Installateur voor winkelpanden

Als wij een winkel, supermarkt of bouwmarkt installeren houden wij rekening met klantbeleving, gebruiksvriendelijkheid, gastvrijheid en snelheid. Een goede installatie draagt bij aan het verhogen van de klantbeleving en is super makkelijk is gebruik.
20210226 binkgroep hemagoes spotcompanion 2578
20210226 binkgroep hemagoes spotcompanion 2459

Flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid

In de retail wordt flexibiliteit van een installateur verwacht en gebruiksvriendelijkheid van de installatie. We beheersen alle specialistische technieken en hebben kennis van de normen die gelden voor openbare ruimtes. Zo ontwerpen, installeren en onderhouden wij e-installaties bij bijvoorbeeld winkelcentrums, supermarkten en bouwmarkten. Onze medewerkers zijn klantvriendelijk tegenover jouw bezoekers. Tevens hebben wij de mankracht om slim om te gaan met openingstijden en de werkzaamheden zo snel mogelijk uit te kunnen voeren. Dit alles zodat jij en je winkelbezoekers zo min mogelijk overlast van onze werkzaamheden ervaren.

Daarnaast zijn onze installaties makkelijk in gebruik. Zo verander je met behulp van ons domotica systeem met één druk op de knop de verlichting, bedien je de muziek en beheer je het alarmsysteem.

20210226 binkgroep hemagoes spotcompanion 2483

Totaalinstallateur

Wij zijn totaalinstallateur. Voor de juiste winkelverlichting en aantrekkelijke presentatie installeert afdeling elektrotechniek de elektrische installaties, voor een veilige omgeving adviseert afdeling beveiligingstechniek over brandmeldsystemen, camerabewaking en inbraakbeveiliging en voor zonnepanalen ben je bij afdeling solar aan het juiste adres. Daarnaast kun je voor W-installaties bij onze afdeling installatietechniek terecht. 

Wij hebben vier disciplines, maar jij hebt maar één aanspreekpunt. Onze projectleider coördineert alle werkzaamheden die nodig zijn voor een strakke uitvoering.

20210226 binkgroep hemagoes spotcompanion 2642

Zij gingen je voor

Wie kan er beter vertellen over onze werkzaamheden dan onze klanten? Lees de ervaringen van de HEMA in de projectcase en ontdek het zelf!

Retail projecten

20210226 binkgroep hemagoes spotcompanion 2642

Razendsnel geïnstalleerd door strakke planning en coördinatie

Hema

Bekijk project
img 0095

461 polykristallijne panelen

Winkelcentrum Etten-Leur, Etten-Leur

Bekijk project

Neem contact met ons op of vraag direct een calculatie aan!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK