zonnepanelen eindhoven

Dé expert op het gebied van zonnepanelen in Eindhoven

BINK, onderdeel van de BINK, is een betrouwbaar familiebedrijf, waar je terecht kunt voor advies op maat en voor een installatie door echte vakmannen. Wij durven te stellen dat wij dé zonnepanelen specialist in regio Eindhoven zijn. Waarom? Omdat wij een uitdaging niet uit de weg gaan. Wij installeren zonnepanelen bij zowel particulieren, woningbouwcorporaties, verenigingen, scholen als bedrijven.

Vraag een offerte aan

Betaalbare groene energie opwekken in Eindhoven en omstreken?

Zonnepanelen van BINK bieden velen fiscale voordelen!

Het aanschaffen van zonnepanelen is een super slimme investering. Niet alleen is het milieuvriendelijk, zonder lawaai, zonder brandstof en zonder bewegende delen; het is ook nog eens financieel erg aantrekkelijk! Het rendement is namelijk 10 tot 14%, dit is veel hoger dan een gemiddelde spaarrekening in Nederland. Door het aanschaffen van zonnepanelen op je pand, heb je in Eindhoven tevens je eigen stukje ‘groen’, zonder enige verandering te ondervinden.

Als klein zakelijke verbruiker (een hoofdzekering t/m 3x80ampere) heb je vele fiscale voordelen bij het investeren in zonnepanelen. Heb je verschillende aftrekposten waar je gebruik van kunt maken, waardoor je minder winstbelasting hoeft te betalen. Een voorbeeld is KIA (kleinschaligheidsinvesteringsaftrek), waarbij men 28% kan aftrekken. Ook is er de EIA regeling (Energie-investeringsaftrek) waarbij de maximale extra aftrek 55% is. Daar bovenop is er nog de reguliere afschrijving wat betekent dat je de gehele installatie in vijf jaar kan afschrijven. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Download onze subsidie brochure.

Totaaloverzicht van de voordelen van het gebruik van zonnepanelen in Eindhoven

BINK heeft al voor vele particulieren en bedrijven in Eindhoven zonnepanelen mogen plaatsen. Naast de bovengenoemde fiscale voordelen, bieden zonnepanelen van BINK nog velen andere voordelen. Hieronder een kort overzicht:

  • Snelle en makkelijke installatie
  • Directe verlaging van de maandelijkse energielasten
  • Weinig onderhoud
  • Energieprijsstijgingen zijn verleden tijd
  • Schone energiebron
  • Lange levensduur
  • Stijging van de woningwaarde


We mogen dus concluderen dat het laten installeren van zonnepanelen op je pand in Eindhoven een zeer slimme keuze is. Je zult jarenlang profijt hebben van deze beslissing!

Er gingen al meerdere bedrijven je voor. Benieuwd naar hun ervaringen? Neem dan snel een kijkje op onze referentiepagina!

Klant aan het woord

5778 referentie familie van dorst

"Zonnepanelen geplaatst met het oog op duurzaamheid "

Familie Van Dorst - "Wij wilden destijds graag ons steentje bijdragen wat betreft het milieu. Daarom hebben wij door BINK zonnepanelen laten plaatsen. Wij zijn via de goede verhalen en ervaringen van familie en vrienden bij BINK terecht gekomen. Toch hebben we verschillende bedrijven vergeleken, maar uiteindelijk gaf de verkoper van BINK de doorslag. Hij kwam met goede uitleg en luisterde naar onze wensen. Vorig jaar hebben onze zonnepanelen 400 kWh meer opgebracht dan de vooraf berekende opbrengst!"

Meer over de ervaring van Familie van Dorst

Service van BINK

Je kunt bij BINK rekenen op een uitgebreide, goede service en lange garanties! Dit geldt zowel voor, tijdens en na plaatsing van de zonnepanelen in Eindhoven. BINK staat altijd voor je klaar!

BINK heeft vertrouwen in haar producten, daarom geven wij erg veel garantie. Benieuwd naar garantievoorwaarden? Neem contact met ons op!

Meer weten over zonnepanelen van BINK in Eindhoven?

Heb je nog vragen over zonnepanelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier! Liever direct contact met een van onze adviseurs? Bel dan naar +31 (0)76 599 1700. BINK, de meest betrouwbare zonnepanelen installateur van regio Eindhoven staat voor je klaar!

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
installateur