bink   solar   09

Zonnepanelen Hilvarenbeek

Ben je aan het rondkijken voor de aanschaf van zonnepanelen in Hilvarenbeek? Maak dan kennis met de dienstverlening van BINK! Al sinds 2009 zijn wij het vertrouwde adres als het gaat om zonnepanelen. Dankzij de kennis en kunde die we hebben opgedaan bij uiteenlopende projecten en onze bekwame vaklieden, ben je verzekerd van een professionele installatie van zonnepanelen op jouw huis of pand in Hilvarenbeek. Wij verzorgen het gehele traject: van A tot Z!

Vraag een offerte aan

Voordelen van de installatie van zonnepanelen in Hilvarenbeek

Er zijn tal van redenen te bedenken waarom het verstandig is om zonnepanelen te laten installeren in Hilvarenbeek:

  • Met zonnepanelen op jouw dak in Hilvarenbeek ga je veel besparen op je maandelijkse energielasten. Het Nederlandse klimaat is overigens zeer geschikt voor het opwekken van zonne-energie.
  • Zonnepanelen vragen slechts om een éénmalige investering waarvan je 25 jaar lang de vruchten kunt plukken. Gemiddeld verdien je de investering terug in 6 jaar tijd. Het is duidelijk een verstandige investering!
  • Met zonnepanelen ben je weerbaar tegen de stijgende energieprijzen. Aangezien de energieprijzen de afgelopen 10 jaar enorm zijn gestegen, is het wijs om zo onafhankelijk mogelijk te zijn van de energieleverancier.
  • Met zonnepanelen op je huis of pand in Hilvarenbeek heb je een streepje voor bij de verkoop. Er is namelijk steeds meer vraag naar milieubewuste gebouwen en woningen. Bovendien resulteert het in een waardevermeerdering. Mooi meegenomen dus!
  • De overheid vindt het belangrijk dat burgers en bedrijven gebruik maken van schone energiebronnen. Daarom zijn er diverse voorzieningen getroffen waarvan je kan profiteren. Denk aan belastingvoordelen, fiscale voordelen en subsidieregelingen. Hierdoor wordt het financieel aantrekkelijker. Uiteraard zijn onze productspecialisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent deze voorzieningen.

Klant aan het woord

multimate

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Daarnaast willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Door mijn positieve ervaring met BINK zijn ze zeker aan te raden!"

Meer over de ervaring van Piet Oomen

Wat ga je besparen met zonnepanelen van BINK op jouw dak in Hilvarenbeek?

De productspecialisten van BINK maken graag inzichtelijk wat je gaat besparen. Bovendien staan ze voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem direct contact met ze op door te bellen naar 076 599 1700 of vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. Onze adviseurs komen dan zo snel mogelijk bij je terug.

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
bink   solar   02