BINK aan de slag voor 106 zorglocaties van Amarant

31-01-23

Wij hebben de aanbesteding gewonnen voor het beheer van de gebouwgebonden installaties van 106 locaties van zorgverlener Amarant. De komende vijf jaar worden op alle locaties, reikend van Zeeland tot aan Tilburg, verschillende elektro-, beveiligings- en pv-installaties jaarlijks door BINK onderhouden en geïnspecteerd.

Aanbesteding Amarant

Een eerdere succesvolle samenwerking met Amarant heeft ertoe geleid dat wij ons in hebben geschreven op dit aanbestedingstraject. Gedurende de selectieprocedure presenteerden meerdere installateurs hun voorstel aan Amarant. Een concurrerend prijsvoorstel in combinatie met een overtuigende presentatie waren doorslaggevend om voor BINK te kiezen!

 

Over Amarant

Amarant draagt bij aan het welzijn en geluk van mensen met een (lichte) verstandelijke beperking, autisme of hersenletsel. Zij helpen problemen te verminderen, en zetten zich in voor een hogere kwaliteit van leven. Hierbij staan het welzijn en geluk van de cliënten centraal.

Installateur voor zorggebouwen

Gebouwen binnen de zorgsector hebben vaak net wat meer aandacht nodig. Deze aandacht zit ‘m vooral in de installaties: een goedwerkend beveiligingssysteem, toegangscontrole en een oproepsysteem voor patiënten of ouderen. De juiste installaties dragen bij aan het prettig wonen en verblijven. BINK realiseert en onderhoudt installaties bij tientallen zorginstellingen in West-Brabant.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK