bink  solar  09

Op zoek naar een zonnepanelen specialist in de Haagse Beemden, Breda? BINK!

BINK, onderdeel van de BINK, is een zeer betrouwbaar familiebedrijf uit Breda. Bij BINK bieden we echt vakmanschap, niet alleen wat betreft de installatie, maar ook voor advies. Zonnepanelen kunnen we leveren aan bedrijven, particulieren, scholen etc. Geen uitdaging gaan we uit de weg! BINK mag zich niet voor niets de zonnepanelen specialist van Zuid-Nederland noemen.

Vraag een offerte aan

Zonnepanelen in de Haagse Beemden

Sparen mét rendement!

Steeds meer banken verlagen de rente van de spaarrekening. De gedachte dat een spaarrekening geld oplevert is dus verleden tijd. Verschillende banken in Nederland geven zelfs 0% spaarrente, oftewel een spaarrekening die geen rendement oplevert. In Zwitserland zijn er zelfs banken die een negatieve rente hanteren. Hieruit kunnen we opmaken dat de financiële wereld aan het veranderen is, en sparen geld kost. BINK heeft daar een mooi alternatief voor. Je kunt er namelijk beter voor kiezen om je spaargeld te investeren in je woning! Zonnepanelen zijn een prachtig alternatief, want die leveren zo’n 10% tot 15% rendement op. Geen enkele bank kan je dit financiële rendement geven.

Het gebruik van zonnepanelen in de Haagse Beemden breng veel voordelen met zich mee

Het gebruik van zonnepanelen biedt veel voordelen. BINK heeft dan ook voor verschillende particulieren en bedrijven in Breda al zonnepanelen mogen plaatsen. Hieronder volgt een kort overzicht van de voordelen.

 • Makkelijke en snelle installatie
 • Directe besparing op maandelijkse energielasten
 • Geen onderhoud
 • Onafhankelijkheid van de energieprijsstijgingen
 • Schone energiebron
 • Lange levensduur
 • Woningwaarde stijgt
 • Hoog financieel rendement
 • Meer opbrengst, inzicht en veiligheid door slimme  omvormers

Kortom, zonnepanelen laten installeren op je pand in de Haagse Beemden is een zeer goede investering, waar je jarenlang profijt van zal hebben.

Klant aan het woord

multimate

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Daarnaast willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Door mijn positieve ervaring met BINK zijn ze zeker aan te raden!"

Meer over de ervaring van Piet Oomen

De service en het assortiment van BINK

BINK biedt een uitgebreide service tijdens het gehele traject: van aanvraag tot plaatsing! Omdat wij vertrouwen hebben in onze producten geven wij veel garantie op het gehele systeem. Benieuwd naar de garantie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Meer over zonnepanelen van BINK in de Haagse Beemden?

Heb je nog overige vragen met betrekking tot het plaatsen van zonnepanelen in de Haagse Beemden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. Als je liever direct contact hebt met een van onze adviseurs, bel dan naar 076 599 1700. BINK, de meest betrouwbare zonnepanelen installateur staat voor je klaar!

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
bink  solar  02