Nieuws

bouwovereenkomst markiezaten getekend

Totaalinstallatie voor 46 zorgappartementen in Bergen op Zoom

08-02-23

Op 16 december is de bouwovereenkomst getekend voor de nieuwe woonlocatie De Markiezaten in Bergen op Zoom. S&L Zorg kiest voor BINK als totaalinstallateur om het nieuwe woonzorgcomplex, bestaande uit 46 appartementen, van E- en W-installaties te voorzien.

Bekijk het bericht
stadshuisgemeentewaalwijk2

Aan de slag voor de Gemeente Waalwijk

19-12-22

Wij hebben de aanbesteding gewonnen voor het beheer van de werktuigbouwkundige installaties van 15 panden in de Gemeente Waalwijk. Het is een meerjarig onderhoudscontract voor de w-installaties van verschillende bestaande gebouwen, zoals Theater De leest, het stadshuis, de bibliotheek, cultuur centrum Den Bolder en diverse sportcomplexen.

Bekijk het bericht
Sporthal de Hil

Verduurzaming en uitbreiding van Sporthal de Hil

12-12-22

In opdracht van Gemeente Alphen aan den Rijn voorzien wij Sporthal de Hil van werktuigbouwkundige installaties. De huidige sporthal wordt uitgebreid met een nieuw gedeelte. Het bestaande gedeelte wordt gerenoveerd en verduurzaamd.

Bekijk het bericht
ikc

Kindcentrum Koningskwartier in Zevenhuizen

18-11-22

In opdracht van de gemeente Zuidplas mag BINK de werktuigbouwkundige & sanitaire installaties van het kindcentrum Koningskwartier in Zevenhuizen realiseren. Het project heeft hoge ambities op het gebied van circulariteit, duurzaamheid, natuurinclusiviteit en biobased bouwen. Een vloeiende overgang tussen (speciaal) onderwijs, kinderopvang en buitenschoolse opvang vormt de basis voor de organisatie van het Kindcentrum.

Bekijk het bericht
goudshof ext1

Project Goudshof te Gouda

17-11-22

Ter hoogte van het oude Sint-Josef ziekenhuis te Gouda installeert BINK de werktuigbouwkundige & sanitaire installaties van het nieuwbouwproject Goudshof. Dit project bestaat in totaal uit 110 appartementen, waarvan er 70 voor Woningcorporatie Vesteda worden ontwikkeld en 40 als koopwoningen op de markt zijn aangeboden. Het gehele complex wordt voorzien van stadsverwarming en - verkoeling doormiddel van een zelfstandige WKO-installatie.

Bekijk het bericht
ambonstraat

Ontwikkeling Ambonstraat in Alphen aan den Rijn

19-10-22

Ter hoogte van het voormalige uitvaartcentrum en de Salvatorikerk aan de Ambonstraat gaat BINK het nieuwbouwproject, bestaande uit 60 huurappartementen, installeren. Het appartementencomplex wordt in opdracht van Stichting Pensioenfonds Metaal en Techniek volledig voorzien van de laatste duurzame technieken, een centrale WKO installatie met grondboringen, WTW-units, vloerverwarming en douche-wtw's. Daarnaast voorzien wij ook de volledige parkeergarage van ventilatie in combinatie met het CO2/LPG systeem. Tot slot worden de trappenhuizen van het appartementencomplex voorzien van een overdrukinstallatie. En dit allemaal voor ons eigen pensioenfonds!

Bekijk het bericht
20210210 binkgroep dongemondcollege raamsdonksveer spotcompanion 0405

Tweede opdracht voor het Dongemond College!

03-01-22

Het Dongemond college is een school voor voortgezet onderwijs met twee locaties en vier onderwijsgebouwen. In 2021 heeft BINK het splinternieuwe lesgebouw in Raamsdonksveer geïnstalleerd. Na een succesvolle uitvoering van deze opdracht klopt het Dongemond College wederom aan bij dezelfde bouwpartners voor de vernieuwing en verduurzaming van de drie bestaande onderwijsgebouwen, gelegen in Made en Raamsdonksveer.

Bekijk het bericht

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 uur tot 17:00 uur
bink groep 03