bink   solar   09

Zonnepanelen Hank

Met het plaatsen van zonnepanelen op je huis of pand in Hank sla je twee vliegen in één klap. Je bespaart direct op je maandelijkse lasten en tegelijkertijd draag je bij aan een schoner milieu. Met jarenlange ervaring achter de kiezen en vaklieden in dienst die het werk tot in de puntjes verzorgen, ben je bij BINK verzekerd van vakkundige installatie en advies. BINK installeert nagenoeg onderhoudsvrije zonnepanelen bij particulieren en zakelijke gebruikers in Hank.

Vraag een offerte aan

Voordelen van zonnepanelen in Hank

Het plaatsen van zonnepanelen in Hank is een éénmalige en duurzame investering die zichzelf al binnen 6 jaar terugverdient. Met deze éénmalige investering kun je maar liefst 25 jaar profiteren van lagere energiekosten en zal de stijgende trend in energieprijzen je niet meer in de portemonnee raken. Daarnaast leveren de zonnepanelen ook nog eens een waardevermeerdering op van je huis of pand in Hank. Als kers op de taart levert de overheid een bijdrage aan deze investering door middel van belastingvoordelen, fiscale voordelen en subsidieregelingen. Redenen genoeg om vandaag nog zonnepanelen te plaatsen in Hank!

De kracht van BINK: zonnepanelen Hank

Vandaag de dag is BINK uitgegroeid tot de specialist in zonnepanelen (en toebehoren) voor Zuid-Nederland. Wij installeren uitsluitend kwalitatief hoogwaardige en rendabele zonnepanelen in Hank en omgeving. Naast kwaliteit, staat leverbetrouwbaarheid, scherpe prijzen en uitmuntende service centraal in onze organisatie. De technologische ontwikkelen binnen zonnepanelen volgen wij nauwgezet zodat wij je van dienst kunnen zijn met innovatieve producten. Benieuwd naar ons werk? Raadpleeg dan onze projecten of referenties.

Klant aan het woord

multimate

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Daarnaast willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Door mijn positieve ervaring met BINK zijn ze zeker aan te raden!"

Meer over de ervaring van Piet Oomen

Benieuwd wat BINK voor jou kan betekenen?

We begrijpen dat er wellicht veel op je afkomt tijdens de oriëntatie naar de juiste zonnepanelen en leverancier. Daarom komt BINK graag met je in contact, zodat wij je kunnen informeren naar de mogelijkheden die het beste aansluiten op jouw situatie en wensen. Bel 076 599 1700 voor direct contact met een adviseur of vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. Dan neemt een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je op. 

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
bink   solar   02