bink   solar   09

Zonnepanelen Halsteren

Bij BINK kun je terecht voor advies op maat en vakkundige installatie van zonnepanelen voor je huis in Halsteren. Naast particuliere installaties zijn wij ook de specialist op het gebied van installaties bij bedrijven, verenigingen en scholen. BINK is als betrouwbaar familiebedrijf onderdeel van de BINK.

Vraag een offerte aan

Groene investering

Investeren in het laten plaatsen van zonnepanelen in Halsteren is niet alleen goed voor het milieu, maar ook financieel gezien zeer aantrekkelijk. Door het hoge rendement verdien je de aanschaf binnen 6 jaar terug. Door de verschillende subsidieregelingen en belastingkortingen die vanuit de overheid zijn opgezet wordt het plaatsen van zonnepanelen in de omgeving van Halsteren nog aantrekkelijker gemaakt. Voor meer informatie over de voordelen van zonnepanelen kan je terecht op onze zonnepanelen pagina.

Service en onderhoud van zonnepanelen in Halsteren

De professionele plaatsing van zonnepanelen is niet het enige, bij BINK bieden wij uitgebreide service en onderhoudsmogelijkheden in Halsteren. Particuliere installaties hebben nauwelijks tot geen onderhoud nodig in de garantietermijn van 10 jaar. Met name bij grote installaties raden wij je, vanwege de complexiteit van deze systemen, aan om de zonnepanelen te combineren met een servicecontract. Binnen het service contract wordt de installatie van afstand gemonitord op onregelmatigheden. Bij constatering van onregelmatigheden neemt de 24-uurs service dienst van de BINK contact met je op om de situatie te bespreken en gezamenlijk tot een passende oplossing te komen.

Hiernaast bestaat het servicecontact uit een zonnepanelen verzekering die schade aan de installatie vergoedt veroorzaakt door onheil van buitenaf. Binnen deze verzekering worden ook de gederfde opbrengsten vergoed. Als je er helemaal verzekerd van wilt zijn dat je zonnepanelen in Halsteren en omstreken op en top onderhouden worden kan je ons servicepakket nog uitbreidden met een jaarlijkse inspectie op locatie inclusief reiniging van de zonnepanelen. Voor meer informatie over ons servicepakket kan je terecht op onze onderhoudspagina of neem contact op met een van onze adviseurs.

Klant aan het woord

multimate

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Daarnaast willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Door mijn positieve ervaring met BINK zijn ze zeker aan te raden!"

Meer over de ervaring van Piet Oomen

Meer informatie over zonnepanelen van BINK in Halsteren?

Voor meer informatie over de investering in zonnepanelen van BINK kan je contact opnemen via onze contactpagina of vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. Onze adviseurs komen dan zo snel mogelijk bij je terug. Heb je liever direct contact met één van onze productexperts over de installatie van zonnepanelen in omgeving Halsteren? Dan zijn wij telefonisch te bereiken op 076 599 1700.

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
bink   solar   02