laadpaal thuis

Laadpaal thuis

De enorme opkomst van elektrische auto's resulteert in een steeds groeiende behoefte aan laadpalen voor thuis. In vergelijking met het prille begin, waarin elektrische auto's praktisch onbetaalbaar bleken en de kosten van een laadpaal thuis niet te overzien waren, zijn er merkbaar positieve ontwikkelingen in de markt. Sterker nog; een laadpaal thuis verdient de kosten vanzelf terug, wanneer je rekening houdt met lage brandstofkosten en de mogelijkheid tot declareren bij een werkgever of je eigen onderneming. Maar welke laadpaal voor thuis moet je kiezen? Wij helpen je graag met deze vraag.

Vraag een offerte aan

De beste laadpaal voor thuis

De thuislaadpaal die jij kiest moet natuurlijk voldoen aan jouw eisen, wensen en behoeften. Zomaar een elektrische laadpaal voor thuis laten installeren zou zonde zijn van alle geboden mogelijkheden. De beste laadpaal voor jou hoeft niet dezelfde te zijn als die van je buurman. Jouw eigen levensstijl, rijgedrag, persoonlijke voorkeuren en smaak zijn vanzelfsprekend belangrijk in de keuze voor de perfecte laadpaal aan huis, die ook zakelijk gebruikt kan worden. BINK heeft een breed en uiteenlopend aanbod in laadpalen voor thuis of op het werk. Kies uit een goed gevuld assortiment met talloze functionaliteiten, designs en extra mogelijkheden. De meest geschikte laadpaal voor jou thuis zit er zeker tussen!

thuislader auto

Waar kan je een thuislader plaatsen?

Met een laadpaal thuis die pontificaal in je voortuin staat zal je niet blij zijn. Je woning is namelijk geen parkeergarage en zodoende is het van belang dat de laadpaal thuis op esthetische wijze wordt geplaatst. Laadpalen voor thuis zijn er in alle soorten en maten. Je kunt kiezen voor een laadpaal die ondergronds wordt weggewerkt, om zo weinig mogelijk van het laadstation te zien. Daarnaast kun je kiezen voor montage op de muur. Ook is het natuurlijk mogelijk om je laadpaal voor de elektrische auto overal neer te zetten met een montagepaal. Denk bij het overwegen van een locatie voor je laadpaal thuis aan de uitstraling, maar zorg ook dat je rekening houdt met het gebruiksgemak. Het kan overigens nooit kwaad om advies te vragen aan een van de ervaren elektrotechnische medewerkers van BINK. 

Wij werken met de beste merken

Je kunt erop vertrouwen dat BINK alleen werkt met topmerken van hoge kwaliteit. We hebben ervoor gezorgd dat je uit een brede selectie van laadpalen voor thuis kunt kiezen, met speciale aandacht voor uiteenlopende functionaliteiten. Staat een merk dat jij op het oog hebt er niet tussen? Neem dan contact op om de mogelijkheden of alternatieven te bespreken.

 • Alfen

De hoge kwaliteit van Alfen oplaadpunten zorgt voor hoge snelheden, ook op lokale netaansluitingen. Iedere Alfen laadpaal voor thuis of werk kan worden gekoppeld aan OCPP-managementsystemen. Tevens zijn de Alfen laadpalen voor thuis uitermate geschikt voor aansluiting op hernieuwbare energiebronnen.

 
 • Ratio

Voor iedereen die het beu is om de laadkabels steeds weer uit de kofferbak te moeten halen, heeft Ratio gezorgd voor laadpalen die thuis en op werk gebruikt kunnen worden met vaste kabelverbindingen. De Ratio laadpalen voor thuis zijn voorzien van een strak en minimalistisch design, om minder aandacht te trekken dan de bloemen en planten in je prachtige voortuin.

 • Zaptec

Dynamisch laden over de fases wordt mogelijk met de zakelijke laadpaal voor thuis of werk van de Scandinavische producent Zaptec. Deze eigenschap zorgt ervoor dat de Zaptec laadpalen geschikt zijn voor iedere elektrische auto. De laadstations van de Noorse fabrikant kunnen over 1 fase en 3 fasen laden. Tevens zijn de laadpalen voor thuis of werk uitgerust met uiteenlopende functies en opties.

 
 • Streetplug

Wanneer je de voorkeur geeft aan een elektrische laadpaal die bijna geheel weggewerkt kan worden om het vooraanzicht van je woning rustiek en mooi te houden, biedt Streetplug de oplossing. Streetplug maakt het namelijk mogelijk de laadpaal thuis ondergronds weg te werken. Ideaal voor de ZZP'er die vanuit huis werkt.

 • Wallbox

Iedere onderneming hecht waarde aan het inzichtelijk maken van verbruik. De Wallbox laadpalen die thuis (en op het werk) kunnen worden geïnstalleerd, maken live inzicht in iedere laadsessie mogelijk. Daarnaast is er keuze uit een klein formaat, de mogelijkheid tot ontladen en slim laden door het gebruik van de myWallbox-app. Met deze mogelijkheden is het eenvoudig om de laadpaal thuis aan te passen aan je wensen.

   
kosten

Wat zijn de kosten?

