonnepanelen zijn een zeer goede investering. Je doet een eenmalige investering en profiteert 25 jaar lang van een lagere energierekening. Ons team levert, adviseert en installeert zonnepanelen in omgeving Roermond bij zowel bedrijven als instellingen en particulieren.

Vraag een offerte aan

Zonnepanelen die we leveren in omgeving Roermond

BINK installeert enkel en alleen kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen. Een zonnepaneleninstallatie is opgebouwd uit:

 • Zonnepanelen:
  Een grote betrouwbaarheid en een zeer hoge productkwaliteit.
 • Bevestigingsmaterialen:
  De zonnepanelen moeten een lange tijd op jouw dak liggen en daarom goed bestand zijn tegen alle weersomstandigheden.
 • Omvormers:
  Een omvormer zorgt ervoor dat de opgewekte energie gebruikt kan worden in huis.
 • Bekabeling:
  Zonnepanelen worden middels gelijkstroomkabels op de omvormer aangesloten.

De monitoring en werking van jouw zonnepanelen

BINK biedt meer dan alleen zonnepanelen in Roermond. Met ons gebruiksvriendelijke monitoringssysteem geven wij je inzicht in de opbrengsten. Met dit systeem heb je vanaf jouw mobiele telefoon of computer altijd en overal toegang tot de prestaties. Niet alleen jij maar ook wij kunnen de prestaties van je systeem op afstand monitoren. Daarbij rapporteert ons systeem je regelmatig per e-mail.

Hoe werken zonnepanelen eigenlijk? Tijdens daglichturen wekt een zonnepaneleninstallatie elektriciteit op. Dit gebeurt zonder geluid, zonder brandstof, zonder verontreiniging van het milieu en zonder bewegende delen. Zonnepanelen bestaan uit zonnecellen die het daglicht opvangen en dit omzetten naar gelijkstroom. De zonnepanelen worden voorzien van een omvormer omdat gelijkstroom niet gebruikt kan worden in een woning. De omvormer zet gelijkstroom om in wisselstroom. Hierdoor is de elektriciteit klaar voor gebruik.

Klant aan het woord

multimate

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Daarnaast willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Door mijn positieve ervaring met BINK zijn ze zeker aan te raden!"

Meer over de ervaring van Piet Oomen

Zonnepanelen van BINK op jouw dak in Roermond?

Heb je vragen met betrekking op het plaatsen van BINK zonnepanelen in Roermond? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier of neem direct contact met een van onze adviseurs op door te bellen naar 076 599 1700.

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
bink  solar  02