bink   solar   09

Zonnepanelen Rijsbergen

De installatie van zonnepanelen op jouw woning of pand in Rijsbergen is een goede en duurzame investering waar je lang van kunt profiteren. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee! Met slechts een éénmalige investering bespaar je al gauw duizenden euro’s. En mocht je het jezelf afvragen; het klimaat in Nederland is uitermate geschikt voor zonnepanelen. Hieronder gaan we dieper in op de diverse voordelen van het laten installeren van zonnepanelen in Rijsbergen.

Vraag een offerte aan

Duurzaam en besparen doe je met zonnepanelen in Rijsbergen

De investering in zonnepanelen voor jouw huis of pand in Rijsbergen levert gegarandeerd rendement op. Onze klanten verdienen de investering terug in gemiddeld 6 jaar tijd. Daarnaast besparen ze maar liefst 25 jaar lang op de energiekosten dankzij onze moderne en robuuste zonnepanelen. Deze zonnepanelen zijn bovendien nagenoeg onderhoudsvrij zijn. We raden wel aan om eens in de zoveel tijd de zonnepanelen te laten reinigen vanwege de vervuiling door vogels.

Met zonnepanelen op je dak in Rijsbergen, ben je veel minder afhankelijk van de energieleverancier. De schommelende energieprijzen zullen je daarom amper raken. Naast het laten renoveren, verbouwen van je badkamer of keuken, is het laten installeren van zonnepanelen ook een slimme tactiek om de waarde van je huis of pand in Rijsbergen te laten stijgen. De vraag naar milieuvriendelijke woningen stijgt metterdag.

Omdat zonne-energie duurzaam is, niet opraakt en er geen broeikasgas bij vrij komt, stimuleert de overheid het opwekken van zonne-energie. Zo kan je als particulier of zakelijke gebruiker profiteren van diverse voorzieningen zoals belastingvoordelen, fiscale voordelen en subsidieregelingen. Dit maakt de investering een stuk interessanter!

Klant aan het woord

multimate

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Daarnaast willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Door mijn positieve ervaring met BINK zijn ze zeker aan te raden!"

Meer over de ervaring van Piet Oomen

Benieuwd wat BINK voor jou kan betekenen?

De productspecialisten van BINK rekenen graag voor je uit wat je kunt besparen met de installatie van zonnepanelen. Kom direct in contact met een van onze adviseurs door te bellen naar 076 599 1700 of vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. Onze adviseurs komen dan zo snel mogelijk bij je terug.

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
bink   solar   02