Wat kost een laadpaal thuis? Het antwoord op die vraag is volledig afhankelijk van jouw voorkeur en wensen. BINK kan een doordachte berekening op maat maken, waarbij optimaal rekening wordt gehouden met bijzonderheden, speciale wensen en persoonlijke eisen. Onze ervaren medewerkers luisteren aandachtig naar je behoefte en voorzien je van deskundig advies. Voor het perfecte antwoord op de vraag 'Wat kost een laadpaal thuis', hoef je dus alleen contact op te nemen met één van de enthousiaste adviseurs van BINK.

Klant aan het woord

zaptec pro dealer bink

"Door de monteur werd goed meegedacht over wat voor ons de beste opties waren"

John Arnouts - "Op 19 september heeft BINK bij ons een laadpaal geplaatst van het merk Zaptec. Vooraf werd vakkundig de meterkast bekeken en een afspraak gemaakt voor installatie. Door de monteur werd goed meegedacht over wat voor ons de beste opties waren, zoals een load balancing en gebruik van een laadkaart. Al met een zeer tevreden klant."

Meer over de ervaring van John Arnouts
oplaadpunt aan huis

Zakelijke laadpaal thuis

Buiten de aanschafkosten van een laadpaal voor gebruik aan huis is het voor zakelijke automobilisten vaak belangrijk om het verbruik en de daarbij behorende kosten inzichtelijk te maken. Door een beter inzicht te hebben in de laadkosten worden declaraties bij werkgever of de eigen onderneming helder en gemakkelijk. De juiste zakelijke laadpaal voor thuis verschaft automatische specificaties en overzichten, waardoor de administratieve kant van elektrisch rijden en de kosten van een laadpaal thuis volledig transparant zijn.

De voordelen van onze modellen

BINK heeft zorgvuldig keuzes gemaakt en biedt een breed scala aan a-kwaliteit modellen aan, met ieder unieke functionaliteiten en specificaties. Zo heeft ieder model laadpaal voor thuis voordelen en eigenschappen die aansluiten op de behoeften van jou als automobilist. 

 • Slimme functionaliteiten voor een scherpe prijs

De ervaren en vriendelijke medewerkers van BINK denken graag mee. Onze brede kennis en deskundigheid kan worden ingezet om de meest geschikte laadpaal voor thuis te kiezen. Met slimme functionaliteiten en bijzondere eigenschappen, maar tegen een scherpe en redelijke prijs.

 
 • Gebruikersgemak met een managementsysteem

Laadpalen voor thuis dienen eenvoudig in het dagelijks gebruik te zijn. Naast zakelijk laden kun je er namelijk voor kiezen om ook je privé auto of de auto's van je gasten te laden. Met een professioneel managementsysteem en de mogelijkheid om te laden met een laadpas, kan privé en zakelijk gebruik eenvoudig worden gescheiden.

 • Solide kwaliteit

BINK hecht grote waarde aan kwaliteit. Daarom hebben wij gekozen voor topmerken, die gebruik maken van hoogwaardige en duurzame materialen in combinatie met moderne techniek. Het resultaat is een indrukwekkend assortiment met uitsluitend producten van solide kwaliteit.

 
 • Compacte en moderne uitstraling

Zeker bij de keuze voor een elektrische laadpaal thuis is de uitstraling van dit laadstation belangrijk. De voortuin is immers geen parkeergarage. Met compacte laadpalen voor thuis die zijn uitgerust met een modern design blijft jouw voortuin een fijne plek.

 • Veiligheid

Natuurlijk komt veiligheid voorop. Zeker wanneer het aankomt op stroom. Met de selectie van merken, modellen en types laadpalen voor thuis en kantoor zorgt BINK dat iedere automobilist onbezorgd kan laden en rijden.

 
 • Multifunctionele toepassing

We zeiden het al eerder. De uiteenlopende functionaliteiten van de diverse merken en modellen in ons assortiment zorgen voor vele mogelijkheden. Vraag onze deskundige medewerkers naar de multifunctionele toepassing van de laadpalen voor thuis en profiteer optimaal van alle opties.

Aanpassingen aan de meterkast

Bij de aanschaf van een elektrische laadpaal voor thuis is het belangrijk dat de meterkast geschikt is. Wanneer het noodzakelijk is om aanpassingen aan de meterkast uit te voeren, kan dit eenvoudig worden geregeld door een van onze ervaren elektrotechnische installateurs. Het is van groot belang dat de meterkast een 1-fase of 3-fasen aanduiding heeft. Maak je geen zorgen, want de installateur die jouw laadpaal thuis komt installeren kan zorgen voor de juiste bekabeling en de isolatie van een specifieke stroomgroep. BINK ontzorgt je volledig. Wij leveren totaalpakketten, van advies tot installatie.

Een laadoplossing laten installeren door BINK

De aanschaf en installatie van een laadpaal voor thuis brengt dus veel mogelijkheden en voordelen met zich mee. Wil je de beste keuze voor jou maken? Neem dan contact op met BINK. Onze vriendelijke en vakkundige medewerkers adviseren vrijblijvend en informeren zorgvuldig. Vraag een persoonlijke offerte op maat aan via onderstaand formulier of bel 076 599 1700 voor direct advies van een van onze adviseurs. Voor je het weet kun je genieten van je eigen laadpaal thuis. 

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
installateurs