bink  solar  09

Specialist voor zonnepanelen in Zevenbergen

Wij zijn een betrouwbaar familiebedrijf, waar je  terecht kan voor advies op maat en voor installatie door echte vakmannen. BINK is dé zonnepanelen specialist in Zevenbergen, Zuid-Nederland, en onderdeel van de BINK (sinds 1979). Ons motto: geen uitdaging is te groot! Wij installeren zonnepanelen zowel voor particuliere als voor zakelijke doeleinden.

Vraag een offerte aan

Goedkope én groene energie opwekken in Zevenbergen?

Ga voor zonnepanelen!

Om maar met de deur in huis te vallen: het financiële rendement van zonnepanelen is maarliefst 10 tot 14%!! Daarmee scoren zonnepanelen aanzienlijk hoger dan een spaarrekening. Ook voor het milieu zijn zonnepanelen erg goed. Dankzij het plaatsen van zonnepanelen op je pand in Zevenbergen, werk je mee aan een gezondere leefomgeving, zonder enige verandering te ondervinden.

Een zonnepanelen installatie van BINK is opgebouwd uit zonnepanelen, een omvormer, bevestigingsmaterialen, solarbekabeling en elektrische materialen voor het aansluiten van de installatie.

Voordelen van het gebruik van zonnepanelen in Zevenbergen

Het laten plaatsen van zonnepanelen brengt veel voordelen met zich mee. BINK heeft dan ook voor vele particulieren en bedrijven in Zevenbergen en omgeving zonnepanelen mogen plaatsen. Hieronder een kort overzicht van de voordelen.

 • Makkelijke en snelle installatie
 • Directe besparing op maandelijkse energielasten
 • Nauwelijks onderhoud
 • Onafhankelijkheid van de energieprijsstijgingen
 • Schone energiebron
 • Lange levensduur
 • Stijging van de woningwaarde
 • Hoog financieel rendement
 • Meer opbrengst, inzicht en veiligheid door slimme omvormers


Kortom, zonnepanelen laten zetten op je pand in Zevenbergen is een zeer goede investering waar je jarenlang profijt van hebt. Interesse? Wij komen graag vrijblijvend in contact om samen met je de situatie te bespreken. Nieuwsgierig naar ervaringen van anderen? Je kunt hier onze referenties bekijken!

Klant aan het woord

multimate

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Daarnaast willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Door mijn positieve ervaring met BINK zijn ze zeker aan te raden!"

Meer over de ervaring van Piet Oomen

Service en garantie van BINK

BINK heeft vertrouwen in haar producten, daarom geven wij erg veel garantie. Benieuwd naar garantievoorwaarden? Neem contact met ons op! 

Bij BINK kun je niet alleen rekenen op garantie, maar ook zeker op onze service! Voor, tijdens en na plaatsing van de zonnepanelen in Zevenbergen staan we voor je klaar.

Meer weten over BINK zonnepanelen in Zevenbergen?

Heb je nog vragen met betrekking tot het plaatsen van zonnepanelen in Zevenbergen? Vraag vrijblijvend een offerte aan via ondestaand formulier. Liever direct contact met een van onze adviseurs? Bel dan naar 076 599 1700. BINK, de meest betrouwbare zonnepanelen installateur staat voor je klaar!

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
bink  solar  02