Aan de slag voor de Gemeente Waalwijk

19-12-22

Wij hebben de aanbesteding gewonnen voor het beheer van de werktuigbouwkundige installaties van 15 panden in de Gemeente Waalwijk. Het is een meerjarig onderhoudscontract voor de w-installaties van verschillende bestaande gebouwen, zoals Theater De leest, het stadshuis, de bibliotheek, cultuur centrum Den Bolder en diverse sportcomplexen.

stadshuisgemeentewaalwijk2

Met deze opdracht zijn ruim 800 onderhoudsuren per jaar gemoeid. "Als je alleen al kijkt naar het bruto vloeroppervlak van 40.000 m2, groter dan zes voetbalvelden , dan geeft dat wel aan dat dit een omvangrijk project is”, aldus Renzo Diks, manager afdeling beheer installatietechniek bij BINK.

Aanbestedingstraject

In oktober 2022 startte de selectieprocedure waarbij vijf installateurs hun voorstel presenteerden aan de Gemeente Waalwijk. BINK was één van die partijen. Van alle inschrijvingen kwamen wij als beste uit de test en hebben we de aanbesteding gewonnen!

“We hebben ons voor dit project ingeschreven, omdat het een mooi, omvangrijk project is, wat ook nog eens om de hoek van onze vestiging in Kaatsheuvel is”, vertelt Renzo. “Bij BINK richten we ons op projecten met maximaal een uur reistijd naar het project, met langere reistijden maak je medewerkers niet gelukkig. Daarnaast helpen we het milieu een handje, door regionaal te ondernemen heb je immers minder CO2 uitstoot.”

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK