bink   solar   09

Zonnepanelen Goes

Zuiniger omgaan met het energieverbruik is slechts één van de manieren om te besparen op de maandelijkse energielasten. Veel beter is om zonnepanelen te laten installeren op je huis of pand in Goes. Dit vergt slechts om een éénmalige investering waar je maar liefst 25 jaar van kan profiteren. Onze klanten verdienen de investering gemiddeld al terug binnen 6 jaar, dus tel uit je winst! We zetten de overige voordelen graag voor je op een rijtje.

Vraag een offerte aan

De voordelen van zonnepanelen op jouw dak in Goes

Of je nou een particuliere woningeigenaar bent of diverse bedrijfsmatige panden in Goes bezit, met de installatie van zonnepanelen ga je hoe dan ook veel kosten besparen. Wist je dat de energieprijzen de afgelopen 10 jaar enorm zijn gestegen? Met zonnepanelen ben je veel onafhankelijker van de schommelende en stijgende energieprijzen. Het plaatsen van zonnepanelen in Goes is ook tevens een manier om de waarde te vermeerderen van je pand of huis. Immers gaat de interesse van kopers en huurders steeds vaker uit naar duurzame gebouwen.

Je staat er niet alleen voor bij de investering in zonnepanelen. De overheid stimuleert graag ‘groene’ voorzieningen. Daarom kan je aanspraak maken op belastingvoordelen (particulieren), fiscale voordelen en subsidieregelingen (ondernemers). Als specialist in zonnepanelen, zijn wij uiteraard op de hoogte van deze regelingen en geven wij je graag passend advies.

Klant aan het woord

multimate

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Daarnaast willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Door mijn positieve ervaring met BINK zijn ze zeker aan te raden!"

Meer over de ervaring van Piet Oomen

BINK de specialist in zonnepanelen rondom Goes sinds 2009

BINK heeft al diverse zonnepanelen projecten rondom Goes met succes opgeleverd. Dankzij onze ervaring en deskundigheid, weten wij eenvoudig de juiste oplossing aan te reiken dat volledig aansluit op jouw situatie en wensen. Wij verzorgen het gehele traject tot in de puntjes. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wat je kunt besparen? Onze productspecialisten voorzien je graag van passend advies. Neem hiervoor direct contact met ons op door te bellen naar 076 599 1700 of vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. Onze adviseurs komen dan zo snel mogelijk bij je terug. 

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
bink   solar   02