bink  solar  09

Zonnepanelen Kruisland

BINK voorziet je graag van advies over zonnepanelen, ook leveren en installeren wij zonnepanelen bij zowel bedrijven als instellingen en particulieren. In 2009 hebben wij onze eerste zonnepanelen geïnstalleerd. De installatie trok de aandacht van de hele straat. Nu, na het opdoen van de nodige ervaring, kunnen wij onszelf dé specialist noemen op het gebied van zonnepanelen. Wil jij ook zonnepanelen op jouw dak in Kruisland? Neem dan contact met ons op, we bespreken samen de mogelijkheden!

Vraag een offerte aan

Onze garanties op zonnepanelen in Kruisland

Als je ervoor kiest om zonnepanelen op jouw dak in Kruisland te nemen, bieden wij daar een aantal garanties voor, waar je van profiteert. Standaard ontvang je een systeemgarantie van 5 jaar. Op de zonnepanelen geldt een standaard garantie van 10 jaar en bovendien een vermogensgarantie van 25 jaar. Hieronder vind je een aantal andere services en garanties die wij bieden;

 • Service- en onderhoudscontract:
  Jaarlijkse inspectie op locatie, uitgebreide garanties en verzekeringen van de installatie en 48-uurs storing service. (optioneel)
 • Prijs/prestatie:
  Er wordt gewerkt met kwalitatief hoogwaardige producten, wereldmerken die voldoen aan hoge standaards en wij voorzien je altijd van scherpe offertes voor topkwaliteit.
 • Bedrijfszekerheid/betrouwbaarheid:
  BINK is onderdeel van de BINK (sinds 1979) met meer dan 35 jaar ervaring.
 • Totaalpakket:
  Levering, advies, engineering, installatie van zonnepaneleninstallaties. Tevens profiteer je natuurlijk ook van onze goede service en klantvriendelijkheid.

Monitoring van je zonnepanelen in Kruisland

Door je toegang te geven tot ons gebruiksvriendelijke monitoringsysteem, krijg je inzicht in de opbrengsten van je zonnepanelen in Kruisland. Dit monitoringsysteem is in te zien via je computer, maar ook via je mobiele telefoon! Je kan jaarlijks, maandelijks en zelfs dagelijks de prestaties van de installatie bekijken. Tevens word je regelmatig op de hoogte gehouden per e-mail.

Klant aan het woord

multimate

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Daarnaast willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Door mijn positieve ervaring met BINK zijn ze zeker aan te raden!"

Meer over de ervaring van Piet Oomen

Neem contact op met BINK voor zonnepanelen in Kruisland

Ben je overtuigd? Wil je graag meer informatie? Of heb je nog vragen over zonnepanelen van BINK in Kruisland? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. Als je liever direct een adviseur wilt spreken, bel dan naar 076 599 1700. Onze adviseurs staan je graag te woord.

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
bink  solar  02